Şimdi Ara

[DH] V O L V O for L I F E (301. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.309
Cevap
40
Favori
905.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkür ederim peki konsol aydınlatma ısıklarını elektrikçiye ne diyip alalım sökmeden söylesem hangi ampul oldugunu anlarlarmı birde ampulu sökmek icin klima panelinin arkasındaki vidaları söküp öylemi cıkaracam ceksem hiç bi yeri cıkarmı siz nasıl cıkardınız acaba
  • Sadece park lambasını turuncu yaptım, çiftini 5 liraya aldım ( OSRAM ) en kaliteli lambadır. Diğerlerinden de kullandım ancak renk yavaş yavaş sarıya doğru açılıyor ve 1 ay sonra patlıyor. Birde bu girişin aynısından plaka aydınlatması var onuda 9 lu LED yaptım beyaz cok canlı yanıyo arka plaka TAVSİYE

İç aydınlatmalara pazar günü bakacağım simdi kesin bir şey diyemiyorum. Cumartesi 2-3 çeşit 12V lambalardan alıp koyarım hangisi olursa giriş farklı olabiliyor, onu takarım.
  • çağlar2323 kullanıcısına yanıt
    seyahatte olduğum için anca cevap verebiliyorum. araç kaç model 2000 ve öncesi ise yardım edebilirim. diğer modeli bilmiyorum. ben komple teybin içine geçtiği paneli söküp ondan sonra klima panelini söktüm. dügme ışıkları ise düğmelerin içinde düğmeyi söküp parçalıyorsunuz. izmirde oturuyorsanız yardım edebilirim.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Aracın iç döşemesi açık renk olduğundan dolayı çok çabuk kirleniyor. Koltuklarda lekeler oluştu.
    Aracın KOLTUK vs. DETAYLI TEMİZLİĞİNİ yapmayı ya da yaptırmayı düşünüyorum. Çok fazla paralar vermek istemiyorum açıkçası yardımcı olursanız sevinirim.
    6 AY önce boya koruma cila detaylı temizlik yapıldı ancak memnun kalmadım. ( s40 classic )

Konuyu saptırdığım için özür dilerim. Ankara'da varsa güzel detaylı temizlik öneri yaparsanız sevinirim ya da SONAX ürünleri kullanıp kendim mi yapayım.

- ÖNERİ !!!
  • gokhanbingul G kullanıcısına yanıt
    bende kaç gündür giremedim kusura bakmayın aracım 2003 model s40 elazığda ikamet ediyorum dügmeleri söktüm arkasında kalıyor ampulleri cıkarmak cok zor bi video izlemiştim orada klima panelinin vidalarınıda cıkardıktan sonr arkadan cıkartıyodu o yuzden sordum dügmenin arkasında kalıyor ama paneli dagıtmam lazım sanırım
  • çağlar2323 kullanıcısına yanıt
    benim aracımdaki ampul komple paneli sökünce çıkıyor ama farklı modeller. istersen birde bu videoyu izle belki yardımcı olur. birde ızgara panelini sormuştun onun sökümünüde anlatmış.http://www.youtube.com/watch?v=XX03_UMEtuQ
  • gokhanbingul G kullanıcısına yanıt
    tesekkür ederim cevaplarınız icin izledim bu videoyu korkuyorum elimde kalır diye sökerken :)
  • Arkadaşlar VOLVO S40 Classic lastik öneri ?

Michelin Energy Saver +
    Continental ContiPremiumContact 5
    Goodyear Efficientgrip Performance

3 lastikten birisini düşünüyorum yazlık .. Yardımcı olursanız sevinirim.

Kışlıklarım Michelin Alpin A4 cok memnunum onuda söyleyim.
  • Mr. Sıkıntı Yok kullanıcısına yanıt
    Goodyear Efficientgrip Performance etiket degerleri cok iyi güzel yorumlar duydum fiyat olarakta cok iyi
  • Arkadaşlar arabam hakkında ki yorumlarınızı merak ettim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-beklenen-t4-satista-151440469/detay/

Satmaya kıyamasamda ilan öyle duruyor
  • philips diamond vision marka ampullerle değiştim standart ampullerimi gece olsun bi teste çıkacağız bakalım
    ampuller
     [DH]   V O L V O    for   L I F E

far sökümü gayet basit, arkadaki kapağı tellerden kurtarıp ampulümüzü takıyoruz

böyle bile güzel hatları yeter ;)

gündüz görüntüleri

ve gece görüntüleri fotografta biraz fazla aydınlık çıkmış

bu bebekte komşumuzun :)

• Volvo'nun yeni tip 8 ileri otomatik şanzımanı hakkında detaylı bilgisi olan varmı? İnternet sitesinden baktığım kadarıyla sadece 2 litre ve üzeri motorlarda var. Özellikle T4'e gelecekmi bu yeni şanzıman, malum ülkemizde 1600cc tercih ediliyor. Üretici olarak internette birkaç yerde "ZF" olduğunu okudum ama...

