Şimdi Ara

DH üyelerinin Hotel izlenim ve Yorumlari (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
12
Favori
5.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alaka gösterip tekrar soru-cevap icin dönüs yaptiginiz icin cok tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya ilginin az olması Üzücü aslında tatil Plan'ı yapanlara çok yardımcı olacak bir konu olmuş ama

• eğlencesi animasyonu diskosu beach partileri vs özellikleri ile gençlere hitabeden diğer otellerden ayırabileceğiniz otel tavsiyesi varmı arkadaşlar
  • RUBİ PLATINIUM

Rubi Platium'a Eylül 2014'te balayı için eşimle beraber gittik.

Öncelikle hizmet olarak platium all exclusive diye Türkiyede ilk defa bir uygulaması var şöyle söyleyeyim hiçbirşeye kuruş dahi para vermiyorsun.

Yemeklerin çeşitliliği güzel internetteki yorumlara bakma sezonun bitmesine yakın gitmemize rağmen her öğün en az 20 çeşit ana yemek,arasıcaklar,mezeler harika. Siz masanıza oturur oturmaz zaten servis için direk geliyorlar ve istediğiniz içki meşrubat direk geliyor. Kahvaltıda ise yine sadece 15 çeşit peynir var demem yeterlidir diğer şeyleri yazmama gerek yok.. Yemek öğünleri dışında waffle, gözleme ve hamburger istediğin kadar yiyip tıkınabiliyorsun. Eğer istersen bistro restorantlar var orda ayrıca sunum ve harika yemekler var kişibaşı 4 Euro istiyorlar fakat biz balayı çiftli olarak gittiğimizde 1 defaya mahsus ücret istememişlerdi ve daha sonra çıkacağımız son gecede akşam yemeğini özel olarak rezarvasyon yapıldı. Onun dışında odaya özel süslemeler pasta şampanya söylemem gerek yok güzel şımartıyorlar.

İçki konusuna gelicek olursak ki bu çok önemli çünkü voyage ve bazı kaliteli oteller harici hep genel olarak oteller 2. sınıf ve sulu içkiler servis eder fakat bu rubi platiumda geçerli değil... Jack danielsdan,Efes,Beck's,.Malibu,Absoult gibi bütün en iyi markaların içecekleri servis ediliyor. Jack Daniels Limonade'i elimden düşürmedim günde 10tane içsemde kalitesi inanılmazdı barmenler işini biliyorlar mükemmel hizmetleri var ve bilmedikleri kokteyl yok. Eşim fazla içmediği için en az ona 10 farklı çeşitte hafif içkili kokteyl yaptırmışımdır.

Odalara gelicek olursak bizimki deniz manzarılıydı ve gayet temizdi. Sana dipnot eğer havluların değişmesini istiyorsan yere bırakman yeterli bunu bilmeyen insanlar internette olumsuz yorumlar yapmışlar fakat olumsuz birşey göremedim odalarda. Odalarda minibarlar dolduruluyor ve herşey ordada ücretsiz genel anlamda meşrubatlar,maden suyu ve Efes malt bira ordada mevcut.

Aquapark şu ana kadar gördüklerim arasında küçük denmeyecek kadar iyi. çok eğlenceliydi fakat dikkat et ben fazla hızlanıp sert düşünce kulak zarımı patlattım

Yüzme olanaklarına gelirsek Otelde başka hiçbir otelde görülmeyen dev gibi 2 tane havuz var. Çok derin değiller zannedersem 1.5metreydi fakat hiç rahatsız olmuyorsun aynı anda 200kişide olsa havuzda çünkü havuzlar çok büyük. Fakat deniz taşlıklı ama bu zaten genel anlamda Antalya alanya yöresinin genel özelliği... Kum dökmüşler denize fakat yetmemiş ama bu sene bu sorunu çözeceklerini ilettiler. Yinede Deniz temiz biz memnunduk.

