teşekkür ederim hocam cevabınıza.. temizlenecekler arasına rolanti valfinden sonra onuda ekleyeyim o halde.inşallah düzelir.
Arabayı park ederken başıma gelen ön ve arka tamponda oluşan sürtme ve boya kalkmalarını düzelttirebileceğim iyi bir yer önerebilir misiniz İstanbul'da?
quote:
Orijinalden alıntı: kaavkw
Arabayı park ederken başıma gelen ön ve arka tamponda oluşan sürtme ve boya kalkmalarını düzelttirebileceğim iyi bir yer önerebilir misiniz İstanbul'da?
Autoking Maltepe(Cevizli Tugay yolu).
Kaskonuz varsa mini onarımdan hasarsızlık bozulmadan yaptırabilirsiniz.
mrb arkadaşlar 99 model s70 t5 otomatik vites ile aranızdayımm..forum görüs ve önerileriniz için tskler.artık s 70 ciyim:))
Continental ContiPremiumContact 5 aldım hocam gecen hafta son 1 haftadır yağmur çamur gidiyor havalar çok memnunum yağmurlu havada olduğumu hissetmiyorum. Fren performansı oldukça iyi ABS devreye hiç girmedi. Bir defasında kuru zeminde ABS çalıştı ancak performans yine güzel.
Mr. Sıkıntı Yok
kullanıcısına yanıt
hayırlı olsun bende good year a kafayı taktım turanzaları söküp arkaya 2 tane alacam konfor sessizlik bakımından bakalım artık
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Sıkıntı Yok
Continental ContiPremiumContact 5 aldım hocam gecen hafta son 1 haftadır yağmur çamur gidiyor havalar çok memnunum yağmurlu havada olduğumu hissetmiyorum. Fren performansı oldukça iyi ABS devreye hiç girmedi. Bir defasında kuru zeminde ABS çalıştı ancak performans yine güzel.
Ben de geçen sene uzun araştırmalarım sonucu Continental ContiSportContact 5 almıştım 4 adeti 1500 tl 'e mal olmuştu. Acaba siz kaça mal ettiniz? (r17 205x50) Ben de gayet memnunum şimdilik.
Herkeze selamlar,
XC90 modeli ile ilgileniyorum. Bu modellerin sanzuman problemi cikarttigi hakkinda birkac yerde okudum. 2.4 D veya 2.5 T motorlardan birisini tercih edicem. 2.5T olursada tup taktirip kullanmayi dusunuyorum. Hangi tip motoru tavsiye edersiniz veya hangi yildan sonrasini almaliyim.
Yardimci olursaniz sevinirim.
Simdiden tesekkurler..
Merhaba Volvo severler,
Aracımın(V50) arka silecek kapağı düşmüştü. Parçayı online kataloglardan buldum.
Parçanın üreticisi FoMoCo ve üstünde Ford parça numarası var. 4N51 T04178 parça numarası. Aynı zamanda altında Volvo numarası da var. 30784289 parça numarası.
Parça fiyatını sormak için Otokoç Taşdelen'i aradım. Önce Volvo numarası ile sordurdum. 25 TL+ KDV fiyatı çıktı. Birde Ford numarasından sordurdum. Çıkan fiyat 55 TL+ KDV :)
Demek istediğim bu tür parçaları alırken Ford'ta uygun olur diye almayın. Yazdığım örnekteki gibi Volvo'da daha uygun bir fiyat çıktı.
Sevgiler.
Arkadaşlar merhaba,eylul yada ekim 2014 tarihlerinde araba almayı düşünüyorum.uzun süre lancia delta,guiletta baktım.sonra nedense vazgeçtim.birileri beni s40 a yönlendirdi..S40 hakkında detaylı bilgim yok,ne kullandım ne de bindim ama volvoya olan bi güvenim var.Sizlere sormak istediğim birşey var.piyasada km si az dizel araç bulmak zor.benzinli alıp tüp taktırsam yada direk tüplü alsam sorun yaşar mıyım S40 ile...bi de 1.6 benzinli motorun performansı nasıldır? açıkcası ikilemde kaldım...
ben '12 dizel kullanıcısıyım 270tork gayet yeterli sonuçta 115 bg lik bi araçtan aşırı bir performans beklemek doğru omaz, sadece ilk kalkışlarda biraz hantal kalıyor, son hızı 200 km civarında, dediğim gibi d2 motor dizel gayet başarılı 1400 kğ lık bir bodye göre
quote:
Orijinalden alıntı: oguz220
Arkadaşlar merhaba,eylul yada ekim 2014 tarihlerinde araba almayı düşünüyorum.uzun süre lancia delta,guiletta baktım.sonra nedense vazgeçtim.birileri beni s40 a yönlendirdi..S40 hakkında detaylı bilgim yok,ne kullandım ne de bindim ama volvoya olan bi güvenim var.Sizlere sormak istediğim birşey var.piyasada km si az dizel araç bulmak zor.benzinli alıp tüp taktırsam yada direk tüplü alsam sorun yaşar mıyım S40 ile...bi de 1.6 benzinli motorun performansı nasıldır? açıkcası ikilemde kaldım...
