Şimdi Ara

#DH ÜYELERİNİN SEVDİĞİ OYUNLAR# (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9/10 oyun 2D (mario gibi bi bakış açısından bakıyoruz) küçük siyah askerlerimiz var ve çeşitli ritimlerle hareket ettiriyoruz.Bize çeşitli davullar verdikçe ritmlerimizin emirleri de değişiyor.Ayrıca onların taptığı bir kişiyiz (tanrı).

Naruto Akatsuki Rising;
    7/10 oyun Naruto animesinin uyarlamasıdır.Akatsuki adı verilen örgüte karşı savaşıyoruz başlarda cok sıkıldım ama yeni herolar yeni skiller derken güzel geldi

Bu kadar katkım olsun dedim.
  • Ben patoponu oynadım ama çok sevemedim herkes 9 diyor 10 diyor ama 6-7 en fazla.
  • NFL Street Vol 3(Sokak Amerikan Futbolu)

10/10

Gayet güzel bir oyun,değişik modlari var.Oynayiş zor zamanla alışılıyor.
  • GTA Liberty City !
    GOW Ghost of sparta !
    Angry Birds !
  • Arkadaşlar Warhammer 40K : Squad Command yükledim.Başından kalkamıyorum.Çok güzel bir oyun.Küçük bir inceleme yazayım :

Oyun sıra tabanlı.Yani 2 takımda sırayla oynuyor.7-8 kişilik bir takımınız var (squad).Sıra size geldiğinde her adamınızın 20 küsür hareket puanınız var.bununla isterseniz hareket edip düşmana yaklaşabilir,biryerlere saklanabilirsiniz isterseniz ateş edebilirsiniz.Hareket etmeniz ettiğiniz mesafeye göre bir harcama yapıyor.Ateş ettiğinizde ise silaha göre değişen 4 ila 12 arasında bir hareket puanı bedeli var.

İstediğiniz hamleleri yapıp hareket puanlarını tükettiğinizde sıranızı bitirip karşıdaki oyuncuya/bilgisayara sıra veriyorsunuz,oda aynı şekilde devam ediyor.Oyuna başlamadan önce adamlarınıza silah ve cephane miktarı seçebiliyorsunuz.
    Yaklaşık 7-8 bölüm geçtim ve başından kalkamadım kesinlikle paranızın,indirmenizin karşılığını veren bir oyun .
    Multiplayer denemedim ama eminim gerçek oyuncularla oynamak oldukça keyiflidir.

Eksilere gelirsek :
    Kamera açılarında bazı sorunlar olabiliyor.Yani bazen istediğiniz yeri göremiyorsunuz.Ve görme açısı sınırlı yani kamerayı ters döndüremiyorsunuz.Dediğimi oyunu oynayınca anlıyacaksınız.Ama büyük bir sorun değil bunlar (düzgün olsa iyi olurdu tabi).

Warhammer 40.000 : Squad Command 9/10

• God of War: Chains of Olympus
    GTI Club (boyutu küçük ama çok eğlenceli bir yarış oyunu)

Daha yeni psp sahibi olduğum için oynamadığım çok fazla oyun var oynadıkça beğendiğim oyunları bu konuya eklerim ayrıca güzel bir konu olmuş güncel tutmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

God of War: Chains of Olympus
    GTI Club (boyutu küçük ama çok eğlenceli bir yarış oyunu)

Daha yeni psp sahibi olduğum için oynamadığım çok fazla oyun var oynadıkça beğendiğim oyunları bu konuya eklerim ayrıca güzel bir konu olmuş güncel tutmak lazım

Güncel tutulursa dahada güzel bir konu olucak

Herkesten katılım bekliyorum.
  • Monster Hunter Freedom

3/10

Herkesin beğenmesine rağmen ben bu oyundan nefret ettim.Çok sıkıcı bir oyun bence.
  • bence gta serisinin en iyi oyunu:
    gta chinatown wars

Oyun çok geniş sıkılmadan oynanıyor. uyuşturucu satıcılığı bile yapmak mümkün oyunda :D kesinlikle oynanamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

bence gta serisinin en iyi oyunu:
    gta chinatown wars

Oyun çok geniş sıkılmadan oynanıyor. uyuşturucu satıcılığı bile yapmak mümkün oyunda :D kesinlikle oynanamalı.

Bende çok sevmiştim.Diğer GTA oyunlarından farklı bir oynama açısı olsada gayet güzel.Özellikle oyuna dahil olmanız güzel.Araba çalarken camı kırarken herşeyi siz yapıyorsunuz.Gerçekçi bir oynanış oluyor
  • Konuyla alakasız olucak ama bazı indirdiğim oyunları oynıyamıyorum oyun açılırken siyah ekranda kalıyor bu ne ile alakalıdır oyunla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü aynı oyunu oynayan bir sürü kişi var psp'nin versiyonu ile alakalı bir durum mu yoksa bu HEN ISO loader ile alakalı mı? yada oyunun başka bir sunumunu indirsem çalışma ihtimali olabilir mi?
  • quote:

Konuyla alakasız olucak ama bazı indirdiğim oyunları oynıyamıyorum oyun açılırken siyah ekranda kalıyor bu ne ile alakalıdır oyunla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü aynı oyunu oynayan bir sürü kişi var psp'nin versiyonu ile alakalı bir durum mu yoksa bu HEN ISO loader ile alakalı mı? yada oyunun başka bir sunumunu indirsem çalışma ihtimali olabilir mi?

