|
🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (9. sayfa)
-
-
İlgi alakası için kendilerine teşekkür ederim.
Aracımın kaskosunu, aldığım tekliflerin arasından en uygun teklifi veren sigorta tower oldu. Darısı zorunlu sigortaya diyelim. Hiç düşünmüyorsanız bile bir teklif almanızı tavsiye ederim, daha uygununu ben bulamadım. İyi çalışmalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardım ve destekleri için çok teşekkür ederim. Şehir dışından yeni aldığım aracıma kasko yapmadan yola çıkmak istemedim. Yarın saat içinde en uygun fiyatla kaskomu yaptırıp yola çıkmamı sağladılar. Umarım kullanmaya hiç gerek duymayız. Tekrar teşekkürler.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.quote:
Orijinalden alıntı: 02an1907
İlgi alakası için kendilerine teşekkür ederim.
Aracımın kaskosunu, aldığım tekliflerin arasından en uygun teklifi veren sigorta tower oldu. Darısı zorunlu sigortaya diyelim. Hiç düşünmüyorsanız bile bir teklif almanızı tavsiye ederim, daha uygununu ben bulamadım. İyi çalışmalar
iyi günlerde kullanın hocam.
Yorumunuz için teşekkürler hocam.quote:
Orijinalden alıntı: mitican
Yardım ve destekleri için çok teşekkür ederim. Şehir dışından yeni aldığım aracıma kasko yapmadan yola çıkmak istemedim. Yarın saat içinde en uygun fiyatla kaskomu yaptırıp yola çıkmamı sağladılar. Umarım kullanmaya hiç gerek duymayız. Tekrar teşekkürler.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :)
Merhaba,
Öncelikle Enes Bey'e teşekkür ederim daha nice sigortalara.
Arkadaşlar sigortalarınızı yaptırın insanlar çok bilinçsiz aman diyeyim ihmal etmeyin sevdiklerinizi,arkadaşlarınızı, aileinizi bilgisi yoksa bilgilendirin.
Bu insanlar işini iyi yapıyorlar.
Tekrar dediğim gibi daha nicelerine..
Sağlıkla Kalın
-
Merhabalar,
Enes ve Tuna Bey in ilgi ve alakasına teşekkür ederim.
Trafik sigortası ve ek olarak İMM-Sınırsız poliçesi kendilerinin yardımları ile halledilmiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.quote:
Orijinalden alıntı: xparmaMerhaba,
Öncelikle Enes Bey'e teşekkür ederim daha nice sigortalara.
Arkadaşlar sigortalarınızı yaptırın insanlar çok bilinçsiz aman diyeyim ihmal etmeyin sevdiklerinizi,arkadaşlarınızı, aileinizi bilgisi yoksa bilgilendirin.
Bu insanlar işini iyi yapıyorlar.
Tekrar dediğim gibi daha nicelerine..
Sağlıkla Kalın
Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.quote:
Orijinalden alıntı: asdarli61
Merhabalar,
Enes ve Tuna Bey in ilgi ve alakasına teşekkür ederim.
Trafik sigortası ve ek olarak İMM-Sınırsız poliçesi kendilerinin yardımları ile halledilmiştir.
İyi sürüşler dileriz.
PM attık. Teklifleri bekliyoruz.
-
Kesinlikle tavsiye ediyorum, geçen seneki kasko yaptırdığım yer bu yıl için yaklaşık 1850 tl gibi bir fiyat verdi. Aynı şirketten(Türkiye Sigorta) kaskoyu 1515 TL fiyata yaptılar. Gerçekten indirimli oldu ve teminatlar yükseltmeseydim eğer 1410 tl gibi bir rakam olacaktı. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munkun46 -- 9 Temmuz 2021; 11:7:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2020 Peugeot 2008 aracıma kasko yaptıracağım. Fiyat teklifi alabilir miyim?
Poliçeniz hayırlı olsun hocam, iyi sürüşler dileriz.quote:
Orijinalden alıntı: munkun46
Kesinlikle tavsiye ediyorum, geçen seneki kasko yaptırdığım yer bu yıl için yaklaşık 1850 tl gibi bir fiyat verdi. Aynı şirketten(Türkiye Sigorta) kaskoyu 1515 TL fiyata yaptılar. Gerçekten indirimli oldu ve teminatlar yükseltmeseydim eğer 1410 tl gibi bir rakam olacaktı. Teşekkürler -
dönüş sağlanmıştır. -
Kasko poliçemizi Enes Beyin yardımlarıyla diğer tekliflerin çok altında bir ödemeyle kaskoda olması gereken temel tüm içerikleriyle yeniledik. İlgilerine çok teşekkür ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Poliçeniz hayırlı olsun hocam.quote:
Orijinalden alıntı: acebi
Kasko poliçemizi Enes Beyin yardımlarıyla diğer tekliflerin çok altında bir ödemeyle kaskoda olması gereken temel tüm içerikleriyle yeniledik. İlgilerine çok teşekkür ediyorum -
Fiyat bilgilendirmesi konusunda yardımcı oldu. En fazla verilecek ücret belli oldu. Teşekkür ederim. Hızlı dönüş ve bilgilendirme için.
Biz teşekkür ederiz hocam. Acentelisi olmadığımız başka firma en uygun fiyat sunduğundan, yalnızca en uygun fiyatın hangi firmada olduğu bilgisini paylaştık.quote:
Orijinalden alıntı: qzerty
Fiyat bilgilendirmesi konusunda yardımcı oldu. En fazla verilecek ücret belli oldu. Teşekkür ederim. Hızlı dönüş ve bilgilendirme için. -
4-5 farklı acente ile görüşüp fiyat almıştım @SigortaTower en uygun fiyatı verdi ve bugün trafik poliçemi yeniledim, kendilerine teşekkür ederim.
-
Yorumunuz için teşekkür ederiz hocam, iyi sürüşler dileriz.quote:
Orijinalden alıntı: Calbor4-5 farklı acente ile görüşüp fiyat almıştım @SigortaTower en uygun fiyatı verdi ve bugün trafik poliçemi yeniledim, kendilerine teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X