Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.048
Cevap
137
Favori
72.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Teşekkür ediyorum. Ray Sigorta'dan Kasko, Ak Sigorta'dan sınırsız İMM poliçelerimizi ve Trafik Sigortası poliçemizi uygun fiyata halletmiş olduk. Sorularımıza da cevap verdi sabırla sağolsun.

İnşallah sonraki poliçe tarihine kadar ihtiyacımız olmaz :) Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.

Kasko poliçesi orijinal fiyatı 3000TL+ üzerindeyken, acente indirimi, meslek indirimi ve sair indirimlerle 1650TL'sına poliçe tanzim edilmiştir. Ayrıca 141TL üzerinden imm limitini "sınırsız" olarak sağladık, hayırlı olmasını diliyoruz.
  • Erol Bey’e çok teşekkür ediyorum. Oldukça uygun bit fiyata kasko almış olduk. Açık, şeffaf, ilgili iletişiminiz takdire şayan. Hayırlı kazançlar diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Severuslion kullanıcısına yanıt
    Kaskonuz hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
  • Ben de aracim için trafik ve kasko sigorta tower Erol beyden teklif aldım. Kendisi gerçekten çok dürüst ve ilgili bir arkadaş. Sigortacimin vermiş olduğu teklife istinaden bu teklifi gösterince kem kum bir yanlışlık olmuş diyip aynı fiyata aynı teminatlar ile kaskomu yaptı. Buradan fiyat almadan kesinlikle kasko yaptırmayın seneye kesinlikle buradan Erol beyden kaskomu yaptıracağım. 25 gün sonra konut sigortam bitiyor Erol beyden eğer ki konut sigorta si yapıyorsa teklif almadan yeniletmeyecegim.Kendilerine tekrar teşekkür ediyor hayırlı işler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taipen71 -- 16 Haziran 2021; 8:0:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taipen71

Ben de aracim için trafik ve kasko sigorta tower Erol beyden teklif aldım. Kendisi gerçekten çok dürüst ve ilgili bir arkadaş. Sigortacimin vermiş olduğu teklife istinaden bu teklifi gösterince kem kum bir yanlışlık olmuş diyip aynı fiyata aynı teminatlar ile kaskomu yaptı. Buradan fiyat almadan kesinlikle kasko yaptırmayın seneye kesinlikle buradan Erol beyden kaskomu yaptıracağım. 25 gün sonra konut sigortam bitiyor Erol beyden eğer ki konut sigorta si yapıyorsa teklif almadan yeniletmeyecegim.Kendilerine tekrar teşekkür ediyor hayırlı işler diliyorum.
    Yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • Merhaba teklif almak için pm gönderiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jazz80 kullanıcısına yanıt
    Tabi bekliyoruz.
  • Aracıma kasko ve zorunlu trafik sigortası yaptırdım, çok memnun kaldım. Uygun fiyat sunuyorlar dürüst ve ilgili bir firma. Kendilerine tekrar teşekkür ediyor hayırlı işler diliyorum.

• one_pieceee kullanıcısına yanıt
    Policeleriniz hayırlı olsun.

• Trafik sigortam 19 Temmuz tarihinde bitiyor. Yeni teklifi ne zaman alabilirim?

• ugursimsek_03 kullanıcısına yanıt
    30 gün kala fiyat alabilirsiniz hocam.
    plaka tckimlik no ve ruhsat seri no iletmeniz yeterlidir.

• Aracımın Kasko ve trafik sigortasıni yaptırdım, piyasaya ve malum online sigorta firmasına göre daha uygun fiyata geldi. Teşekkürler

• umut3232 kullanıcısına yanıt
    Poliçeleriniz hayırlı olsun.

Online satış sitelerinden daha uygun fiyat sunduğumuzu belirttiğiniz için ayrıca teşekkür eder, iyi sürüşler dilelirz.
  • Merhaba, fiyatlama için bilgilerimi DM ile yolladım. Teşekkürler.

• ned johnlansen kullanıcısına yanıt
    Yanıt verilmiştir. İyi günler dileriz.
  • Trafik, Kasko ve Sınırsız IMM sigortamı yaptırdım.

Piyasadaki ve internetteki fiyat tekliflerine oranla Kasko sigortamı %30 daha uygun fiyata yapıldı.

Ayrıca Erol beye tüm sorularıma sıkılmadan, detaylı ve açıklayıcı bilgiler verdiğinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

@SigortaTower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikula -- 30 Haziran 2021; 13:23:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikula

Trafik, Kasko ve Sınırsız IMM sigortamı yaptırdım.

Piyasadaki ve internetteki fiyat tekliflerine oranla Kasko sigortamı %30 daha uygun fiyata yapıldı.

Ayrıca Erol beye tüm sorularıma sıkılmadan, detaylı ve açıklayıcı bilgiler verdiğinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

@SigortaTower

Poliçeleriniz hayırlı olsun.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

• Hocam lütfen dönüş yaparmsınız?

Özele yazdım.

@SigortaTower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xparma -- 30 Haziran 2021; 20:6:16 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.