Bilgileri gönderdikten 15 dk içinde en uygun teklifi aldım. Ankara Sigorta 2.443/4 taksit şeklinde indirimli şekilde hallettik çok teşekkür ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (20. sayfa)
-
-
Poliçeniz hayırlı olsun hocam. Kasko konusunda 9500TL bandı teklif almıştı müşterimiz, 8700TL bandında kasko teklifi de bilahare sunulmuştur. -
Türkiye'nin her yerine hizmet vermekteyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
internetteki popüler sitelerden daha uyguna çok daha kapsamlı kasko ve trafik sigortası işlemi gerçekleştirdik. ilk kasko poliçesi olmasına rağmen Erol Bey, ray sigortadan çok güzel indirim sundu.
Kendisi whatsapp üzerinden hızlı bir şekilde tüm sorulara dönüş yapıyor. Teşekkür ediyorum.
-
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. -
WhatsApp tan Araç hakkında istenilen bilgileri gönderdim. Hemen benle irtibata geçerek uygun teklifi aldım. 2.046/3 taksit ve imm 445/12 taksit şeklinde uygun fiyata işlemi yaptım. İlgi ve akaka çok iyi. Çok Teşekkür ederim. Elinize sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __lele__ -- 16 Haziran 2022; 16:33:0 >
Arkadaşlar sağolsun taksitli olarak trafik sigortamızı kesti, online siteler dahi taksit yapmazken yardımcı oldular.
-
Kaçıncı sigorta,kasko,imm oldu bilmiyorum en iyi fiyat en hızlı hizmet olduğu kesin mi kesin.
Erol beye çok teşekkürler her zaman çok ilgili ve hızlı.
-
yorumunuz için teşekkür ederiz.
Yeni poliçeniz hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dileriz. -
Yorumunuz için teşekkür ederiz Mücahit bey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 20 Haziran 2022; 14:43:2 > -
Whatsap tan, gonderdim, donus yaparsaniz sevinirim,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 23 Haziran 2022; 14:31:9 >
Dönüş yapılmıştır. -
Kasko fiyatlarının çok arttığı dönemde çok yardımcı oldular. TV şerde reklamı dönenlerden çok daha uygun yaptılar. Teşekkürler..
Tv' lerde reklamı dönen meşhur siteden kaskomun bitmesine 10 gün kala sorgulama yaptım. İlk gün Türk Nippon Sigorta firması 1.700 tl bile teklif verirken 2.000-2500 bandında da teklifler vardı.
Şimdi sorgulatıyorum 2600' den aşağıya kasko yok. İlginç. Ben daha önce hiç kendim bu tür yerlerde sorgu dahi yapmadım. 350.000 tl kasko bedeli olan bir aracım var. Kendi sigorta acentam %1-%2 arasında bir fiyat olur dedi. Henüz ondan da teklif almadım tabi. Açıkcası 10 yıldır kasko yaptırıyorum çok şükür mini onarıma bile girmedim. %65 hasarsızlık indirimi + öğretmen meslek indirimi ile tahmini ne kadar ödeme yaparım? Daha önceki günler karşıma çıkan teklifler neden görüntülenmiyor olabilir?
-
Selamlar hocam,
Parça ve araç bedellerindeki artış nedeniyle bu durumlar oluşmaktadır. Nipponda a acenteyiz, özel indirim kotamız hâlâ var,dilerseniz bilgilerinizi iletin talepte bulunalım. Ayrıca kasko yenilemeniz temmuz ayındaysa, Ayın ilk günü Allianz Sigorta üzerinden NET %30, Ray Sigorta üzerinden +puan, groupama sigorta üzerinden özel indirim haklarımız tanımlanacaktır. Dilerseniz bu haklardan yararlanabilirsiniz.
%65 hasarsızlık + meslek indirimi ile kuvvetle muhtemel araç değerinin %0.75-%1.25i arasında bir değere kasko yaptırabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 26 Haziran 2022; 10:53:10 >
Akşama göndereyim hocam. Ruhsat bilgisi ve başka ne lazım?
-
Meslek bilgisi, 6 yaşından küçük çocuk varsa onun bilgisi.
Ayrıca imm olarak kaç bin olsun: 500bin-1Milyon vs.
ikame araç gün sayısı: 3-7-15*2 vs.
Tamir servisi: yetkili - özel vs.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.
Trafik ve kasko yenilemeleri için 1 ay içinde 3’den fazla teklif istedim. Hiç üşenmeden her seferinde en avantajlı teklifi verdiler. Bugün iki poliçeyi de sorunsuz aldım, herkese tavsiyemdir. Mutlaka teklif alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X