Kulak zarım patlayınca gece farkettik ve taksiyle hastaneye gittik 200lira kaçtı tek olumsuzluk bu çünkü ambulans sabah hizmet ediyormuş. Onun dışında iç roof barıda çok iyi kahve çay meşrubat şöyle söyleyeyyim kilo alabiliyorsun dikkat et

• quote:

Orijinalden alıntı: ender1146

eğlencesi animasyonu diskosu beach partileri vs özellikleri ile gençlere hitabeden diğer otellerden ayırabileceğiniz otel tavsiyesi varmı arkadaşlar

bunlara ek olarak spor aktivitelerinin bol oldugu bir otel arıyorum
  • SPICE HOTEL

2013 yazında spice hotelde kaldım, otel mimari ve dekorasyon yönünde sarayları aratmıyor, muazzam büyük ve güzel bir havuzu var, en muhteşem yönü herhalde animasyonlarıydı, hem gündüz havuz şovları hemde gece anfi tiyatro şovları muhteşemdi, biz ana binada değilde yan taraftaki iki katlı ayrı blokalrda kaldık, odası çok genişti, balkon ve manzara cok güzeldi. bana göre oteldeki tek sıkıntı restoranın biraz basık olmasıydı, yemek çeşitlilik ve lezzet olarak gayet güzeldi. 2012 de güral premier tekirovada kalmıştım, 2014 te voyage torbada kaldım, bu otellerle kıyaslayınca öyle aman aman geride bi otel değil ama fiyat olarak onlara göre cok hesaplı. hatta dediğim gibi oteldeki eğlence açısından onlardan daha üst seviyedeydi. birde konum olarak yanında royal adem eve, onun yanında maxx royal, diğer tarafında güral belek, bulunuyor, biz bu otellerin hepsini kendi otelimiz gibi gezdik, plajlarını, kullandık, adem havva hariç bileklik taktıran olmadığı için bi günlük öyle bi kaçamak macera yaşamıştık. bence şu anki fiyatlarda spice otel piyat performans olarak en alınabilir otel diyebilirim.

• Paloma Pasha ile ilgili birkaç yorum..

Yeme-içme kalitesi: ortanın üzerinde .Rixos grubu,cornelia grubu,Titanic Deluxe ve ayarındaki otellere göre biraz geride.

Oda: Direk havuz girişli odalarda konakladık .oda büyüklüğü yeterli banyo biraz dar sadece..

Alacarte restoranlar: Kaliteli özellikle osmanlı mutfağı safran çok başarılı..

Deniz-havuz: Fantastik.havuz sayısı ve büyüklüğü yeterli.Deniz muhteşem duru bir suyun içinde yüzüyorsunuzki cidden harika.hemen derinleşmiyor hatta çok çok yavaş derinleşiyor çocuklu aileler için ideal.

Ortam-çevre: Aile çok fazla.rus turist yok denecek kadar az.fransızlar ve türkler otelde yarı yarıya.gece şovlar yukarıda belirttiğim üst segment otel gruplarının baya gerisinde..

Otel izmir havaalanına yaklaşık 50km mesafede.Denizi tatillerinde öne koyanlar kesinlikle bu oteli düşünmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sueno Deluxe Belek

