|
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (28. sayfa)
-
-
Merhaba
Diğer acentelerin tekliflerine göre daha uygun bir fiyata tekrar trafik sigortasını kendileriyle yaptık Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasko poliçesi için kendilerine başvurdum, tanımladıkları ek indirimlerle, internetten teklif aldığım firmalardan daha uygun fiyata, sınırsız İMM ile muafiyetsiz, kapsamlı bir kasko poliçesine sahip oldum. Hayırlı işler dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetyet -- 30 Eylül 2022; 22:43:1 > -
Sağolsun Erol Bey çok ilgilendi,eşimin aracına uygun fiyatlı kasko yaptırdık. Piyasadaki popüler sigortacılara göre çok daha uygun fiyatlı aldık poliçeyi. Tekrar teşekkürler:)
Erol Beye ilgi ve alakasından dolayı ben de çok teşekkür ediyorum. Sadece buradaki yorumlara güvenerek kendisine trafik sigortası + kasko yaptırdım. Fiyat konusunda da yardımcı olmasından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.
@SigortaTower Dün itibariyle Erol bey ile trafik sigortası ve kaskoyu yaptırdım.
Başından beri günlerce teklif almama rağmen çok yardımcı oldu ve dün itibariyle işlemi tamamladık.
Erol beye desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
-
Sıfır araç için sigorta ve kasko yaptırmam lazım. Acaba taksit imkanı oluyor mu? Öğretmenim
-
Trafik sigortası SBM den pek farkı olmuyor galiba..
-
Merhaba,
Trafik sigortasında taksit imkanı olan 3 şirketimiz var hocam. Kaskoda tüm şirketlerimiz taksit yapmaktadır. Proforma faturanızı 05056840705 nolu hattımıza iletmeniz yeterli.
Erol Bey'e yardımlarından ötürü çok teşekkür ediyorum.
Trafik sigortasında cezaya kalmamam için elinden geleni yapıp arkadaşımdan aldığım fiyatın da altında bir tuttarla işimizi halletti. İş başka, arkadaşlık başka, esnaflık bambaşka.
Gönül rahatlığıyla iletişime geçip çalışacağınız biri.
Bundan sonra sağa sola parçalanmadan kendisine ulaşırım.
Tekrar teşekkürler.
İşiniz rast gitsin.
-
kasko için gayet uygun fiyata (online sigortalardan aldığım tekliflerden 1.000tl daha düşük fiyatta) işlemleri tamamladık üstüne 8 taksit ile çok güzel oldu, seneye tekrar görüşmek üzere :)
-
Sigorta teklifini nasıl alıyoruz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
05056840705 nolu WhatsApp hattımız üzerinden ulaşabilirsiniz.
Erol Bey'e kasko poliçemin yenilenmesi konusunda göstermiş oldu ilgi, alaka ve desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Diğer acentelerden ve internetten almış olduğum tekliflerden 300 TL daha uygun ve daha kapsamlı bir teklif sunarak kasko poliçemin yaptı. Trafik sigortamın yenilenme süresi yeni geldiği için onu da kendilerinden büyük bir mutlulukla birazdan yaptıracağım. Hayırlı işler, iyi günler diliyorum kendilerine...
-
Herkese merhaba, forumda Erol beyi gördüm ve iletişim kurmak istedim. Herkesin bildigi en ucuz oldugu iddia edilen sigorta internet sitelerinden teklifler aldim. Baska sigortaci tanidiklardan indirim istedim. Fakat hicbiri Erol bey kadar yardimci olamadi. Kasko poliçesi ve zorunlu sigorta için kendilerine başvurdum, tanımladıkları ek indirimlerle, internetten teklif aldığım firmalardan daha uygun fiyata, 1 milyon İMM ile muafiyetsiz, kapsamlı bir kasko poliçesine sahip oldum. Buradan da teşekkür etmek istedim kendilerine. Aveon sigorta ile calistik ve baska sigortaci tanidik bile bu fiyat teklifini veremedi aynı degerlerdeki police icin. 25 ekim 2022 tarihinde zorunlu sigortaya ek olarak 5590 lira gibi bir fiyata kaskoyu tamamladilar. Tum yetkili servisler, orjinal yedek parca ve cam degisimi, 1m imm ve 2kez 7gun ikame arac iceren bir police icin en uygun fiyati verip ayarladilar sagolsunlar. Selamlar herkese @SigortaTower
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Allah kaza bela vermesin hocam, yeni aracınız hayırlı olsun. -
Selamlar,Bugün kasko için görüştük
Aldığım teklifleri kendisine iletmeden teklif istedim 10 yıllık eski sigortacimızdan aynı firma ve şartlarda'ki kaskoyu %30 daha düşük bir tutara kestirdi.
Ortaklarımız ve eski acentemiz böyle bir fiyatın mümkün olmayacağını mutlaka kaskoda birşeyler eksik olduğu için fiyat uygundur tarzı konuşmalar oldu ve sonunda Erol bey sağolsun bizi mahçup etmedi mesleğinin hakkını fazlasıyla verdi.
Kendisini tanımasaydım bugün bir trafik sigortası tutarı kadar fazla para ödemiş olacaktık ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum tekrar tekrar çalışmak dileğiyle:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Whatsapp üzerinden ulaşacağım. Yeni aracimiz icin.
Selamlar herkese Erol hocama buradan teşekkür etmek istedim. Kendisi çok ilgili ve fiyatları piyasaya göre makul. Her konuda bilgilendiriyor. Kendisi ile bir ticaret yapamadık poliçelerimi mevcut acentamdan gerçekleştirdim fakat gelecek yıl kendisinden mutlaka fiyat alacağım. Tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solntsevskaya -- 30 Ekim 2022; 23:14:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X