Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
135
Favori
73.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @SigortaTower sayesinde trafik sigortası ve kasko poliçesini uygun fiyat ve şartlarda yeniledim. Sorularıma hızlı cevap verdiler, bilmediğim konularda bilgilendirdiler. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_

@SigortaTower sayesinde trafik sigortası ve kasko poliçesini uygun fiyat ve şartlarda yeniledim. Sorularıma hızlı cevap verdiler, bilmediğim konularda bilgilendirdiler. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Allianz Kasko ve Sınırsız imm poliçesi ile dopdolu teminatlı bir kasko oluşturduk.
    İyi sürüşler dileriz.
  • Merhaba @sigortatower

Tamamlayıcı sağlık yaptırmak istiyorum. Yardımcı olurmusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Sigortatower sayesinde trafik policemizi yeniledik.ilgisi için çok teşekkür ederiz tavsiye ederiz👍👏

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sagolsunlar yeni aldıgımaracın trafigini yaptırdık hemde avantajlı fiyata çekicide olan ferdiyide yaptırdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Merhaba @sigortatower

Tamamlayıcı sağlık yaptırmak istiyorum. Yardımcı olurmusunuz?
    Dönüş sağlanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrem33

@Sigortatower sayesinde trafik policemizi yeniledik.ilgisi için çok teşekkür ederiz tavsiye ederiz👍👏
    Poliçeniz hayırlı olsun, iyi sürüşler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezer.E

Sagolsunlar yeni aldıgımaracın trafigini yaptırdık hemde avantajlı fiyata çekicide olan ferdiyide yaptırdık.

Yol yardım poliçeniz ve trafik sigortanız hayırlı olsun hocam, iyi sürüşler dileriz.
  • Zurich Sigorta kasko "Benim arabam genişletilmiş kasko sigorta paket poliçesi " ni 04.03.2021 tarihinde 1 yıllık 1650TL tutarında yaptırdım. Ödemesini yaptım ve kafam rahat kaskom var diye rahat bir düşünceye girmiştim ama böyle olmadı maalesef. Şehir dışında tatildeyken bayram öncesi döner kavşakta başka bir araç gelip bana çarptı tutanak tutuldu polis ile ve ben ilk defa kasko firmasını aradım. Bana bayram yoğunluğu nedeniyle ikame araç veremeyeceklerini söylediler anlayışla bayram sonrasını bekledim. Aracım tekerden hasar aldığı için yürüyemez halde olduğundan 26.07.2021 Pazartesi günü Zurich sigorta müşteri hizmetleri çekici hizmetini kullanmak istedim. Saatlerce telefonda bekledikten sonra çekici yollayacaklarını söylediler 3 gün oldu hala çekici bekliyorum. bu süreçte en az 25 defa müşteri hizmetlerini aradım ve suratıma kapatıldı defalarca, çekici dosyasını bulamadılar, yok milas a yok izmire gidecek diye farklı farklı şeyler söyleyip süreyi uzattılar 12 de gelecek yok 13:30 da gelecek 15:00 de gelecek diye defalarca yalan söylediler. hala çekici yok, arayıp bilgi veren yok, daha araba yetkili servise gidecekte sonra kaza dosya açılacakta sonra ben yine 20 defa arayıp ikame araç isteyeceğim falan 3 gündür çekici gelmemiş bu nasıl bir kasko ve sigortadır. İhtiyaç olmadığında para alıp, ihtiyaç olduğunda hizmet yok. ne yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Quesary

Zurich Sigorta kasko "Benim arabam genişletilmiş kasko sigorta paket poliçesi " ni 04.03.2021 tarihinde 1 yıllık 1650TL tutarında yaptırdım. Ödemesini yaptım ve kafam rahat kaskom var diye rahat bir düşünceye girmiştim ama böyle olmadı maalesef. Şehir dışında tatildeyken bayram öncesi döner kavşakta başka bir araç gelip bana çarptı tutanak tutuldu polis ile ve ben ilk defa kasko firmasını aradım. Bana bayram yoğunluğu nedeniyle ikame araç veremeyeceklerini söylediler anlayışla bayram sonrasını bekledim. Aracım tekerden hasar aldığı için yürüyemez halde olduğundan 26.07.2021 Pazartesi günü Zurich sigorta müşteri hizmetleri çekici hizmetini kullanmak istedim. Saatlerce telefonda bekledikten sonra çekici yollayacaklarını söylediler 3 gün oldu hala çekici bekliyorum. bu süreçte en az 25 defa müşteri hizmetlerini aradım ve suratıma kapatıldı defalarca, çekici dosyasını bulamadılar, yok milas a yok izmire gidecek diye farklı farklı şeyler söyleyip süreyi uzattılar 12 de gelecek yok 13:30 da gelecek 15:00 de gelecek diye defalarca yalan söylediler. hala çekici yok, arayıp bilgi veren yok, daha araba yetkili servise gidecekte sonra kaza dosya açılacakta sonra ben yine 20 defa arayıp ikame araç isteyeceğim falan 3 gündür çekici gelmemiş bu nasıl bir kasko ve sigortadır. İhtiyaç olmadığında para alıp, ihtiyaç olduğunda hizmet yok. ne yapabilirim