Belek bölgesinde görmediğim otel yok açıkçası.(maxx royal dışında).Bir kere hiçbirşeyden kaçmamışlar malzemeden kaçma yok.içeceklerin tamamı talep edilirse şişede servis ediliyor.alacarte restoranlardan balık ve barbeküyü denedik.ana yemek olarak gelen steak ve levrek gayet iyiydi.biz rakıcıyız açıkçası aradada bira içeriz.rakı sürekli tekirdağ altın seri içtik bira olarak becks ve miller tercih ederiz tamamı mevcut şişe olarak. Odalar gayet büyük ve yeterli.havuzlar yeterli. Şezlong sıkıntısı yok.Otel arazisi gayet iyi ve kullanışlı bir şekilde değerlendirilmiş.Belek denizi fena değil.bir ege değil ama yinede fena sayılmaz.aşırı hızlı derinleşmiyor hafif dalgalı sadece. Otel Beleğin kalburüstü otellerinden cornelia Diamond ve Calista 'nın tam arasında. Rus ve Alman turist ağırlıklı.Belek otelleri daha elit tabakaya hizmet ediyor onun için müşteri kalitesi gayet iyi.Enbe Orkestrası bu haftaiçi buradaydı.Ebru Gündeş konseride sueno side de vardı ona da otel ulaşımı sağladı ve o konsere de katıldık.Açıkçası sueno deluxe bu sene için iyi bir alternatif olacaktır bu yıl ve bundan sonrası için..

• Bodrum salmakis resort otel ile ilgili düşüncelerimi kısa bir şekilde paylaşayım.

Otel bardakçı koyuna konumlanmış ve voyage bodrum ve azka otel ile yanyana aynı koyu paylaşmakta.deniz manzaralı odalar direk bodrum ve kale manzaralı.

Deniz harika klasik bodrum denizi. balıklarla yüzüyorsunuz.karşınızda geniş bir bodrum ve bodrum kalesi manzarası mevcut.havuz yeterli ama deniz dolayısıyla zaten hiç tercih etmedik diyebilirim.

Yemekler fena sayılmaz bir antalya oteli kadar olmasa da çeşitlilik yeterli sayılır. 12.00-17.00 arası snack restaruant gayet iyiydi diyebilirim.

Aktivite çok az diyebilirim.ama otel bodrum merkez ve gümbetin tam arasında kalıyor.bodrum ve gümbet'e yürüyerek 15 dakika mesafede.otelin önünden minibüs geçmekte 5 dakikada bodrum ve gümbet'e ulaşmanız mümkün..daha da güzeli otelin bulunduğu koya bodrum merkezden gece 12'ye kadar motor seferleri düzenlenmekte kişi başı 6 liralık ücretle 10 dakikalık güzel bir motor sefası yapılarak bodrum merkeze ulaşmak en güzeli..

Kısacası bodrum'u bilenler bilir.Varsa Bodrum'u düşünen arkadaşlar salmakis otel iyi bir tercih olabilir

• SPİCE HOTEL

3 gündür Belek Spice Hotel deyim... Tek kelime ile şahane. Havayı merak edenler için söyleyeyim 34-38 derece arası değişiyor ve acayip yakıcı bir sıcak var. Temmuz ve ağustosu hiç düşünemiyorum.

Oteldeki çalışanlar acayip ilgili, havuzlar çok büyük ve en önemlisi çok temiz.

Yemeklerde çeşit bol, çok fazla damak zevki olan bir insan olmadığım için bilmediklerimi tatmadım ama yemekler lezzetli kırmızı ette bol miktarda var. Tatlı olarakta enaz 20 çeşit tatlı bulmanız mümkün. İçecek konusuna geldiğimizde alkol kullanmıyorum ama gözlemlediğim kadarı ile hepsi iyi markalar. Yemeklerde içecekler garsonla tarafından ne içersiniz diye sorularak masalara servis ediliyor. Çalışanların hepsi güleryüzlü ve inanılmaz ilgililer. Yanınızdan geçerken bile yüzleri gülerek selam verip geçiyorlar.

Gündüz pek animasyon yok sadece su topu oynanıyor. Ama akşam anfi tiyatroda güzel gösteriler oluyor. Mesela bu akşam Otelde güzellik yarışması var :)

Odalara gelince benim oda deniz ve havuz manzaralı ve konumu gayet güzel. Yalnız eşyalar biraz eski. Otelin lobisi inanılmaz ihtişamlı kendinizi bir anda sarayda felan zannediyorsunuz.

Deniz beni hayalkırıklığına uğrattı açıkcası. Dibi kum olduğu için en ufak bir harekette acayip bulanık oluyor su.

