Şimdi Ara

#DH ÜYELERİNİN SEVDİĞİ OYUNLAR# (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    RPG sevenlere tavsiyem "Jeanne D'arc" muhteşem bir oyun IGN puanı 9/10 GameSpot puanı ise 8/10 ancak F.F. gibi değil saf RPG diyebiliriz. Action RPG arayanlarada Final Fantasy serisini öneririm
  • assasin's cried i niye begenmedin anlamadim.en azindan 7 puan hak eden bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

assasin's cried i niye begenmedin anlamadim.en azindan 7 puan hak eden bir oyun.

pc de assassins creed in hastasıyım ben de ama psp versiyonunda hayal kırıklığına uğradım zar zor bitirmiş olmak için bitirdim..
    oyunu hiç bilmeyeni belki oyalar ama pc yada konsolda oynamış adam sevmez bence..
  • Burnout Dominator

En eğlenceli araba yarışıdır PSP'deki. 10 üzerinden 9.
  • ben yaris olarak nfs most wanted seviyorum.2005 yapimi ama cok guzel bir oyun.
  • Ben yeni başladım oynamaya ama Jean D'Arc muhteşem sag rpg , aradaki sahneler tam bir anime tadında.
    Final fantasy crisis core muhteşem olmuş, action rpg diyebiliriz
    NBA 2k11 var gercekten guzel olmuş basketbol seviyorsanız çok keyifli
    Prince of Persia iki boyutlu guzel olmuş ama belli bir yerden sonra sıkıyor
    Dün gamespotta gördüm gods eater burst çıkmış ve iyi puanlar almış ona da bakacağım
  • tactics ogre: let us cling together 10 üzerinden 10 veriyorum bu oyuna..

strateji rpg oynayan ve sevenler bilir o tarz oyunların nasıl sarıp sarmaladığını, başında uzun saatler geçirttiğini.. tactics ogre her ne kadar psone versiyonunun yeniden yapımı olsa bile (amma deli bi yeniden yapım olmuş) aşmış hikayesi ve sunumu, seri-sıkı oynanışı, 12 karakteri alana salabilmemiz, yaptığımız seçimlerin ve verdiğimiz cevapların oyunun gidişatına etki etmesiyle, zor olmasıyla (psp'yi duvara fırlattıracak kadar değil korkmayın :), tarot kartlarıyla vs her şeyiyle bırak psp'yi ömrümün en iyi oyunlarından biri olmayı başardı.. şu anda 30 saati devirdim 1 haftalık sürede ama oyun zerre sıkmadı aksine senaryosundaki manyak gelişmelerle beni iyice bağlamayı başardı..

final fantasy tactics, disgaea felan o tarzda oyunları seviyorsanız sakın ama sakın kaçırmayın diyorum.. fft ve disgaea gibi oyunlardan da gömlek gömlek üstün olduğunu düşünüyorum (bir 5 saat oynayın hak vereceksiniz:)

• Yorum yazan arkadaşalara çok teşekkürler.

wildlove,onuda deniyeceğim ve imkanım olursa inceleme yazıcam.Çok meth ediliyor.
  • Grip: Shift : 8/10 bu da arabayla oynanan challenges gibi şeyleri olan bir oyun ama oldukça eğlenceli yani resimlerine bakarsanız daha iyi anlarsınız

Test drive unlimited : 9/10 Bilgisayar oyunundan da tanıdığımız oyunun psp versiyonu oyun da herşey çok iyi ama polisler pek olmamış bence polislerin yol dışına çıkamaması bug gibi olmuş. Ayrıca polisler peşindeyken hızını azaltacak birşey yapınca hemen yakalanmış sayılıyorsun o da biraz kötü onun dışında süper

Şu an da da gt yi indiriyorum bakalım nasıl
  • bir rally hastası olarak psp'deki rally oyunlarından bir kaç örnek vereyim..

sega rally revo 10 üzerinden 8 diyorum.. oyun arcade tarzda eski oyunlarında olduğu gibi, gazı kökleyip çamura, kara, toza, toprağa karışıyoruz ve oynanış çok zevkli.. bunların yanı sıra psp'deki en iyi araç modellemeleri de bu oyunda, kanyonlu, tozlu topraklı bölümlerin grafikleri gerçekten cihaza göre muazzam.. ben en iyi grafikli yarış oyunu olarak psp'de motorstorm'u bilirdim ama sega rally revo'yu görünce fikrim değişti..

colin mcrae rally 2005 plus.. 10 üzerinden 7 veriyorum.. bana göre colin mcrae serisinin son güzel oyunuydu, dirt ile çoklu yarışlar değişik araçlar, pist ortamı derken façayı çizdirmişti bence codemasters.. oyuna 7 verdim çünkü oyunun ps2 ve pc versiyonunda olduğu gibi bunda da grip problemi var, araç kontrollere kayarak tepki veriyor gibi.. finlandiya gibi bol ağaçlı yerlerde yarışırsanız sinir sahibi oluyorsunuz.. grafikler fena değil, araç sesleri, etaplar felan iyi.. ps1 oyunlarını da psp'de oynama imkanımız olduğu için cmr severlere ps1'deki colin mcrae 2.0 oyununu öneriyorum.. grafikler kesinlikle göze batmıyor psp'de ve harika sürüş dinamikleri var, bence serinin açık ara en iyi oyunuydu cmr 2..

