Şimdi Ara

[DH] V O L V O for L I F E (300. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.309
Cevap
40
Favori
905.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağol kardeşim deneyeceğim şimdi. ben izmirde gaziemirdeyim. elektrikçiye sormuştum belkide çok para almak için mi bilmiyorum bana tüm paneli sökmek lazım demişti. içindeki ampul özel bir ampul mü bu arada??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbingul

sağol kardeşim deneyeceğim şimdi. ben izmirde gaziemirdeyim. elektrikçiye sormuştum belkide çok para almak için mi bilmiyorum bana tüm paneli sökmek lazım demişti. içindeki ampul özel bir ampul mü bu arada??

Kardeş 5 amper 2 voltluk bir lamba olması gerek tam emin değilim.söktüğünde hangi yedek parçacıya gitsen verir sökecek olduğun lambaların üzerinde mavi bir kaplama göreceksin.o kadar önemli değil hatta sanayilerde oto ledciler var onun yerine güzel bir led yaptıra bilirsin.her zamn yardımcı olurum.iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarals40 kullanıcısına yanıt
    sağol kardeş söktüm değiştirdim hatta hazır sökmüşken bütün konsolun ampüllerini söktüm ve değiştirdim. teşekkürler ilgin için.
  • Tum volvoculara selam... arkadaslar bi konuda fikrinizi istiyorum.
    2001 s40 1.8 ov. brc lpg li. bujileri degistirecegim. bosh ve ngk nin lpg/cng bujileri ni kullanmak istiyorum.. fikri olan...kullanan..yada bosver bir ise yaramaz diyen arkadaslar.yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum... saygilar..

• akyazi54 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar;

bu linkten aracın model ve motor koduna göre uygun olan bujiyi seçebilirsiniz. NGK nın LPG bujileri gayet iyidir.Saygılar;

http://www.ngk.de/nc/tr/ueruen-bulma-araci/produktfinder/PKW/ZK_LPG/
  • Cevabin icin tesekkur ederim. aracima uygun bujiyi buldum.
    Kafami karistiranlar ..orjinalinden az gecme..diyenler..ancak ngk bunu haybeden yapmazya.. vardir bi bildikleri..
    bu bujileri kullanip faydasini goren varmi...?

• akyazi54 A kullanıcısına yanıt
    Aracınız turbo olsaydı orijinal buji ile devam etmenizi önerirdim. Ancak orijinal bujiniz çok tırnaklı olduğu için tek tırnaklı LPG bujileri fayda sağlar kanaatindeyim.Benim aracım turbo olmasına rağmen LPG bujisinden oldukça memnun kalmıştım. Ancak fiyatları çok yüksek bilginiz olsun.Saygılar;
  • Tekrardan merhabalar. Arkadaslar bu aksam aracimi calistirdim teyibim calisiyor ancak ekran yazilari kayboldu. Daha once hic bole bir sikinti ile karsilasmamistim. Yardimci olabilecek arkadaslar varmi. Aracim 2001 s40 2.0 t.

• bunlar da diğer resimler. volvonun iç konseptini daha detaylı görebiliyoruz.

bu da iç dizayn konseptine ait bir video.
    bir kaç düğme ve konsoldaki tablet ile herşeyi kontrol edebileceğiz.

http://esd.volvocars.com/site/concept/concept-estate/video/VOLVO_HMI_concept-estate-high.mp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan850 -- 27 Şubat 2014; 12:58:06 >

• Kuşkusuz asaletiyle yine gönüllerde yerini bulacak :)
  • arkadaşlar bir sorum olacak başına böyle bir sorun gelen varsa bana yardım edebilir mi?
    benim 2000 model s40 2.0t aracım var. dün otoyolda yokuş yukarı 4. vites hız 100-110 km hızla giderken araba bir an tekledi ve araçta asr ve karışım arızası ışığı yandı(en sağdaki musluk işareti). araba bir süre tekledi sağa çektim stop ettirdim arabayı tekrar çalıştırdım bu sefer sadece musluk işareti çıktı. arabayı 3000 devirin üstüne getirdiğimde araba tekledi ve tekrar asr ışığı yandı. bunu hem lpg de hem benzinde yaptı. sabah kalktığımda arabayı çalıştırdım sorunsuz tüm arıza ışıkları sönük bir şekide çalıştı ve şuan hiçbir sorun yok. arkadaşlar bunu neden yapabilir. başına böyle bir olay gelen varsa yardım edebilirmi?
  • Mrb arkadaşlar,
    Volvo S40 Classic 2004 - Aracımın birkaç eksikleri bulunmaktadır yardımcı olursanız sevinirim.