• CLUB CALİMERA SERRA PALACE

Merhaba Arkadaşlar,

1-2 mayısta (iki gece) eşim ve 2 çocuğumla kaldığım Club Calimera Serra Palace'ı çocuklu ailelere öneririm.

Touristica webden aldığım tatilimde, standart oda almamıza rağmen "otelimiz müsait ve daha geniş, rahat edersiniz" diyerek aile odası verdiler. Genelde yabancıların bulunduğu otelde çocuklu aileler epeyce vardı. Her ne kadar küçük ve çocuklara uygun olsa da kapalı havuzla birlikte çok sayıda havuz vardı. Ayrıca çocuklar için klüp, ayrı havuz ve büyüklerin de kullandığı su parkı bulunuyordu (deniz, su parkları, çocuk havuzları dahil 10 farklı yüzme seçeneği saydık). Biz hiç denizi kullanmadık. Otelin havuz ve genel temizliğinin iyi olduğunu düşünüyorum.

Yemekler için herkesin beklentisi farklıdır. Çoook lezzetli yemekler aranıyorsa iyi bir restauranta gidilmeli diye düşünmüşümdür. Her şey dahil otellerde benim beklentim temiz, seçenekli, yenilebilir yemek bulmak. Bu anlamda yemek sorunu yaşamadık. Her ne kadar her şey dahil olsa da çocuklar her yerde patates, hamburger yemeyi seviyor. Biz ise et, sebze, diyet, salata, pide, pizza, meyve, tatlı seçeneklerinden mutlaka bir şeyler bulduk.

Otele ilişkin yapılan yorumlarda akşam aktivite olmadığından bahsediliyordu. Kaldığımız ilk gecede Michael Jackson Gecesi, ikincide Dans Gecesi gösterisi vardı. İkisinde de eğlendiğimizi söylemek isterim. Ama gece sabaha kadar eğlence yoktu tabi. İnternet yoğun kullanıldığı saatlerde yavaştı. TV kanalları belki de çocukların tek memnun olmadığı yöndü. Biz de okuyarak, gezerek geçirdik zamanımızın arta kalanını.

Özellikle çocuklarımın son derece memnun kaldığı bu tatilde oteli çocuklu ailelere daha ziyade önerdiğimi tekrar belirtmek istiyorum.

Faydalı olmasını umarak herkese iyi tatiller dilerim.

• CRYSTAL WATER WORLD

Bugun crystal water worldden donuyorum memnun kaldigimiz bir tatil oldu.Oncelikle calisanlarin hepsi guler yuzlu bir sey rica ettiginiz zaman guler yuzle hemen gerceklestiriyorlar.Otelin tahmini %70i rus.Kalani alman,ingiliz,turk ve arap.Yorumlarda cok fazla arap oldugundan bahsedilmisti ama bizim sansimiza herhalde ya da mayis ayi oldugu icin cok az arap vardi.Yemek cesitleri fazla ancak et fazla yok genelde tavuk ve sebze agirlikli.Snack bolumlerinde oglenleri yemek yemek daha mantikli.Oteli ince uzun yaptiklari icin haddinden fazla yuruyorsunuz.Odayi aqua parklarin ordan istemistim ana restaurantla arasi biraz uzak.Aqua parklari cok guzel calisma saatleri 10-12 ve 2-4 arasi.Cok fazla beklemiyorsunuz ve hemen bot bulabiliyorsunuz.King Cobrayi tavsiye ederim ama dikkatli olun bir kez dustum :) . Aksamlari 8.30da cocuklar icin mini disco var 1 saat.Daha sonra 9.30 ile 10.30 arasi cesitli gosteriler,yarismalar oluyor. Dun gece sihirbazlik gosterisi vardi ve inanilmazdi. Disco 11 ile 2 arasi ancak 2 kez soyle bir goz gezdirdim cok kotu discosu. Ses cok kalitesiz ve 5-10 kisi oyle oturuyor icerde. Temizlik olarak memnun kaldim diyebilirim cocuklu ailelere tavsiye edebilecegim bir otel.

