< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
|
E-posta gönderildi @SigortaTower |
|
|
677bin kasko değeri olan aracımı 3740 lira üzerinden kasko yaptılar, ilgi ve alakaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bayi 7000TL'den kapı açmıştı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıhtım79 -- 22 Nisan 2022; 9:21:1 > |
Ben bu numaraya 2 gün önce araç ruhsatı ve gerekli kişel bilgileri yolladım zorunlu trafik sigortası için ama hala dönüş olmadı hocam.. Yardımcı olursanız sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 25 Nisan 2022; 19:42:49 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 2 Mayıs 2022; 8:15:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 4 Mayıs 2022; 0:19:29 > |
Buradan ulaşıyorum size kasko teklifi icin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benzer teminatlar ile kaskoya 7000, sigortaya 2000 civarı fiyat almışken 4500 civarına limitsiz kasko, 1700 sigorta olarak poliçeleri oluşturduk. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. |
İlginiz alakanız için teşekkür ederim, gönül rahatlığıyla allianzdan kaskomu yaptirdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|