Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.051
Cevap
136
Favori
73.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasanin cok altinda kasko sigorta yaptirdim bu aksam. Tavisye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SigortaTower kullanıcısına yanıt

1) Trafik Sigortası'na Limitsiz İMM eklendiği zaman sigorta; maddi ve manevi tazminatları, mahkeme masraflarını karşılıyor mu?

2) Trafik Sigortası'nda Limitsiz İMM varsa, Kasko ücretini düşürmek için Kasko'daki İMM'yi düşük göstermek mantıklı mıdır?

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Limitsiz İMM Poliçesi, aracınızın kullanımından doğan maddi ve hukuki sorumluluğu, trafik Sigortası limitleri ve şayet varsa kasko Sigortası kapsamında yer alan, imm teminatı limitlerinin üzerinde kalan kısmını sınırsız olarak karşılar. Buna manevi tazminat talepleri de dahildir. (Tüm şirketler manevi tazminat taleplerini limitsiz karşılamamaktadır, bunu sağlayan bir şirket vardır.)
    Limitsiz İMM poliçesi yaptırmanız için Kasko Poliçesi mecburiyeti yoktur. Trafik Sigortanızın olması kafidir.
    Limitsiz imm poliçeniz varsa kaskodaki imm'nin kaç olduğunun önemi kalmamaktadır, bu nedenle kaskodaki immyi düşürmek acentelerin uyguladığı makul yöntemlerin başında gelmektedir.
  • merhaba,

Piyasanın çok altında sınırsız IMM kasko ve sigorta yaptırdım çok memnun kaldım destekleri için erol beye çok teşekkürler.Seneye inşallah görüşmek üzere ve çevremede tavsiye edeceğim.Çok sağolun.

• teklif alabilir miyim zorunlu trafik ve kasko

• eymenkenangokturk E kullanıcısına yanıt
    05056840705 nolu whatsapp hattımız üzerinden bilgilerinizi iletebilirsiniz.

bilgiler gönderildi

• 🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER

aldığım teklif online siteden .

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER

ŞARTLAR AYNI

bilgiler gönderildi

TESEKÜRLER ...

• sonuç ilgi alaka.teşekkürler.(not:BU FORUMDAN GÖRDÜM SİGORTA VE KASKO YAPTIRDIM.ÇOK UYGUN)

• KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER 

• Yorumunuz için teşekkür ederiz. Kazasız belasız günler dileriz.
  • Erol bey'e çok teşekkür ederim tavsiye ederim.Manisadan ulaştım kendisine hem ödeme kolaylığı hem kasko da fiyat kolaylığı için yardımci oldu teşekkürler.

• Erol Bey'e ilgi ve alakasından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Birçok acenteden fiyat aldım ve onlardan daha uyguna kendisinden yaptırdım sigorta ve kaskomu. Tavsiye ediyorum. Çevremdeki insanlarda da tavsiye edeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortam Ocak ayında bitiyor. Ocak ayı gelmeden yani sigortam bitmeden yeni sigorta yaptırabilir miyim? Ocak ayında sigorta fiyatlarına zam gelecek mi? Zam gelmeden düşük fiyattan yapmak istiyorum.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Yeni sisteme göre, sigorta bitiş vadesinin 15 gün öncesinde fiyat çalışması yapılabilmektedir.
    2023 yılında zam gelecektir ancak oran net değildir.
  • Neovonun sınırsız imm trafik sigortasını yapabiliyormusunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Evet yapabiliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.