|
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (19. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
WhatsApp dan bilgileri paylaştım erol bey. Hem kasko hemde trafik sigortası lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erol Hocam'a çok teşekkür ederim bugün sabah 09 dan itibaren benim işlerim icin uğraştı hem trafik sigortam için hem de kaskom için uygun teklif sundu ve iki işlemi de Erol Hocam'dan yaptırdım ilgisi, samimiyeti için kendisine teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 27 Mayıs 2022; 17:28:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel yorumunuz için biz teşekkür ederiz. iyi sürüşler dileriz.
TSS yi doğa sigortadan başka sigorta firmasına aktarmak istiyorum. Geçmiş hastalıkları kapsayacak şekilde aktarım oluyor mu? Eski sigorta dönemindeki hastalıklar için
-
Evet bunu sağlayan bir firmamız var, yardımcı olalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 28 Mayıs 2022; 13:52:45 >
Whatsapp özerinden bilgilerimi ilettim. Dönüşlerinizi bekliyorum. Kolay gelsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba sigorta bitti ve yaptırmak istiyorum. Bir mesajınızda ayın ilk günleri indirimden bahsetmişsiniz. Teklif almak için bugün mantıkli bir gün mü?
Dönüş yapılmıştır. -
Haziran zammından etkilenmemek için bugün yaptırmanız daha makul hocam. Ay başında kasko için özel indirimler tanımlanıyor. -
Herkese günaydın. Bilinen sitelerden yaptığım sorgulamada Allianz Kapsamlı Kasko için aldığım en uygun teklif 4300 TL idi. SigortaTower sayesinde bugun Allianz poliçemi ek indirimler ile birlikte 2705 TL gibi bir ücrete yeniledim kendilerine teşekkür ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
Merhaba
Geçen sene zorunlu trafik sigortamı aynı yerden almıştım. Bu yılda erol bey çok yardımcı oldu. hem mesajlara hızlı cevap veriyor hemde sunduğu imkanlar çok iyi.
başka firmalar hem yüksek fiyat verirken hemde taksit seçeneği yapmıyorlardı
fakat erol bey şu ana kadar aldığım en uygun teklifi verdi. ve bu fiyat üzerinden 6. taksit yapması gerçektende çok güzel.
çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. herkesede tavsiye ederim.
Güvenilir. Uygun fiyat. Taksit seçeneği. 10/10
-
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
Merhaba erol bey iletişim bilgileriniz var mı görüşmek isterim
-
Merhaba,
0505 684 07 05 üzerinden ulaşabilirsiniz. -
WhatsApp'tan ruhsat bilgilerini ilettim. Kolay gelsin.
-
Kızımın aracı için Kasko ve Zorunlu Trafik Sigortası poliçesi yaptırdım.
Teklif aldığım bir iki yerden biraz daha uyguna geldi.
Ancak kızım 2 yıllık ehliyetli, 20 yaşında ve üniversite öğrencisi olduğundan fazla bir hareket alanı yoktu.
Esas güzel indirimleri yıl sonu kendi aracımda alacağıma eminim.
Güvenilir bir acente. Hızlı çalışıyorlar. Zaten telefon numarası iki mesaj yukarıda var. Allah göstermesin bir kaza durumunda sanıyorum ilgileneceklerdir.
-
Merhaba Sadece İstanbul için mi hizmet veriyorsunuz? İstanbul dışına da hizmetiniz var mı? İyi çalışmalar.
-
Merhaba Erol Bey, Sonu nolu telefon üzerinde Whatsapp hattınıza gönderdim bilgileri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dursun_61 -- 10 Haziran 2022; 22:16:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X