world rally championship ise hayatımın yarış oyununun psp versiyonu.. wrc4 ve wrc evolved adlı şaheserleri ps2'de onlarca kez bitirmiştim, gran turismo 4'ü biraz oynayıp beğenmeyerek daha sonra yüzüne bakmamıştım wrc sevgim yüzünden.. oyunu bilen değil, içini dışını kurcalamış her şeyini bilen fanları iyi bilir.. psp versiyonu da aynı harika sürüş dinamiklerini ve aşağı yukarı aynı kalitedeki grafikleri bizlere avucumuzun içinde sunuyor.. wrc evolved olsa 10 üzerinden 10 derdim ama psp için yapılmış ve bana göre biraz eksik kalmış bi versiyon olduğu için 10 üzerinden 9 veriyorum.. sürüş, grafikler, etaplar, sesler, dinamikler felan derken her şey yerli yerinde.. rally konusunda birazcık bile tutkusu olan psp sahipleri varsa bu oyunu kaçırmasın diyorum..

• @wildlove söylediğin oyunları indirdim teşekkürler ralli benimde hoşuma gidiyor
  • BANA KALIRSA PSPYİ TANIMAK İÇİN ASSASİAN CRED OYUNLARI ÇOK İDEAL VE GÜZEL ASSASİAN CRED 2 MESELA 7/10 BİR OYUN ÇOK KISA AMA PCYİ TANIMANIZ,ALIŞMANIZ İÇİN İDEAL BİR OYUN ZEVKLİDE :) AMA ZOR DEĞİL BN SON BOSSU 1. BOSS SANIYODUM O KDR KOLAY İLK BOS KILIÇLA BLOKE ETSEDE SİZİ CANI İNER :D THE WİTCHE KADAR THE WİTCH BANA ZOR GELMİŞTİ AMA OTO BLOK ÖZELLİĞİNİ ALDIM GEÇTİM NEYSE KONU DAĞILMASIN ASSASİAN CRED 2 7/10 ASSASİAN CRED 1 6/10 ASSASİAN CRED 3 8/10 ASSASİAN CREDDEN SONRA BU TARZI ZEVDİYSENİZ DAHA DAHA DİYORSANIZ GRAFİKLERİ ZAYIFTIR AMA PRİNCE OF PERSİA (2 VE 3ÜN ÇOK TUANI VAR 2 8 3 10 PUANLIK BNCE :D) TAVSİYEMDİR FAKAT 4E HİÇ BULAŞMAYIN 1İ OYNARSANIZ ANTRENMAN OLUR SİZE SADECE...SON OYUNUNU DENEMEDİM AMA ÇOK GÜZEL DİOLAR BN SİZE Bİ DE DANTES İNFERNOYU ÖNERİYİM GÜZEL OYUN 7/10 ASSASİAN CREDLE POPUN HİKEYELERİNİ BİLİRSİNİZ POPU BİLMEYNLERE SÖYLÜYÜM Bİ ZAMAN BIÇAĞI VAR ZAMANI GERİ ALIO HERŞEY O BIÇAK ETRAFINDA DÖNER(4 DIŞINDA) NEYSE DANTES İNFERNODA BİZ BİR HAÇLI ASKERİYİZ YADA ÖLE GİYİNİORUZ TANRILARLA İLGİLİ Bİ TANRININ ÇOCUĞUYUZ AMAÇ= CEHENNEMİ ELE GEÇİRMEK VE BUNU YAPARKEN KARDEŞİMİZİ ÖLDÜRMEK SPOR PSPDE GÜZEL DEĞİL AMA PES 11 VEYA PES 10 GÜZEL GİBİ PES 11E 8/10 PES10A 7/10 VERİORUM

• Mortal Kombat Unchained (Dövüş): 8/10
    God of War Ghost of Sparta ve Chains of Olympus (Aksiyon,Macera):10/10
    Megaman Maverick Hunter (Platform):9/10
  • UFC: Undisputed 2010 (dövüş).

Paldır küldür dalamadığınız, bol miktarda teknik ve buna bağlı olarak hareket içeren, kariyer moduyla uzun süre kilitleyen şaheser. 9.5 / 10 (yarım puanı Fedor Emelianenko yok diye kırıyorum).
  • Bu aralar giremiyorum foruma ama ben yokken mesaj atanlara teşekkürler
  • Kingdom Hearts - Birth by sleep'te cok güzel bir oyun. Square enix'in oyunu. Araliksiz oynadim. Gercektende tavsiye ederim.
  • 1 God of war Ghost of sparta ve Chains olympus
    2 Resistance Rettirbution
    3 Metal gear solid Portable ops ve Peace walker
    4 Killzone Liberation
    5 Dante'S İnferno
    6 Little big planet
    7 Medal of honor heroes 2
    8 Patapon 1 2 3
    9 Prince of persia rival swords ve revolutions
    10 Assasins Creed Bloodlines

BUNLAR PSPDE OYNANACAK EN İYİ OYUNLAR

• Oyunların çoğunu not aldım psp gelsin inşallah hepsini oynarım.
  • Niye kimse ModNation Racers yazmadı?
    Yarış + Aksiyon = ModNation Racers
    8.5/10
  • motorstorm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.