Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.054
Cevap
135
Favori
73.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enes Bey'e ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Konut sigortası hakkında aklımdaki soruların hepsine cevap verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkestHour

Gayet uygun fiyata aracıma kasko yaptırdım. Erol Bey sağolsun çok ilgilendi. Teşekkürler @SigortaTower
    Poliçeniz hayırlı olsun hocam, sınırsız imm içerikli poliçeyi 1500tl bandında tanzim etmiş bulunmaktayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scuderdia

Sigortam.net ve önceki sigorta ve kaskomu yapan acenteden daha güzel bir teklifle yeniledim. Enes beye ilgilerinden dolayı teşekkürler.
    Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acebi

Enes bey ve firmadaki diğer yetkililer çok yardımcı oldular aracımızın trafik ve kasko sigortalarını oldukça makul bir fiyattan yeniledik. Kendilerine teşekkür ederim
    Poliçeleriniz hayırlı olsun, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crystal71

Teşekkür ederim enes beye ilgisi için çok uygun fiyata yeniledik trafik sigortasını . Kaskoyu onceden yaptırmasam onuda yaptırırdık .seneye kısmetse ikisi artık
    Poliçeniz hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

Enes Bey'e ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Konut sigortası hakkında aklımdaki soruların hepsine cevap verdi.

Elimizden geldiğince yanınızdayız. :)
  • Hocam merhaba dm den sigorta hakkında görüş istemiştim. Müsait olunca bakabilir misin?
    Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah0808

Hocam merhaba dm den sigorta hakkında görüş istemiştim. Müsait olunca bakabilir misin?
    Teşekkür ederim
    yanıt verilmiştir.
  • Gri Sigorta ve Acıbadem Sigorta acenteliklerimiz onaylanmıştır. Tamamlayıcı Sağlık, Sağlık ve Kasko tekliflerinde çok daha rekabetçi fiyatlar sunmaya devam ediyoruz.
  • Iyi günler ... 4784 ile biten telefondan whatsapp üzerinden bilgi istedim dün, fiyat bilgisi bekliyorum sizden whatsapp'ta.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerem8787

Iyi günler ... 4784 ile biten telefondan whatsapp üzerinden bilgi istedim dün, fiyat bilgisi bekliyorum sizden whatsapp'ta.

Dün yoğunluktan es geçmiş olabiliriz, birazdan dönüyoruz hocam.
  • Konut için teklif veriyor musunuz?

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Elbette teklif sunmaktayız, konumuzdaki telefonlardan herhangi birini arayarak veya whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • 650 TL ye kasko yaptırdım. Başkaları en düşük 730 TL çıkarmıştı. Hayırlı işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altan0348 A kullanıcısına yanıt
    650TL üzerinden full kasko sağlanmıştır, poliçeniz hayırlı olsun.
  • Sigorta Ve Kasko için fiyat alabilir miyim ?

• Trafik ve kasko sigortamızı yaptık. Son dönemdeki yüksek fiyatlara rağmen ellerinden geleni yaptılar. Teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acebi kullanıcısına yanıt
    Fiyat indirimi noktasında ek 450TL civarı indirim sunulmuş, ayrıca imm limitleri 100bin immden, 10.000.000TL (Onmilyon TL) imm tutarına fiyat farkı olmaksızın yükseltilerek yardımcı olunmuştur, poliçeleriniz hayırlı olsun.
  • Enes Furkan Bey sağolsun ilgilendi. Kasko ve trafiği güzel fiyatlara hallettik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DarkestHour kullanıcısına yanıt
    Poliçeleriniz hayırlı olsun, iyi sürüşler dileriz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.