Başka yerden indirip dene.
    Oda olmadı :

indirdiklerin yeni oyunlarsa patch lazım olur.İnternetten ara İso tool ile oyunları patch'lemek.
    öğrenip yaparsın basit bir işlem.

• quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

Konuyla alakasız olucak ama bazı indirdiğim oyunları oynıyamıyorum oyun açılırken siyah ekranda kalıyor bu ne ile alakalıdır oyunla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü aynı oyunu oynayan bir sürü kişi var psp'nin versiyonu ile alakalı bir durum mu yoksa bu HEN ISO loader ile alakalı mı? yada oyunun başka bir sunumunu indirsem çalışma ihtimali olabilir mi?

Oda olmadı :

indirdiklerin yeni oyunlarsa patch lazım olur.İnternetten ara İso tool ile oyunları patch'lemek.

Sağol hocam yeni (2010-09 yapımı) oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum genelde hep eski oyunlarda bu sorunla karşılaşıyorum artık farklı yerden farklı sunumu indirip deniyeceğim umarım olur patch olayınıda bilmiyordum daha doğrusu şimdiye kadar indirdiğim hiç bir oyunun içinden patch çıkmamıştı o yüzden yeni öğreniyorum

• quote:

quote:

quote:

Oda olmadı :

Sağol hocam yeni (2010-09 yapımı) oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum genelde hep eski oyunlarda bu sorunla karşılaşıyorum artık farklı yerden farklı sunumu indirip deniyeceğim umarım olur patch olayınıda bilmiyordum daha doğrusu şimdiye kadar indirdiğim hiç bir oyunun içinden patch çıkmamıştı o yüzden yeni öğreniyorum

patch çıkmıyo zaten.içine yedirilmiş oluyo.göremessin.
    Eski oyunlarda sorun yaşıyosan patch işe yaramayabilir.O yüzden farklı kaynakları dene.

• quote:

Eski oyunlarda sorun yaşıyosan patch işe yaramayabilir.O yüzden farklı kaynakları dene.

Şimdi bunu yazıcaktım bende araştırdım baktım kolay bişeymiş ama patch olayı versiyonu eski olupta yeni oyunları çalıştıramayanlar içinmiş bendeki durum tam tersi versiyon yeni ama oyun eski patch denedim olmadı en iyisi dediğin gibi farklı kaynaktan indirmek
  • quote:

quote:

Şimdi bunu yazıcaktım bende araştırdım baktım kolay bişeymiş ama patch olayı versiyonu eski olupta yeni oyunları çalıştıramayanlar içinmiş bendeki durum tam tersi versiyon yeni ama oyun eski patch denedim olmadı en iyisi dediğin gibi farklı kaynaktan indirmek

tam olarak öyle değil. 6.20 versiyonlularda patch yapar bazen,ben 5.03 gen-c liyim,bende yapıyorum.

• PES 2010PS2 ile save transferi çok iyi bir özellikmiş.
  • Final Fantasy diyorum başkada bişey demiyorum oyun müthiş başından kalkamadım Dissadia F.F. oynuyorum diğer oyunlarınıda indirmeye başladım hemen

Bu arada @The maXz! arık patch yada farklı yerlerden indirmek zorunda kalmıyorum oyunları 6.35 hen pro A2 çıktı eskisi gibi demo oyuna girmeyede gerek yok sadece 10 saniyelik bi işlem iso loader'a gerek yok oyunlar game menüsünde gözüküyor hiç bir oyunda da sorun yaşamadım hen pro a2 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 12 Şubat 2011; 17:30:22 >
  • quote:

Final Fantasy diyorum başkada bişey demiyorum oyun müthiş başından kalkamadım Dissadia F.F. oynuyorum diğer oyunlarınıda indirmeye başladım hemen

Bu arada @The maXz! arık patch yada farklı yerlerden indirmek zorunda kalmıyorum oyunları 6.35 hen pro A2 çıktı eskisi gibi demo oyuna girmeyede gerek yok sadece 10 saniyelik bi işlem iso loader'a gerek yok oyunlar game menüsünde gözüküyor hiç bir oyunda da sorun yaşamadım hen pro a2 ile

Hayırlı olsun.Yeni versiyon iyidir

• Assasin's Creed bloodlines:Oynadım oynadım sıkılmamak için uğraştım ama olmadı.Kesinlikle o atmosferi tadamıyorum.Müziği herşeyiyle oynadım ama yine olmadı ama cengaver gibi ortaya atlayıp 1 tane kılıç darbesi yememek ego tatmini için çok iyi

Not:5/10
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.