• NIRVANA LAGOON

Selamlar,

Forumdan bir çok kez yorumlar sayesinde fayda gördüm, ben de dün biten Nirvana Lagoon Villas, Suites and Spa deneyimlerimi aktarmak istedim.

Çok kısa özetle 100 üzerinden 95 vereceğim mükemmel bir tesisti.

Tesisin 2 tane standart odalarının olduğu ana binası, ve 190 dönümlük arazi içerisinde yine bahçe içinde standart odaları, kendine ait küçük havuzları olan 4lü 5li kümelerden oluşan Göl Villaları ve Plaj tarafına yakın olan daha lüks konseptteki Beachfront Suit Villaları yer almakta.

A blok resepsiyonunda olduğu havuza ve sahile biraz daha uzak fakat çok daha sessiz olan ana bina. B Blok ise, benim de kaldığım havuza ve denize en yakın, ana restoranın da bulunduğu bina. Eğer her alana erişimim olsun derseniz ve standart oda rezerve ettiyseniz B blokta olmak sizin için daha iyi olacaktır.

Standart bahçe odaları (2 katlı, alt kat bir oda, üst kat bir oda), göl villaları ve diğer süit villalar daha sessiz fakat havuza ve denize bir kaç adım daha uzak.

Otelde tüm içecekler markalı. Biralar isteğe göre şişe olarak da verilmekte (Efes ve Bomonti). Şekersizi de olmak üzere Red-bull yine hizmete dahil. Aynı zamanda her gün yenilenen mini barda da, alkolsüz içeceklerle birlikte, 2 adet redbull ve 2 adet efes kutu birada günlük olarak yenileniyor.

Ana yemeklerin verildiği, ana havuzun yanındaki Samsara Restaurantta yer bulmak her daim mümkün. Sadece klimaları bana yetersiz geldi oradan küçük bir puan kırabilirim. Yemekler oldukça bol çeşit ve lezzetli. Sabah kahvaltılarında taze sıkılmış portakal suyu ücretsiz ve sınırsız.

Otelin A bloğunda, 24 saat alakart hizmet veren ücretsiz bir restoranı da var. Eğer A blok'da kalıyorsanız bu restoranda da faydalanabilirsiniz.

Ana havuz çok büyük diyemem fakat otelin içinde özellikle göl villaları tarafında ufak ufak bir çok havuz olduğundan, ana havuz başında şezlong bulamama şansınız yok.

Ana havuzun dibinde, gün boyu açık olan bir snack bar (hamburger, pizza, makarna vs alakart olarak verilmekte) ve bence en güzel imkanlardan bir tanesi, sürekli mevyelerin ve dondurmaların olduğu soğuk bir bölüm var. İstediğiniz gibi meyvenizi alıyor ve havuz başına geçiyorsunuz.

Otelde havuz başına da cam bardak verilmekte. Plastik bardak bulunmuyor. Biraz riskli gözükse de, cam bardaktan içilen içeceklerin tadı bir başka.

Otelin Aquaparkı müthiş. Fakat yine küçük bir eksi puan ana havuzun biraz uzağında (2-3 dakika yürüme mesafesi)

Asıl büyük fark çocuklu aileler için olan kids club'da. Neredeyse ufak bir otel binası kadar alan çocuklar için bir adet kapalı 2 katlı salon, büyük ve çok eğlenceli aquapark oyuncaklarının olduğu havuz ve oyun parkı barındırıyor. Fakat yine ana havuzdan 2-3 dakika mesafede. Aileler çocuklarını kontrol etmek isterlerse aradaki yolu sürekli yapmak zorundalar.

