Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.055
Cevap
135
Favori
73.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erol beyden aracım için kasko teklifi aldım. Aklıma takılan sorularda yardımcı oldu fiyat olarak da uyguna geldi teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün trafik sigortasını yenilettim, ilgi alakasından dolayı teşekkür ederim Erol bey'e.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 15 Temmuz 2022; 22:30:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gemre94 G kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler.
  • Ben de az once Erol beyden kasko ve trafik sigortasi yaptirdim. Kisa surede cozum odakli hizmet sundu, kendisine tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi txherquanne -- 16 Temmuz 2022; 11:31:43 >
  • txherquanne T kullanıcısına yanıt
    Poliçeleriniz hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız günler dileriz.
  • Erol Beye burdan özellikle teşekkürlerimi iletiyorum.Hem hızlı hemde ayrıntılı kasko çalışması yapması her soruya anında cevap vermesi için.Dürüst ve işini iyi yapıyorlar.kasko yaptırmak için (özel nedenden dolayı kendisinden yaptıramadık) ama piyasa fiyatının altında fiyat veriyor.kendisinden fiyat almadan kasko trafik yaptırmamak gerekiyor.seneye yine başınızı ağrıtacağım Erol Bey hayırlı işler diliyorum.

• deniz_mavisi06 D kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
    Arkadaşımızda, 6500-6750TL bandında bir fiyat varken, %10 meslek, %10 Özel indirim, %20 ek özel müşteri indirimi sağlanarak 3900TL üzerinden muafiyetsiz full kasko teklifi sunulmuştur, özel nedenlerden dolayı bizi tercih edemedi ama yorumu için kendisine teşekkür ediyoruz.
    Sağladığımız indirim skalasını aşağıya ekliyoruz.

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER
  • Erol Bey'e geçen sene sigortayı bu sene de hem sigortayı hem kaskoyu yaptırmak nasip oldu. İlgisi için teşekkür ederim.

• mfurkan0 M kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz. Policeleriniz hayırlı olsun hocam.

• Donanım Haber üzerinden iletişim kurduğum Erol Bey'e sigorta ihtiyacımızda verdiği destek ve gösterdiği ilgi için teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten tüm süreçte çok yardımcı oldu. Bundan sonraki sigorta ihtiyaçlarım da tek adresim olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Purdel P kullanıcısına yanıt

• Erol bey desteginiz icin cok tesekkurler, diger firmalar ve online aldigim tekliflerden daha uyguna ray sigortadan kasko ve trafik sigortasini arti sinirsiz imm policesini yaptirdim memnun kaldim.

• Kasko ve trafik sigortamı yeniledim. İlgi ve iletişimlerinden memnunum. Fiyat olarak da ihtiyacınıza göre uygun fiyatı bulabiliyorsunuz.

• yawi Y kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • engin_ E kullanıcısına yanıt
    poliçeleriniz hayırlı olsun teşekkürler.
  • Erol beyden aracım için kasko teklifi aldım. Fiyatlar gayet makul ve kendisi çok yardımcı biri.Benimle ilgili Bi sıkıntıdan dolayı birlikte çalışamadık inşallah bir sonraki döneme.

• ozanparlak O kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşla ilk defa alışverişim oldu,kasko ve sınırsız imm yaptırdık.İlgili bir arkadaş birazda yoğun sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım dursun 1-2 hafta sonra sizden teklif alacağım.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.