1- Aracın fren diskleri sıcakken su gelmesi sonucu yamulmustur, değişmesi gerekiyor brembo ya da bosch marka diskleri düsünüyorum ??
    2- İç ön paneldeki klima ve havalandırma ışıkları yanmıyor ampulü nerden temin edebilirim ?? Ankara Arkas Volvo 100 lira istiyo.
    3- Aracıma 3M cam filmi cektirmek istiyorum ancak filmin koyuluğu, kalınlığı nasıl olsa güzel olur ?? ( aracım gümüş gri ) classic
    YARDIMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Sıkıntı Yok

Mrb arkadaşlar,
    Volvo S40 Classic 2004 - Aracımın birkaç eksikleri bulunmaktadır yardımcı olursanız sevinirim.

1- Aracın fren diskleri sıcakken su gelmesi sonucu yamulmustur, değişmesi gerekiyor brembo ya da bosch marka diskleri düsünüyorum ??
    2- İç ön paneldeki klima ve havalandırma ışıkları yanmıyor ampulü nerden temin edebilirim ?? Ankara Arkas Volvo 100 lira istiyo.
    3- Aracıma 3M cam filmi cektirmek istiyorum ancak filmin koyuluğu, kalınlığı nasıl olsa güzel olur ?? ( aracım gümüş gri ) classic
    YARDIMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER ...

Merhaba
    Diskler güzel marka ve parça ;
    Bosch kullanıyorum.
    İç paneldeki aydınlatmaların değişimini kendim yaptım.panaldeki 3 adet ayar düğmelerini çıkardığın zaman diğer parça bütün biraz kurcalarsan sökersin çok basit sökdükten sonra 2 adet küçük lamba var üzeri mavi lastik takılı o kadar önemli değil
    Lambaları ise herhangi bir oto elektrikçisinden temin edebilirsin.toplam masrafın 3 tl 97 tl ise cebinde kolay gelsin.canlı aydınlatma olsun dersen oto led lamba yapan bul aynı voltajda amperde yapsın onunda masrafı en fazla 10 tl.tavsiye ederim

Cam film 2 numara yaptırdım güzel duruyor aracımın rengi aynı gümüş giri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarals40 -- 10 Mart 2014; 7:05:26 >

• Çok teşekkür ederim hocam ..

1- Aracın diskleri BOSCH taktırcam.
    2- Ön paneldeki ışıkları sökme bölümü beni biraz aşacak gibi duruyor paneli komple çıkaracak mıyım hocam. Geri takamam diye korkuyorum ya da dişlisi filan varsa geri oturmaz yerine diye korkuyorum. ??
    3- Arkaya 2 numara, öne 1 numara 3M karar verdim. Tatlı olur böle önler açık arkalar hafif koyu.

RESMİNİ ATAYIM PANELİN .. 3 TANE YUVARLAK AYAR Var ya hocam onlardan sağdaki dereceninki yanıyor sadece, fan hızı ve diğer hava yeri yanmıyor. Sanırım 3 tane lamba var içinde. orayı nasıl sökcem düğmeler

• Mr. Sıkıntı Yok kullanıcısına yanıt
    aslında hiç zor birşey değil ön konsol sökümü. ben tamamını söktüm hatta düğme içi ışıkları bile değiştirdim. ama benim aracım 2000 model biraz farklı ön konsol. sökmek için belki bu video işine yarar.
    http://www.youtube.com/watch?v=BEBzOcZJE88
  • Çok teşekkür ederim hocam video baya yardımcı oldu teyibin nasıl söküldüğünü dahi bilmiyodum :) öğrendim çoğu şeyi pazar günü sabahtan başlarım çalışmalara :D

Bu arada aracın park lambalarını Turuncu yaptım kenar köşelerindeki kedi gözü turuncu şeritlerle uyumlu oluyor baya tavsiye ederim :D birde önümüzdeki hafta aracın çekimleri olacak paylaşımları yaparım :D
  • gokhanbingul G kullanıcısına yanıt
    bişey soracam klimanın üstündeki ızgara paneli nasıl sökülüyor acaba bilginiz varmı arkasında tutan bişeyler var sökemedim dörtlü flasörüm takılı kalıyor dügmeyi baktırmam lazım o yuzden sökmek istedim ama ızgaraları arkadan bişey tutuyor sökemedim
  • çağlar2323 kullanıcısına yanıt
    aynı sorun benim aracımda da var ama o bölümü sökmedim. elektrikçiye sorduğumda sökme tutan ayaklardan biri kırılmıştır sökersen hiç tutmayabilir dedi o yüzden sökmedim ama diğer bölümü komple söktükten sonra büyük ihtimal 2 vida tutuyordur o bölümüde. sonra düğmeyi komple değiştirmek zorunda kalabilirsin.
  • Mr. Sıkıntı Yok kullanıcısına yanıt
    park lambasının ampulümü turuncu yoksa kasasınımı turuncu yaptın. fotoları ekleyince görürüz artık kolay gelsin... bu arada aracın iç ışıklarının(12v luk küçük ampullerden) önce al sonra konsolu sök. çünkü ampülü her yerde bulamazsın. o yüzden 1 gün boyunca arabamın ön konsolu sökülmüş bir şekilde dolaştım ben :)
  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.