|
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (25. sayfa)
-
-
bilgilerimi pm attım
-
dün bilgelirimi ilettim.
hala teklifinizi bekliyorum.
-
Hocam selamlar,
İndirim taleplerini bölge müdürlüklerine iletiyoruz, dönüşler geç oluyor bu nedenle indirimsiz fiyatları iletmedik, gün içinde fiyatlar indirimli şekilde iletilecektir. Gecikme için özür dileriz. -
tamam bekliyorum.
teşekkürler.
-
Özel mesaj üzerinden mesajlaşma sisteminiz kapalı olduğundan yanıt veremiyoruz. 0505 684 07 05 üzerinden bize ulaşabilirsiniz, teklif çalışmanız tamamlanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 4 Ağustos 2022; 15:10:28 > -
Merhaba,
Kasko ve trafik sigortasını önceden yaptırmak mümkün müdür? Ne kadar önceden yaptırılabilir?
Sigortam 15.10.2022 de bitmekte.
Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam,
Trafik sigortası en erken 15 gün önce sorgulanabilmektedir. Kaskoda ise durum şirketlere göre değişkenlik göstermektedir. Bazı şirketler 30 gün kala hasarsızlık çekerken, bazıları 15 güne kadar hasarsızlık indirimini görememektedir. Bu nedenle 15 gün kala fiyat baktırmanız sizin faydanızadır.
Ayrıca çapraz satış uygulaması ile aynı şirketten kaskonun yanında trafik sigortası keserek fiyatı daha makul hale getirme durumuda olmaktadır, bu nedenle biz müşterilerimize genelde aynı şirket üzerinden poliçe sağlayarak ek indirim yolunu her zaman denemekteyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 9 Ağustos 2022; 23:41:42 > -
Teşekkür ederim. 15 gün kala sizinle iletişimde olacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Whatshaptan kendilerine ulaştım ve Trafik Sigortası,sınırsız imm,güven ferdi kaza sigortası yaptırdım. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.
-
Kasko için tanıdık acentem olduğunu da belirterek tek firmadan teklif istedim, yakın fiyat çıktığı için kendi sigortacıma yaptırdım. Özel durum olmasına rağmen, pmden sonra telefonla geri döndü, samimiyetine, yardım çabalarına teşekkür ederim. Birçok şirketten teklif hazırlayabiliyor, aynı teminatlarla %20 daha uygun farklı firmayı bu seferlik tercih etmedim, gelecek yıl değerlendireceğim.
-
Elbette bekleriz hocam. -
Poliçeleriniz hayırlı olsun. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. -
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. -
Erol bey'e ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Dürüst bir şekilde sorularımı cevapladı. Sınırsız İMM ile 2020 model aracımın kaskosunu yaptırdık. 11.000 - 12.000 TL fiyatlandırma veren her yere nazaran merkezden fiyat almış gibi. 7500 TL küsürlü bir fiyata kapattık. Şimdi ise bana da tavsiye etmek düşer.
-
Bir de ben teklif alacam bakalım.
-
Erol Bey'e çok teşekkür ediyorum. Uğraştı, seçenekleri sundu. Kendi bütçemize göre daha uygun bir fiyata yaptık kaskomuzu.
Sigortacımın verdiği fiyatlar 16.000 ile 46.000 arasında değişen fiyatlardı. Sigortacı başka arkadaşlarla da görüştüm daha düşüğe bulamazsın dediler.
Dediğim gibi Erol bey seçenekleri sundu, indirimler aldı. Sonuç olarak kendi bütçe ve seçeneklerimize göre çok daha iyi bir fiyata yaptırdık kaskomuzu.
Yoksa yaptırmayı düşünmüyordum. Tekrar teşekkürler.
Herkese kazasız belasız, güvenli sürüşler diliyorum.
-
"emirhansarraf @ 16 Ağustos 2022 10:33:08
Erol bey'e ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Dürüst bir şekilde sorularımı cevapladı. Sınırsız İMM ile 2020 model aracımın kaskosunu yaptırdık. 11.000 - 12.000 TL fiyatlandırma veren her yere nazaran merkezden fiyat almış gibi. 7500 TL küsürlü bir fiyata kapattık. Şimdi ise bana da tavsiye etmek düşer. "
Yorumunuz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 18 Ağustos 2022; 21:3:8 > -
"Plan-M @ 18 Ağustos 2022 19:17:08
Erol Bey'e çok teşekkür ediyorum. Uğraştı, seçenekleri sundu. Kendi bütçemize göre daha uygun bir fiyata yaptık kaskomuzu.
Sigortacımın verdiği fiyatlar 16.000 ile 46.000 arasında değişen fiyatlardı. Sigortacı başka arkadaşlarla da görüştüm daha düşüğe bulamazsın dediler.
Dediğim gibi Erol bey seçenekleri sundu, indirimler aldı. Sonuç olarak kendi bütçe ve seçeneklerimize göre çok daha iyi bir fiyata yaptırdık kaskomuzu.
Yoksa yaptırmayı düşünmüyordum. Tekrar teşekkürler.
Herkese kazasız belasız, güvenli sürüşler diliyorum."
Takribi 5500TL daha uygun fiyatla poliçe sağlanmıştır. Güzel yorumunuz için teşekkür eder, kazasız belasız sürüşler dileriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 18 Ağustos 2022; 21:6:19 > -
Aynen. Tekrar teşekkür ederiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X