Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
135
Favori
73.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "anakata @ 1 Eylül 2022 22:45:55

Trafik ve kasko poliçem için çalıştık, kendisi diğer aldığım tekliflere göre en az 4 bin lira daha uygun bir fiyat verdi.

Teşekkür ediyorum, kesinlikle öneririm. "

Poliçeniz hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dileriz.
  • sezaio S kullanıcısına yanıt
    "sezaio @ 2 Eylül 2022 08:44:44

Erol Bey' in, bu derece ilgili ve dürüst olmasına rağmen bu kadar uygun fiyatlar sunabiliyor olması beni gerçekten şaşırttı.
    Ben, Sigorta + Kasko + Sınırsız İMM yaptırdım.

Buradan teklif almadan kesinlikle poliçe kestirmeyin, derim. Fiyat aldığım diğer 3 yerden ortalama %45 daha uyguna poliçelerimi yaptırmış oldum, teşekkür ediyorum.

Ek olarak siz de benim gibi teklifin pdfini, bu işin içinde olan tanıdıklarınıza iletip poliçede bir problem olup olmadığını sorgulatıp sonrasında poliçenizi kestirebilirsiniz."

Yorumunuz için teşekkür ederiz.
    Arkadaşımızın poliçesi için, 3 ayrı indirim yolu izlemiş bulunmaktayız.
    Çocuk indirimi + Meslek indirimi + Acente özel indirimi sağlanarak, güzel bir fiyata poliçesini tanzim ettik.
    Donanımhaberden bize ulaşan her 3 kişiden 2si gibi limitsiz imm poliçesi ile en garanti şekilde poliçelerini güçlendirerek tanzim ettik.
    Poliçelerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Kazasız belasız sürüşler dileriz.

• Merhaba kaskom aralikta bitiyor simdiden yaptirirabiliyormuyuz ve yaptirabiliyorsak araliga kadar olan eski kaskom ziyan mi oluyor. Araliga kadar bu hususta da bir seçim guzellemesi gelebilir mi hikumetten? Tesekkur ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hasarsızlık kademenizin bir üst seviyede olması için aralık ayında poliçenizi yaptırmanız gerekiyor hocam.
    Ayrıca geçen yıl aralıkta yaptırdıysanız fiyatlar 2-3 misli artmış durumda olduğundan şuan yaptırmak makul değil. Aralık ayında ayın ilk haftası yazmanız halinde özel indirim tanımlayabiliriz.
  • SigortaTower kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler arayacagim mutlaka. Hayirli gunler

• Erol beyi aramam neticesinde kaskomu ondan yaptırdım, inanılmaz ilgili birisi. 15 milyon imm ile tamamen yetkili servis kapsamlı çok güzel bir kasko oluşturdu, benzer imm ye sahip bir kasko yok, ve buna en yakın kasko 16bin liraydı. Erol bey tamı tamına yarıya indirebildi fiyato, ve 8000 liraya yaptı sağolsun. İlgisine çok teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PeaceKeeper kullanıcısına yanıt
    "PeaceKeeper @ 7 Eylül 2022 19:55:59

Erol beyi aramam neticesinde kaskomu ondan yaptırdım, inanılmaz ilgili birisi. 15 milyon imm ile tamamen yetkili servis kapsamlı çok güzel bir kasko oluşturdu, benzer imm ye sahip bir kasko yok, ve buna en yakın kasko 16bin liraydı. Erol bey tamı tamına yarıya indirebildi fiyato, ve 8000 liraya yaptı sağolsun. İlgisine çok teşekkür ederim :)"

Kaskonuz hayırlı olsun hocam. Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • Sigorta+Kasko+Sınırsız İMM yaptırdım diğer acentelerin aşağısında teklifler yaptığı için kendisine teşekkür ediyorum.

