SigortaTower'a çok teşekkürler. Çok ilgililer whatsapp dan hızlı bir şekilde destek sağladılar. Kasko yaptırdım. İlgi ve alakaları için Tuna Bey'e çok teşekkürler. |
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (6. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: toroscu1SigortaTower'a çok teşekkürler. Çok ilgililer whatsapp dan hızlı bir şekilde destek sağladılar. Kasko yaptırdım. İlgi ve alakaları için Tuna Bey'e çok teşekkürler.
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.
Kasko poliçeniz hayırlı olsun.
-
Orient sigortanin renault yetkili servis anlasması var mi ben bulamadim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akigo35 -- 29 Mart 2021; 21:59:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Akigo35
Orient sigortanin renault yetkili servis anlasması var mi ben bulamadimÖzel mesaj yolu ile servis listesi iletilmiştir.
-
Bir arkadaşımızın 2013 model aracına 501TL üzerinden sigorta yapılmıştır.
-
Erol bey'den sorunsuz bir şekilde kasko ve sigorta yaptırdım, içeriğini istediğim gibi düzenleyip konu hakkında da bilgilendirerek yardımcı oldular. Kendisine teşekkür ederim.
-
Akbank eşya plus poliçemin yenileme dönemiydi 420 TL fiyat istediler.
Eşya sigortasını iptal ettirerek daha uygun fiyata Konut Paket Sigortası yaptırdım.
Enes beye desteklerinden ötürü teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gjemErol bey'den sorunsuz bir şekilde kasko ve sigorta yaptırdım, içeriğini istediğim gibi düzenleyip konu hakkında da bilgilendirerek yardımcı oldular. Kendisine teşekkür ederim.
Yorumunuz için teşekkür ederiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bluecastle37Akbank eşya plus poliçemin yenileme dönemiydi 420 TL fiyat istediler.
Eşya sigortasını iptal ettirerek daha uygun fiyata Konut Paket Sigortası yaptırdım.
Enes beye desteklerinden ötürü teşekkür ederim.
yorumunuz için çok teşekkür ederiz.
-
trafik sigortası teklifi alabilir miyim -
quote:
Orijinalden alıntı: admbltc
trafik sigortası teklifi alabilir miyimPM gönderildi.
-
Çok hızlı dönüş ve iyi fiyat için teşekkürler -
Güzel yorumunuz için biz teşekkür ederiz.quote:
Orijinalden alıntı: harbidenmi
Çok hızlı dönüş ve iyi fiyat için teşekkürler -
Erol beyden kasko teklifi aldım . Kendisi çok ilgili ve yardımcı oldu. Uygun fiyata kasko poliçemi yaptı . Forumda böyle arkadaşların iş yapması bizler için avantaj . Kendisine çok teşekkür ederim , bol kazançlar. -
Erol Bey'den aldığım kasko teklifi çok uygundu, hızlı dönüş sağladı çok ilgiliydi, çok yardımcı oldu ilgisi için teşekkürler.
-
Hayırlı olsun hocam, aynı firma üzerinden 356TL daha uygun fiyata aynı teminatlarla kasko poliçesi tanzim ettik. Hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Bilisimci1903
Erol beyden kasko teklifi aldım . Kendisi çok ilgili ve yardımcı oldu. Uygun fiyata kasko poliçemi yaptı . Forumda böyle arkadaşların iş yapması bizler için avantaj . Kendisine çok teşekkür ederim , bol kazançlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X