Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.048
Cevap
137
Favori
72.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enes beye sigorta ve kasko yardımları için tşklr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-71EF39454

Bu mesaj silindi.
    güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: evil2302

Enes beye sigorta ve kasko yardımları için tşklr.
    Yorumunuz için teşekkür ederiz. İyi günlerde kullanın.
  • 1 Eylül itibariyle Allianz Sigorta üzerinden %30 indirim haklarımız tanımlanacaktır, aynı teminatlara daha fazla ödememek için teklif sormanız yeterli.

• Enes Bey’e çok teşekkür ederim çok ilgilendi ve yardımcı oldu. Daha iyi bir poliçeye çok daha uygun fiyata sahip oldum sayesinde. Gelecek yıl görüşmek üzere.

• Trafik sigortası için iletişime geçtim verilen fiyat gerçekten bariz şekilde uygun. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

Enes Bey’e çok teşekkür ederim çok ilgilendi ve yardımcı oldu. Daha iyi bir poliçeye çok daha uygun fiyata sahip oldum sayesinde. Gelecek yıl görüşmek üzere.
    Güzel yorumunuz için teşekkür edderiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacıfe

Trafik sigortası için iletişime geçtim verilen fiyat gerçekten bariz şekilde uygun. İlgilerinden dolayı teşekkür ediyorum
    Poliçeniz hayırlı olsun.
  • Kasko +trafik sigortası+imm ile karşı tarafa 500 bin TL ye kadar ödeme ile poliçemizi kestik 3000-3500 çıkan tekliflerimiz toplamda 2400 TL ye hallettik. İlginiz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhmmd.239 -- 8 Eylül 2021; 22:33:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok ilgili anlayışlı bir sigortacı öncelikle bunun için teşekkür ederim.

Yıllardır çalıştığım sigortacımdan 100 imm aldığım teklifi, Erol hocam 500 bin imm olarak aynı fiyata düzenledi ve aynı fiyattan yardımcı oldu üstüne küçükte olsa bir ikramda yaptı. Gerçekten süper arkadaş.

Unutmadan kendisi İstanbul da olmasında rağmen, Ankara daki Timurlar Sigorta şubesi olması ekstra cabası.. :) Teşekkürler @SigortaTower

• Kasko ve Trafik poliçemi en uygun şekilde yeniledik. Enes bey'e ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle.

• Gayet uygun fiyata aracıma kasko yaptırdım. Erol Bey sağolsun çok ilgilendi. Teşekkürler @SigortaTower

• Hocam konut + eşya sigortası için teklif sunabilir misiniz? Özellike bu dairelerde olan su sızmalarında ( derz yada tesisat) bunları teminat olarak gösteren şirketler için.

• Sigortam.net ve önceki sigorta ve kaskomu yapan acenteden daha güzel bir teklifle yeniledim. Enes beye ilgilerinden dolayı teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhmmd.239

Kasko +trafik sigortası+imm ile karşı tarafa 500 bin TL ye kadar ödeme ile poliçemizi kestik 3000-3500 çıkan tekliflerimiz toplamda 2400 TL ye hallettik. İlginiz için teşekkürler
    Poliçeleriniz hayırlı olsun hocam, iyi günlerden kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

Hocam konut + eşya sigortası için teklif sunabilir misiniz? Özellike bu dairelerde olan su sızmalarında ( derz yada tesisat) bunları teminat olarak gösteren şirketler için.

Bilgilerinizi özel mesaj yolu ile iletirseniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
  • Enes bey ve firmadaki diğer yetkililer çok yardımcı oldular aracımızın trafik ve kasko sigortalarını oldukça makul bir fiyattan yeniledik. Kendilerine teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carissma06

Çok ilgili anlayışlı bir sigortacı öncelikle bunun için teşekkür ederim.

Yıllardır çalıştığım sigortacımdan 100 imm aldığım teklifi, Erol hocam 500 bin imm olarak aynı fiyata düzenledi ve aynı fiyattan yardımcı oldu üstüne küçükte olsa bir ikramda yaptı. Gerçekten süper arkadaş.

Unutmadan kendisi İstanbul da olmasında rağmen, Ankara daki Timurlar Sigorta şubesi olması ekstra cabası.. :) Teşekkürler @SigortaTower
    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. İyi günlerde kullanın hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenerLand

Kasko ve Trafik poliçemi en uygun şekilde yeniledik. Enes bey'e ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle.

Biz teşekkür ederiz, yeni poliçeleriniz hayırlı olsun.
  • Teşekkür ederim enes beye ilgisi için çok uygun fiyata yeniledik trafik sigortasını . Kaskoyu onceden yaptırmasam onuda yaptırırdık .seneye kısmetse ikisi artık

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.