Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
135
Favori
73.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko ve trafik sigortasını yaptık, son derece memnun kaldım.

4500 üstü çıkan kasko bedeli 3800 e geldi.

Çok teşekkür ederim birkez daha seneye tekrar sizden yaptıracağım inşallah :)

• pesaction kullanıcısına yanıt
    Allianz üzerinden %20 bonus indirim uygulanarak poliçe tanzim edilmiştir. Hayırlı olsun.

• Trafik ve Kasko için özel mesaj gönderdim Erol Bey

• Merhaba. önceden zorunlu trafik sigortası bitmesine 1 ay kala teklif alınıp satın alınabiliyordu. Şu anda sigorta bitmesine kaç gün kala teklif alabiliyoruz. aracımın 24 haziranda sigorta süresi doluyor

• Ergin. kullanıcısına yanıt
    2022 yılı itirabiyle 15 güne düşürüldü.
  • SigortaTower kullanıcısına yanıt

Erol bey bende şöye bi soru sorayım.

Benim trafik ve kasko poliçem ayın 16 sı itibariyle bitiyor. Mesajda da belirttiğiniz üzere 15 gün kala teklif alınabiliyorsa mecburen haziran ayı içerisinde sizden teklif alacağız.

Peki kasko poliçesi için trafik ile aynı gün teklif almak mı mantıklı yoksa mayıs ayının çıkmasına 1-2gün kala kasko poliçesini kestirip aradan çıkartsak mı daha mantıklı olur sizce ne dersiniz?

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Her ayın ilk haftası birçok şirket özel bonus indirimlerini tanımlıyor hocam, ay sonları ise acente indirimi alabilirsek ancak indirim sunabiliyoruz. Biz forumdaki arkadaşlarımız için özellikle bu bonus indirimleri kullanıyoruz ve ilk hafta neredeyse tümünü harcıyoruz :)
    Ayrıca araç kasko değer listesi ayın ilk günleri sbm tarafından anında yayınlanmadığından kasko fiyatında değişiklik olacağını düşünmüyorum.

O zaman ben size pazartesi günü bilgileri ileteyim gerekirse ayın ilk günü keseriz poliçeyi

Tavsiyemiz şu yönde; teklifler birçok şirket içi 5 gün geçerli, 27sinde oluşturduğumuz teklifleri ayın birinde poliçeleştirebiliriz. Dilerseniz 27sinde bilgilerinizi iletin, çalışma yapalım, ay başında yeni çalışma yaparız, hangisi makul olursa ona göre hareket ederiz.
  • Merhaba, +90 505 684 07 05 telefon numarasından iletişime geçtim. Trafik ve kasko poliçeleri için teklif bekliyorum.

• @SigortaTower Erol beyin yardımlarıyla piyasada 10 11 bin tl fiyat aldığım kaskoyu 6400 tl'ye 8 taksit vade farksız şekilde 10 milyon imm sınırsız kasko olarak tanımladık. Kesinlikle güvenilir ve hızlı hizmet sunuldu çok teşekkür ediyorum.

• Şirket filo kaskolarında eski acenteme göre dip toplam da aynı şartlar da 38.400 TL daha uyguna kasko yaptırdım. Arkadaşlarla frekansımız da tuttu Filo ve bireysel de artık sizdeyiz. Teşekkürler

Tamam erol bey o zaman yarın ben size WhatsApp üzerinden bilgileri gönderirim siz bakarsınız

• MücahitBayram55 M kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl oluyor da yarı yarıya fark olabiliyor?

Aldığınız teklifler arasındaki en yüksek teklif ile erol beyin verdiği teklifi mi kıyaslıyorsunuz?

aynı sigorta şirketinden aynı şartlarda aydığınız fiyatın özel indirimler ile birlikte %10-20 aşağısına fiyat verse anlarım da %40-50 aşağısına fiyat vermek ne bileyim mantığım almıyor.

Durum şu şekilde hocam, arkadaşımıza 3-4 firma hariç neredeyse tüm firmalar 10binTL üzeri fiyat veriyordu. 9000TL bandında fiyat sunan sigorta şirketinden 6400TL fiyatına acente indirimi alarak poliçesini onayladık. Bizi tercih ettiği için tekrar teşekkür ederiz.
  • Soulfly kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Filo veya münferit işlerin tümünde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kazasız günler dileriz.
  • Takipte kalalım.

• Mailden teklif talebim var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.