Deniz tek kelimeyle mükemmel. Beldibinde dalga denilen bir durum yok. Deniz ufak taşlık fakat bu sayede suda bulanma da olmuyor ve balıklarla birlikte yüzüyorsunuz. Otelin iki büyük iskelesi var.

Otel Med-Club'tan satın alındığında, tüm binalar yıkılmış ve yeni baştan yapılmış fakat doğal ortama hiç dokunulmamış. Hatta bazı ağaçları kesmemek için bahçe odalarının balkonlarında delik bile açılmış. Otel inanılmaz güzel bir doğal ortama sahip. Her yer dev ağaçlar. Her ağacın üzerinde etiketle numarası bile kaydedilmiş durumda. Otel kendi özel itfaiye aracını hazırda bekletiyor.

Şu ana kadar kaldığım oteller arasında Amara'lar en üst sınıfta idi. Ama bu otel şu an bendeki çıtayı bir üst seviyeye taşıdı. Belki Voyage grubunda da seviye bu şekildedir ama kalmadığım için yorum yapmam zor.

Bir hatırlatma, bu oteli Adios Puan ile alanlar ya da Setur üzerinden rezervasyonlar yapan varsa, o bölgenin SETUR yetkilisinin telefonunu paylaşabilirim. Kendisi oldukça ilgili bir beyefendi ve çok da yardımı oldu oda seçimi ve diğer konularda.

Herkese iyi tatiller. Özelden sorularınızı da cevaplarım eğer daha detay sorularınız olursa otelle ilgili.

• Başlık konu güzel fakat yorumlar ve tavsiyeler arada kayboluyor ilk mesajda bütün yorum ve tavsiye edilen oteller bölge bölge ayrılarak
    Ilk mesaja otel listesi şeklinde eklenirse ve açıklamalı yorum Kısmi en altta devam ederse herkes bilgiye kolay ve rahat ulaşır sayfa aralarında yolsa kaybolup gidiyoruz

Yeni tapılan yorumlar ilk mesaja eklensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 29 Ağustos 2015; 14:47:21 >
  • KIBRIS NUHUN GEMİSİ HOTEL

Merhaba,

15-21 Ağustos tarihleri arasında Kıbrıstaki Nuhun Gemisinde konakladım.Geçen sene de aynı oteli seçmiştim. O zamanlar tam pansiyon plus idi. İnternet ücretli, su ücretli pastane ücretli idi. Şimdi herşey dahil e dönmüş. İnternet su pastane vs hepsi ücretsiz. Denizi güzel, hem kayalık kısmı var(max 100mt sonrası kum) hem de kum. Öğleden sonra klasik akdeniz dalgalı olabiliyor ama öyle çok değil. Balıklarla yüzüyorsunuz(yavru). Denizi çok güzel. Geçen sene daha çok yabancı ağırlıklıydı bu sene Türk ailelerle yabancılar eşitlenmişti.Ünlü insanlarla yanyana güneşleniyorsunuz. :) Yemekleri iyidi çeşit boldu. Tavuk-balık-et hep aynı akşam çıktı. Kazanlarda yemekler yapılıyordu, mısır, tarhana çorbası kuzu haşlaması filan. Sahilde snack bar var. Öğle yemeklerinizi orada yiyebiliyorsunuz. Yine et var ek olarak pizza, pide çıkıyor. Meyve tatlı salata zaten mevcut.Geç kahvaltı var. Tek sıkıntısı tatlıları, gerçi ben pastacılık konusunda uzman olduğumdan zor beğenirim. Bana normal diye düşünüyorum. Temizlik güzeldi hergün temizlendi. Girişte odaya şampanya, fındık fıstık geldi. Klimalar hep çalıştı odam buz gibiydi. Yemekhanede servis hiç aksamadı. Tripadvisorda genelde uzak vs sıkıntısından bahsediyorlar. Ama ne hikmnettirki Kaya Artemisle neredeyse yanyana olmasına rağmen onunla ilgili bu yönde bir eleştiri yok. Evet, uzak merkeze 1 saat vs. Ben tur paket aldığım için bu tür sıkıntılar yaşamadım. Touristica ile seyahat ettim. Her seferinde de memnun kaldım. Otel baya büyük, geniş alan çok. yürüme mesafesi olabiliyor. Ama ben spor yapmayı sevdiğimden ve yediklerimi yakarım düşüncesinden dolayı hiç rahatsız olmadım. :) Göbek büyütme gibi derdi olan tembel insanları anlamıyorum:) Animasyon olarak hiç ilgilenmedim otelle,şahsen saçma sapan amaçsız şovlar beni hiç cezbetmiyor. Sakin oluşu sezlong kapma yarışı olmayışı yemekhanede kuyruk olmayışı benim için en önemli kıstastı bu otelde bunu karşıladı. Son olarak notum 10 üzerinden 9 dur bu tesise o da tatlılarından..