Diğer merak ettiğim şey de yaza aksesuar indirimi gelir mi? Geçen yaz olmuş heralde, sizce bu yaz da olur mu?
  • bkabakci B kullanıcısına yanıt
    2001 vardı bende 150 tl lik bir usb okuyuculu teyp takmıştım orjinal hopörlorleri ile gayet güzel ses veriyordu. eski teyibinizle uğraşmak yerine bunu tavsiye edebilirim hemde flashdisk üzerinden cızırtısız müzik keyfine sahip olursunuz. zaten 2005 üstü bu konuda sıkıntılı 2006 s40 da mp3 dinleyecek bir yöntem geliştirememiştim araç kontrolleri de bunun üzerinden yapıldığı için ama 2001 de çıkartıp yeni cihaz taka bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

Volvo'nun yeni tip 8 ileri otomatik şanzımanı hakkında detaylı bilgisi olan varmı? İnternet sitesinden baktığım kadarıyla sadece 2 litre ve üzeri motorlarda var. Özellikle T4'e gelecekmi bu yeni şanzıman, malum ülkemizde 1600cc tercih ediliyor. Üretici olarak internette birkaç yerde "ZF" olduğunu okudum ama...

Diğer merak ettiğim şey de yaza aksesuar indirimi gelir mi? Geçen yaz olmuş heralde, sizce bu yaz da olur mu?

Geçen gün aksesuar kampanyası sormuştum, biraz önce aksesuar kampanyasını websitesinde gördüm. 3000 liralık aksesuar alana koltuk bakım hediyesi komik olmuş... Ancak diğer hediye olan "ücretsiz ilk bakım" işe yarayabilir. Kapsamıda önemli tabi... Benim aracın ağır bakım diye tabir edilen servis zamanı yaklaşıyor. Eğer denk getirebilirsem iyi olur. Servise içeriğini sormak lazım. "3500 - 5500 liralık aksesuar alımlarınızda ilk bakım hediye" diye yazmışlar, umarım anlamı "Yağını suyunu değiştiririz, hadi yallah" demek değildir

Yaklaşık 5000 liralık bi bütçe belirledim, ona göre bazı aksesuarlar bakıyordum aracıma... Windsurf taşıma ekipmanları ve tavanda port bagaj, iphone entegre bağlantı kiti ayrıca spoiler, yan marşpiyel, krom yan aynalar da düşünüyordum duruma göre ama sanırım onları şimdilik erteleyecem.

• Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    Selam,

yalnız bu kampanya sadece yeni araç alanlar için geçerli. İlk bakım dendiğinde ise araç dizel ise 10.000 km benzinli ise 20.000 bakım programında ne yazıyorsa harfiyen uygulanması kastedilmektedir.

size ayrıca PM attım

Sevgiler
  • mubumu M kullanıcısına yanıt
    Maslak sanayi de Viking Volvo 5 yıldır başka usta aramadım. Aracın ne yaptığını söylüyorum direk cevabını alıyorum. Şu ana kadar yanıldığını görmedim. tavsiye ederim.
  • arkadaşlar 99 c70 T 5 (225 beygir 166 kw, B5204T3) prins lpgli aracıma motoryağı tavsiyeniz nedir? şimdiye kadar edge 5-40 kullandım. ama mobil esp 0-40 (dexos2 uyumlu) veya mobil 0-40 new life, gibi yeni ürünler var. shell de ise 0-40 ürün yok. seçimde lpgli olma özellikle hararet açısından önemli mi?
  • av.ilhami kullanıcısına yanıt
    Sayın av.ilhami;

Castrol edge 5-40 bende kullandım bir miktar eksiltme yaptı. Şimdi mobil 1 0-40 new life kullanıyorum gayet memnunum herhangi bir eksiltme yok gerçi eksiltmeyi benim turboda yapmış olabilir çünkü turbom arızalanmadan önce manifolda yağ gönderiyordu.Aracım LPG li olduğu için mümkün olduğunca sonu 40 ile biten yağları kullanmaya çalışıyorum.Saygılar.
  • Merhabalar Arkadaşlar,

Volvo S40 1.6 D2 sahibiyim. aracımın yedek anahtarı kayıp. Yaptırabileceğim bir yer var mıdır? Yoksa yurt dışından mı sipariş etmem gerekecek. Bir de fiyatları hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok memnun olurum.

İlginize şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: senyoraj

Merhabalar Arkadaşlar,

Volvo S40 1.6 D2 sahibiyim. aracımın yedek anahtarı kayıp. Yaptırabileceğim bir yer var mıdır? Yoksa yurt dışından mı sipariş etmem gerekecek. Bir de fiyatları hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok memnun olurum.

İlginize şimdiden teşekkürler...

Yetkili servisde kaybolan anahtar iptali yaptırabilir ve yenisini sipariş edebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.