Hocam geçmiş olsun,

Kasko poliçeleri kredi veren kuruluş tarafından şerhli değilse iptal edilebilir.
    Aracınızı tamiri çok masraflı değilse hemen, masraflıysa tamirden sonra dilekçeyle poliçenizi iptal edebilirsiniz, size daha uygun veya yakın fiyatlara kasko poliçesi teklifi sunabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 28 Temmuz 2021; 13:47:5 >

• Erol bey ile uzun zamandır çalışıyoruz. Tavsiye edilir. Çok ilgili ve güvenilir biri. Hayırlı satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismai1

Erol bey ile uzun zamandır çalışıyoruz. Tavsiye edilir. Çok ilgili ve güvenilir biri. Hayırlı satışlar.
    Yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • Ben de genişletilmiş kasko yaptırdım. Mesajıma hemen yanıt aldım ve kısa sürede hallettik, ilgi alakanız için teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Yeste

Ben de genişletilmiş kasko yaptırdım. Mesajıma hemen yanıt aldım ve kısa sürede hallettik, ilgi alakanız için teşekkür ederim.
    Yorumunuz için teşekkür ederiz, kaskonuz hayırlı olsun.
  • Hem Trafik Sigortası hem TSS konusunda yardımcı oldular. Tuna Bey'e ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Fiyat olarak gerçekten uygun ve en önemlisi güvenilirler.

Not: Eski hesabımı (nickname: GZA) aktive edemedim, memnuniyetimi belirtmek için yeni hesap oluşturdum. Yanlış anlaşılmasın  

• Konut ve eşya sigortası yaptırmak istiyorum.
    Nerelere dikkat etmem lazım? Bu forumda birisi (ismini unuttum ama Anka sigorta olması lazım yorumunda derz arası su kaçakları karşılanmıyor ama biz karşılıyoruz diye bir açıklama yapmış. Doğrumudur?

Fiyatların çoğu birbirine yakın olur ama şirket olarak hamgi şirketi tavsiye edersiniz? Herşeye sorun çıkarmayan şitketle anlaşma yapmak istiyorum.
    Tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: benmisim

Konut ve eşya sigortası yaptırmak istiyorum.
    Nerelere dikkat etmem lazım? Bu forumda birisi (ismini unuttum ama Anka sigorta olması lazım yorumunda derz arası su kaçakları karşılanmıyor ama biz karşılıyoruz diye bir açıklama yapmış. Doğrumudur?

Fiyatların çoğu birbirine yakın olur ama şirket olarak hamgi şirketi tavsiye edersiniz? Herşeye sorun çıkarmayan şitketle anlaşma yapmak istiyorum.
    Tşk
    Merhaba,

Fiyatların yakın olduğu bilgisi yanlıştır hocam, aynı teminatlara sahip 2 poliçe yarı yarıya fark edebiliyor.

Buradan sigorta şirketi adı vermek etik değildir, bu nedenle bize ulaşmanız halinde sermaye yapısı güçlü ve sizi mağdur etmeyecek şirketler üzerinden farklı teklif seçenekleri sunabiliriz.

Su kaçağını biri öder biri ödemez mevzusu şununla ilgilidir, teminat vardır yada yoktur.
    Bu teminat yoksa şirket öder mi sizce, ne satın aldığınızı bilmeniz, okuyup inceleyip aklınıza takılan noktaları sormanız yerinde olacaktır, yorumlarla değil okuduklarınızla ikna olmanızı öneririz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SigortaTower

Merhaba,

Fiyatların yakın olduğu bilgisi yanlıştır hocam, aynı teminatlara sahip 2 poliçe yarı yarıya fark edebiliyor.

Buradan sigorta şirketi adı vermek etik değildir, bu nedenle bize ulaşmanız halinde sermaye yapısı güçlü ve sizi mağdur etmeyecek şirketler üzerinden farklı teklif seçenekleri sunabiliriz.

Su kaçağını biri öder biri ödemez mevzusu şununla ilgilidir, teminat vardır yada yoktur.
    Bu teminat yoksa şirket öder mi sizce, ne satın aldığınızı bilmeniz, okuyup inceleyip aklınıza takılan noktaları sormanız yerinde olacaktır, yorumlarla değil okuduklarınızla ikna olmanızı öneririz.

Alıntıları Göster

Tşk ettik yorumunuz için.

şöyle diyeyim. Hangi şirketler çoğu zaman tercih edilmekte? Hem ödeme konusunda hem kıvırmama konusunda ;).

özelden hangi bilgileri vermem gerekiyor fiyat çıkarmanız için?

• quote:

Orijinalden alıntı: benmisim

Tşk ettik yorumunuz için.

şöyle diyeyim. Hangi şirketler çoğu zaman tercih edilmekte? Hem ödeme konusunda hem kıvırmama konusunda ;).

özelden hangi bilgileri vermem gerekiyor fiyat çıkarmanız için?

Alıntıları Göster
    Özel mesaj gönderilmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.