not: bana kezban demeye yeltenen densizler vardı yanılmadım yine tecrübe ile sabit.Rusları andırmamdan dolayı beni rus zannedip kıt ingilizcesiyle saçmayalan insan kılıklılar oldu. Edepleriyle sarkıyorlarmış, aynı bunu burada bunu savunan densizler gibi :) Neyse gereken cevabı otel yönetiminden aldılar. Nefesimi dahi yormadım.

Tatile gidecek olanlara şimdiden iyi tatiller diliyorum.

• Çocuklu aileler buraya baksııııınnnn otel tavsiyem var

Pegasos World - Titreyengöl

Ben Ağustos'un 2 sinde giriş yapıp 8inde çıkış yaptım otelden. 3 yetişkin 1 çocuk ( 4 yaşında ) 3000 TL verdim aile odası için ama Mart ayında almıştım tabi. Şu an fiyatı nasıl bilmiyorum. Ets tur aranıp konuşuşabilir. Otel havalimanına 75km uzaklıkta. Taksi ile 150 tl ye geldim otele. Ets nin kendi servis aracı var ama 35 tl istediler ve otel otel gezecegini bildiğim için kabul etmedim. Otel tam anlamıyla bir cocuk oteli arkadaşlar. Odaları çok güzel. Hergün oda temizliğimiz yapıldı. Özellikle havuzuna ve aquaparkına inanamayacaksınız gittiğinizde. 4 yaşındaki oğlum havuzdan hiç çıkmadı. Oteli google da aratıp baktıgınızda havuz resimlerini dikkatli inceleyin. Havuzun tam orasında cocuklar için bir gemi ve bircok kaydırak mevcut. Havuzun yetişkin kısmında ise boy oranı maksimum 1.50 cm. Yani yüzmeyi bilmeyenler içinde tehlike arz edecek bir durum olmuyor. Denize uzaklıgı 5 dk. Deniz kum ve taşdan oluşuyor. Sıcaklıgı cok güzel ama cocukların yürümesi için uygun değil. Deniz ayakkabası alınmalı. Otel aktiviteleri Türkçe değil nedeni ise %95 nin yabancı olması. Ben özellikle yabancıların agırlıklı oldugunu bilerek aldım. Malesef biz millet olarak tatil yapma seviyesinde değiliz! Biz ailece yemeklerinden de memnun kaldık. Çok fazla çeşit oldugundan hergün değişik birşeyler cıkmasını beklemeyin. Tam bir F/P oteli bana göre. Sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim. İyi tatiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: Woil