Volvo güvenli ve konforlu bir araçtır. Bende 1.6 benzin-lpg olanı var yokuşlarda ve kalkışlarda hantal bir araç ancak, güvenlik olsun uzun yol olsun ya da prestiji olsun her zaman kalitesi yüksek araçtır.
Her yerde görmeyeceğin bir araçtır ve bu senin biraz farklı olmanı gösterir :)
quote:
quote:
Volvo güvenli ve konforlu bir araçtır. Bende 1.6 benzin-lpg olanı var yokuşlarda ve kalkışlarda hantal bir araç ancak, güvenlik olsun uzun yol olsun ya da prestiji olsun her zaman kalitesi yüksek araçtır.
Hantal derken mesela nekadar hantal? Örneğin benim düğün arabam,ford focus 1.6 benzin-lpg otomatik vitesti,arabayı kendim kullandım.hafif rampalarda bile araba gitmiyordu manuele alıp vites düşürüyordum.hele klimayı da açınca araba bildiğin eşşek oldu :) araç titanium x paketti herşey vardı ama o hantallığı benim gözümde diğer tüm iyiliklerini götürdü :(
quote:
quote:
quote:
Hantal derken mesela nekadar hantal? Örneğin benim düğün arabam,ford focus 1.6 benzin-lpg otomatik vitesti,arabayı kendim kullandım.hafif rampalarda bile araba gitmiyordu manuele alıp vites düşürüyordum.hele klimayı da açınca araba bildiğin eşşek oldu :) araç titanium x paketti herşey vardı ama o hantallığı benim gözümde diğer tüm iyiliklerini götürdü :(
Bende 2004 classic eski kasa var - hocam söyle söyleyeyim, derseniz ki; ben hiç yapıştırmam ayağımı yerden kessin, uzun yola gittiğinde yol ne kadar büyük ve güzel olursa olsun 130 - 140 u geçmem hız yapmam sağ şeritten yavas yavas giderim diyosanız sizin işinizi görür.
Yok ben sollamalarda rahat edeyim uzun yola çıktığımda yolu bulduğumda 150 160 dan aşağı düşmeyim diyosanız 1.6 olmaz yorulur araç rampada tıkanır araçta 4-5 kişiyseniz yerine göre 5 den 3 e bile cekebilirsiniz.
Dizel 1.6 torku yüksek olduğundan sıkıntı yaşatmaz , dik yokuşlarda aracın hızlandığını çok rahat cıktığını anlarsınız.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
1.6 Benzinli, dediğim gibi bana uyar dersen al 1.6 Dizel alabilirsin
yok dizel pahalı, benzinli 1.6 da olmaz ben performans isterim diyosan 2.0 alcaksın ...
1.6 Hantal yokuşta bayılır, önceden hızlanman gerek LPG zaten berbat çekmiyor araç her yokuşta tıkanır, benzinde gaz pedalının tepkileri daha güzel oluyor birazda farkediyor tabi hızlanıyor.
quote:
1.6 Hantal yokuşta bayılır, önceden hızlanman gerek LPG zaten berbat çekmiyor araç her yokuşta tıkanır, benzinde gaz pedalının tepkileri daha güzel oluyor birazda farkediyor tabi hızlanıyor.
eyvallah çok sağolasın..ozmaan ben hafif bütçeyi zorlayayım ve 1.6 dizel olanı alayım :)
merhabalar. bir sorunum var ve yardımcı olanlara teşekkür ederek şimdiden minnet duygularımı sunarım. 1998 volvo s70 sahibiyim. bu gün gösterge panelinde turuncu karenin içinde üçgen yeşil ve ortasında siyah bir simgenin oldugu lamba yandı. arabada bazen elektrik kesintisine benzer bir kesme yapıyor ama stop etmiyor anlık yani. bu lambanın anlamı nedir. saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: roverevor
merhabalar. bir sorunum var ve yardımcı olanlara teşekkür ederek şimdiden minnet duygularımı sunarım. 1998 volvo s70 sahibiyim. bu gün gösterge panelinde turuncu karenin içinde üçgen yeşil ve ortasında siyah bir simgenin oldugu lamba yandı. arabada bazen elektrik kesintisine benzer bir kesme yapıyor ama stop etmiyor anlık yani. bu lambanın anlamı nedir. saygılar...
Hocam s70'i bilmiyorum yardımcı olmak isterim bi resmini çekebilseydiniz çok daha rahat ederdik, Volan yada Arkas Volvo ile görüsüp bakardım ben soruna çözüm getirebilirdik.
Arkadaşlar - s40 1.6 Classic - Kasa var resimde gördüyseniz aracımı satmak istemiyorum çok temiz ve bakımlı garajımda tutuyorum ama performansı beklentilerimi karşılamıyor. ECU ile %10 artırsak performansını sıkıntı olurmu ?
Aracımda sıralı sistem LPG de mevcut iyice yokuslarda hantallaşıyor, benzinde ise tepkiler daha tatmin edici, sizce ECU yapmalımıyım ? Motorun ömründe sıkıntı olurmu ?