Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.055
Cevap
135
Favori
73.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yorumunuz için teşekkür ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorunlu trafik sigortası işimi hızlı ve uygun şekilde halletti. Teşekkür ettim tekrardan

• Trafik Sigortası ve Kasko mu piyasadan daha uygun fiyatlarla yeniledi, teşekkürler.

• veni60 kullanıcısına yanıt
  • Dün aracımın trafik sigortasını çok hızlı şekilde çözdü. hatta konuştuğum diğer yerler taksit kelimesini telaffuz dahi edemiyorken daha ben sormadan taksitli şekilde halletmeleri şu ekonomik durumda ilaç gibi geldi sağ olsunlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elendit E kullanıcısına yanıt
  • jazzIII kullanıcısına yanıt
    Poliçeniz hayırlı olsun hocam.
  • Kasko işlemlimizi piyasadan daha uygun fiyata taksitli şekilde gerçekleştirdiler. Teşekkür ederim arkadaşlarıma önereceğim bir şirket

• yasir19 Y kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

• Erol Bey selamlar , bende sizlerden kasko ve trafik için teklif almak isterim , bu numara üzerinden mi detaylari ileteyim. +90 505 684 07 05

• kasko ve trafık sıgortası ıcın nasıl teklıf alıcagız ?

• sebinkaanhisar S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, whatsapp üzerinden bilgiler iletmeniz yeterli olacaktır.
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ruhsat fotoğrafını direkt iletebilirsiniz veya
    Şahıs araçları için T.C. Kimlik numarası - Şirket araçları için Vergi Numarası
    Plaka No
    Ruhsat Seri No (Ruhsatınız yanınızda yoksa, ruhsat Seri No bilgisine E-Devlet üzerinden Araçlarım başlığını kullanarak ulaşabilirsiniz. E-devlet araçlarım linki:https://www.turkiye.gov.tr/araclarim)
    Kasko indirimi için meslek bilgisi (A.Ş. Çalışanı, memur, mühendis, emekli vs.)

Whatsapp hattımız olan 0505 684 07 05 numaramıza yukarıda yer alan bilgileri iletmeniz yeterli...
  • Detayları şimdi yazdım size whatsapp uzerinden

• Araç sigortası için en erken ne zaman yenileyebiliyoruz ? 14 ekim'de doluyor benim.

Geçen sene yeniletirken sigortacım yanında 80 liraya çekici hizmeti içeren yol yardımı sigortası da yapmıştı. sizin de bu tarz bir paketiniz varsa alabilirim.

birde araç yaşlı (18 yaşında) kasko yerine limitsiz imm mi yaptırmak gerek ne olur ne olmaz diyerek ?

teşekkürler.

@SigortaTower

• EngineerBaris E kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

15 gün kala yeniyeyebilirsiniz, yeni aya girmeden yenilerseniz daha uygun olacaktır.
    Yol yardım poliçesi şuan 96TL'dir.
    Limitsiz imm yaptırmanızda fayda var, 445TL farkla 12 taksite hem maddi hem manevi tazminat taleplerini sınırsız olarak karşılayan bu poliçe, uygun fiyatlı araç olmayan bu şartlarda harika bir üründür.
  • Aracımın kaskosunu 500.000 imm ile uygun fiyata yaptırdım. Tavsiye ederim. Bulunduğum şehirde aynı sigorta şirketi olmasına rağmen 600 lira aşağıya yaptırmış oldum.

• munkun46 kullanıcısına yanıt
    Poliçeniz hayırlı olsun hocam, kazasız belasız sürüşler dileriz.
  • Poliçemin bitimine 2 hafta kala hem kasko hem de sigorta teklifi almak üzere 0505 684 07 05 numaralı whatsapp hattından iletişime geçtim. Sağolsun @SigortaTower nickli arkadaşımız içtenlikle yardım etti. bana verilen teklifler 6-7 yıllık sigortacımın verdiği tekliften daha uyguna geldi ancak vesveselerim ve esasen sigortacıma ayıp olur düşüncesi yüzünden yine sigortacımdan almaya karar verdim. İşin güzel tarafı şuydu ki bu arkadaşımız sigorta ve kasko poliçesini kendisinden almayacağımı bilmesine rağmen yine de özveriyle yardımcı olmaya devam etti. Sorduğum sorulara yardımsever bir şekilde cevap verdi. Bu devirde bu olgunluğu çok az şirket ya da çok az insan yapar. Sayesinde bilmediğim yeni bir şey öğrendim ve buna göre poliçemi gözden geçirip düzenledim. Harcadığı emek, zaman ve gösterdiği yakın ilgi için burdan kendisine teşekkür ediyorum. İş hayatında başarılar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arjin81 -- 7 Temmuz 2022; 17:24:0 >

• Biliyorsunuz arkadaşlar bir şey alırken en çok yaptığımız şey yorumları okumak. Sizlere de faydalı olsun diye buraya yazıyorum.

Hazirandan itibaren yapılan zamlarla bu ay kasko fiyatlarını görünce şok olup uyguna nasıl yenileme yaparız derken foruma bakmak aklıma geldi ve bu sayfayı gördüm. Buradaki numaradan Erol Bey ile iletişime geçtim. Diğer arkadaşların da dediği gibi gerçekten kendisi çok yardımcı oldu. Biraz kafasını şişirdim   ama bıkmadan usanmadan her soruya cevap verdi, her detayı tek tek anlattı. Benim isteklerime göre poliçeyi şekillendirip, diğer sigortacılarımdan ve keçili siteden çok daha uyguna kaskomuzu yaptı. Forumcu menüsü kaskoya ek olarak sınırsız İMM yapmış olduk. Trafiği de yeniledik. Kendisine çok teşekkür ederim.

Yenileme zamanınız geldiğinde mutlaka bir fiyat sorgulatın derim. Açıkçası başlarda biraz çekincem vardı. Tanımıyoruz etmiyoruz, o kadar para vereceğiz sıkıntılı bir durumla karşılaşmayalım gibi. Ama kendisiyle konuştuktan sonra tüm soru işaretleri ortadan kalktı. Fiyat alarak kaybedeceğiniz bir şey yok ama mutlaka kazanacağınız bir şey çıkacaktır diye düşünüyorum. Herkese kolay gelsin.

Yenileme zamanı görüşmek üzere Erol Bey @SigortaTower

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.