Teşekkürler hocam peki yanlışlıkla onun bilgileri yazıldıysa sorun olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Teşekkürler hocam peki yanlışlıkla onun bilgileri yazıldıysa sorun olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kusur bize çıkar gibi hocam tutanağı yeni gördüm niyeyse imm bilgilerini yazmışlar. karşı taraftan arayan da olmamış henüz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bu yıl kasko için Erol beyle çalıştık piyasanın en iyi teklifini verdi. Az önce kaskomu kendisi aracılığı ile yaptırdım. Emeğine sağlık. Tavsiye ederim... |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bende eski bir donanımforum üyesi olarak Erol bey ile kasko poliçemi yaptım bugün. Tavsiye ederim, kendi sigortacımdan daha iyi teklif verdiler. Artık burdayız. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 27 Şubat 2024; 21:20:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biraz geç fark ettim kendilerini ancak her konuda yardımcı oldu tavsiye verdi. Netteki tüm tekliflerin en altında fiyat çalışması çıkardı hem trafik hem kasko için hem de teminatları düşürmeden. Teşekkürler |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|