KIBRIS NUHUN GEMİSİ HOTEL

Merhaba,

15-21 Ağustos tarihleri arasında Kıbrıstaki Nuhun Gemisinde konakladım.Geçen sene de aynı oteli seçmiştim. O zamanlar tam pansiyon plus idi. İnternet ücretli, su ücretli pastane ücretli idi. Şimdi herşey dahil e dönmüş. İnternet su pastane vs hepsi ücretsiz. Denizi güzel, hem kayalık kısmı var(max 100mt sonrası kum) hem de kum. Öğleden sonra klasik akdeniz dalgalı olabiliyor ama öyle çok değil. Balıklarla yüzüyorsunuz(yavru). Denizi çok güzel. Geçen sene daha çok yabancı ağırlıklıydı bu sene Türk ailelerle yabancılar eşitlenmişti.Ünlü insanlarla yanyana güneşleniyorsunuz. :) Yemekleri iyidi çeşit boldu. Tavuk-balık-et hep aynı akşam çıktı. Kazanlarda yemekler yapılıyordu, mısır, tarhana çorbası kuzu haşlaması filan. Sahilde snack bar var. Öğle yemeklerinizi orada yiyebiliyorsunuz. Yine et var ek olarak pizza, pide çıkıyor. Meyve tatlı salata zaten mevcut.Geç kahvaltı var. Tek sıkıntısı tatlıları, gerçi ben pastacılık konusunda uzman olduğumdan zor beğenirim. Bana normal diye düşünüyorum. Temizlik güzeldi hergün temizlendi. Girişte odaya şampanya, fındık fıstık geldi. Klimalar hep çalıştı odam buz gibiydi. Yemekhanede servis hiç aksamadı. Tripadvisorda genelde uzak vs sıkıntısından bahsediyorlar. Ama ne hikmnettirki Kaya Artemisle neredeyse yanyana olmasına rağmen onunla ilgili bu yönde bir eleştiri yok. Evet, uzak merkeze 1 saat vs. Ben tur paket aldığım için bu tür sıkıntılar yaşamadım. Touristica ile seyahat ettim. Her seferinde de memnun kaldım. Otel baya büyük, geniş alan çok. yürüme mesafesi olabiliyor. Ama ben spor yapmayı sevdiğimden ve yediklerimi yakarım düşüncesinden dolayı hiç rahatsız olmadım. :) Göbek büyütme gibi derdi olan tembel insanları anlamıyorum:) Animasyon olarak hiç ilgilenmedim otelle,şahsen saçma sapan amaçsız şovlar beni hiç cezbetmiyor. Sakin oluşu sezlong kapma yarışı olmayışı yemekhanede kuyruk olmayışı benim için en önemli kıstastı bu otelde bunu karşıladı. Son olarak notum 10 üzerinden 9 dur bu tesise o da tatlılarından..

not: bana kezban demeye yeltenen densizler vardı yanılmadım yine tecrübe ile sabit.Rusları andırmamdan dolayı beni rus zannedip kıt ingilizcesiyle saçmayalan insan kılıklılar oldu. Edepleriyle sarkıyorlarmış, aynı bunu burada bunu savunan densizler gibi :) Neyse gereken cevabı otel yönetiminden aldılar. Nefesimi dahi yormadım.

Tatile gidecek olanlara şimdiden iyi tatiller diliyorum.

size kezban diyebilmeleri için sizin öncelikle bayan olmanız lazım
    Rusları andırmanızdan dolayı sizi rus zannedip kıt ingilizceleriyle size sarkmaya çalışmaları içinde sizin bayan olmanız lazım

Ancak burda görüyoruz ki transit bay olmuşsunuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_34243025/mpage_393/f_//tm.htm#90636629

Bu terslikte bir iş var sanki ?

• kasamak5656 K kullanıcısına yanıt
    hadi yaaaaa.. bayan değil miymiş? tüh..

hocam alıntıdır o alıntı..
    alıntı olmasa duramazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

hadi yaaaaa.. bayan değil miymiş? tüh..

hocam alıntıdır o alıntı..
    alıntı olmasa duramazsın...

alıntılarla dönmez bu işler aç tripads tan yorumları yapıştır buraya
  • Arkadaş bu yorumlar forum kullanıcılarının değil ise kopya yapıştır triadvistor vs ise direk
    Konuyu kitletelim ordan burdan copy paste. Bilgiyle olmaz ne anlamı kalır forumun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.