Seneye daha uygun fiyatlarda görüşmek üzere :)

• Kasko + imm yaptırdım. Piyasa fiyatlarına göre aynı firmalardan daha uygun fiyatlar çıkarıyor. Ve oldukça ilgili.
    4387 kasko + 495 sınırsız imm sigortası yaptırdım.
    Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum

• kayseri204 kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • merhaba hocam, 30 eylül tarihinde zorunlu trafik sigortası süremiz doluyor, sbm ve sigortam.net üzerinden baktığımda fiyatlar korkunç seviyelere çıkmış maalesef , geçen sene bulunduğum şehirdeki ethica acentesinde sbm tekliflerinden yüzde 35-40 oranında daha ucuza üstelik ferdi kaza yol yardım çekici anahtarcı vs... hediyeli olarak yaptırmıştım bu sene ne fiyat verecekler pek bilmiyorum ama çokta bir umudum yok açıkçası , konudaki ilk mesajınız hala güncel midir, araç ruhsat sahibi devlet memuru (sağlık personeli), zorunlu trafik sigortasında faydalanabileceğimiz kampanyalar indirimler vs... neler acaba ?

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Trafik sigortasında meslek indirimi malesef yoktur hocam. 6 yaş altı çocuk varsa ray sigorta üzerinden indirim sunabilmekteyiz. Bunun dışında şirketler arasında yeni zamlarla beraber +-700TL dolayında fark çıkabilmektedir, elimizdeki acente sayısının çokluğu nedeniyle genellikle online sigorta sitelerindeki fiyatlardan daha makul fiyatlar sunabilmekteyiz. SBM fiyatları ise çoğu zaman tutarsız kalmaktadır.

Merhabalar hocam, 6 yaş altı çocuğum var. Dediğiniz üzere ray sigorta da net üzerinde yine en uygunu verenlerden. Sizin üzerinden yaptırsak zorunlu trafik sigortasını ne kadara mal olur?

• niksar_asker N kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

araç ruhsat bilginizi 0505 684 07 05 nolu WhatsApp hattımıza iletmeniz halinde hızlı bir şekilde fiyat teklifi sunabiliriz hocam.
    araç bilgileri olmadan fiyat vermemiz yanlış olur.

• Kasko + imm yaptırdım. Ekranlarında birçok firmayla çalıştıkları için hemen hemen her firmanın kasko teklifini ilettiler. Bütçeme uygun çok kapsamlı bir poliçeyle yardımcı oldular. Ve aklıma takılan tüm sorulara sabırla cevap verip yardımcı oldular.

4784₺ kasko + 495 sınırsız imm sigortası yaptırdım.

Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Merhaba, yarın sabahtan bakıma gidicem doğuşa ve kasko+sigortada yenileyeceğim. şimdi whatsapptan yazsam teklif verebiliyor musunuz?

• Merhaba,
    Sabah erkenden teklifleri iletmiş oluruz.

• Erole beye ulaştım. Indirim konusunda yardımcı oldu. Neredeyse kasko fiyatına hem sigorta hem kasko yaptık. Fiyatlar o kadar yükselmiş ki bir ara kasko yapamayacağım diye düşündüm. Ama daha önce kaza yapmıştım kaskom olmadığı için aracım pert olmuştu yarı yarıya zarar etmiştim. O yüzden kaskosuz asla diyorum. Erol beye çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Sizlere de tavsiye ederim. Herkese hayırlı kazasız belasız sürüşler ve yolculuklar dilerim

• Babamın bir sigortacıya olan gereksiz bağlılığı sebebi ile kendi arabası için Erol Bey ile çalışamadık. Fakat piyasanın150 TL altında trafik sigortası fiyatı aldım. Çok ilgili bir arkadaş, kendisinden almamamıza rağmen daha az ödeyelim diye, babamın sigortacısına firma bile tavsiye etti.

Bundan sonra başka yerden teklif dahi almam. Böyle esnafa, insana hasret kaldık. Hayırlı işleri olsun

• Chaw Shino C kullanıcısına yanıt
    "Chaw Shino @ 23 Eylül 2022 15:23:02

Erole beye ulaştım. Indirim konusunda yardımcı oldu. Neredeyse kasko fiyatına hem sigorta hem kasko yaptık. Fiyatlar o kadar yükselmiş ki bir ara kasko yapamayacağım diye düşündüm. Ama daha önce kaza yapmıştım kaskom olmadığı için aracım pert olmuştu yarı yarıya zarar etmiştim. O yüzden kaskosuz asla diyorum. Erol beye çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Sizlere de tavsiye ederim. Herkese hayırlı kazasız belasız sürüşler ve yolculuklar dilerim."

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Poliçeleriniz hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.