Şimdi Ara

[DH] V O L V O for L I F E (305. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.309
Cevap
40
Favori
905.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Boğaziçi Yağ Market

quote:

Orijinalden alıntı: av.ilhami

quote:

Orijinalden alıntı: sef_welder

Sayın av.ilhami;

Castrol edge 5-40 bende kullandım bir miktar eksiltme yaptı. Şimdi mobil 1 0-40 new life kullanıyorum gayet memnunum herhangi bir eksiltme yok gerçi eksiltmeyi benim turboda yapmış olabilir çünkü turbom arızalanmadan önce manifolda yağ gönderiyordu.Aracım LPG li olduğu için mümkün olduğunca sonu 40 ile biten yağları kullanmaya çalışıyorum.Saygılar.

eneos 0-50 (japon) sustina kullanmayı düşünüyorum. eneosu bilen biri (boğaçiçi yağ) hyper serisinin özellikle lpg için üretildiğini söyledi. ama ürün olarak 5-40 var. acaba hangisi 0-50 mi 5-40 lpgli mi?
    şu an malum mobil 0-40 kullanıyorum ama 50 rakamını 0veya 5 ile birlikte görünce heyecanlandım. yağcı arkadaşım var internet üzerindeki fiyatlardan uyguna verecek ama neticede mobil 0-40 new life tan 1 bidon (4litre) 55 TL pahalıya gelecek mecburen 2 kutu alacağım motor 6 litrelik olduğu için.
    yağ değişim süre/km uzatırsam kuratırırmıyım acaba?
    aracımda da lpg (prins) veya benzinde p1171 arızası (uzun dönem zengin karışım) oluyor. Volvo ve diğer obd cihazlarında somut bir sensör vs. arızası vermiyor. ihtimaller veriyor. 2 lambda sensörünü ve katalitik euro4 olarak değişti. ilk montajda ve ayarda sıkıntı olmuştu ama 6 ay arıza yanmadı. acaba uzun dönem lpg ayarsızlığı aracın kendi ecu yakıt map ayarını etkilemiş olabilrmi ustanın bir 500km benzinde kullan dedi şu an 200kmyi geçti.
    maf ve rotor sensörlerini kontak temizleyici ile temizledim ışığın yanması da gecikti.
    sonuçta yağ olarak 0-50 deneyelimmi ve p1171 nasıl çözülür.
    herkese iyi günler

Merhaba, konuyu tekrar okursanız, lpgli araçlar için olduğunu söyleyen ben değildim. Benzinli, dizel veya lpgli araçlarda kullanıma uygundur.

ikazınız için teşekkür ama yazma sebebinizi tam anlayamadım. yazımda yanlış bil gi mi var?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Boğaziçi Yağ Market

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sef_welder

Sayın av.ilhami;

Castrol edge 5-40 bende kullandım bir miktar eksiltme yaptı. Şimdi mobil 1 0-40 new life kullanıyorum gayet memnunum herhangi bir eksiltme yok gerçi eksiltmeyi benim turboda yapmış olabilir çünkü turbom arızalanmadan önce manifolda yağ gönderiyordu.Aracım LPG li olduğu için mümkün olduğunca sonu 40 ile biten yağları kullanmaya çalışıyorum.Saygılar.

eneos 0-50 (japon) sustina kullanmayı düşünüyorum. eneosu bilen biri (boğaçiçi yağ) hyper serisinin özellikle lpg için üretildiğini söyledi. ama ürün olarak 5-40 var. acaba hangisi 0-50 mi 5-40 lpgli mi?
    şu an malum mobil 0-40 kullanıyorum ama 50 rakamını 0veya 5 ile birlikte görünce heyecanlandım. yağcı arkadaşım var internet üzerindeki fiyatlardan uyguna verecek ama neticede mobil 0-40 new life tan 1 bidon (4litre) 55 TL pahalıya gelecek mecburen 2 kutu alacağım motor 6 litrelik olduğu için.
    yağ değişim süre/km uzatırsam kuratırırmıyım acaba?
    aracımda da lpg (prins) veya benzinde p1171 arızası (uzun dönem zengin karışım) oluyor. Volvo ve diğer obd cihazlarında somut bir sensör vs. arızası vermiyor. ihtimaller veriyor. 2 lambda sensörünü ve katalitik euro4 olarak değişti. ilk montajda ve ayarda sıkıntı olmuştu ama 6 ay arıza yanmadı. acaba uzun dönem lpg ayarsızlığı aracın kendi ecu yakıt map ayarını etkilemiş olabilrmi ustanın bir 500km benzinde kullan dedi şu an 200kmyi geçti.
    maf ve rotor sensörlerini kontak temizleyici ile temizledim ışığın yanması da gecikti.
    sonuçta yağ olarak 0-50 deneyelimmi ve p1171 nasıl çözülür.
    herkese iyi günler

Merhaba, konuyu tekrar okursanız, lpgli araçlar için olduğunu söyleyen ben değildim. Benzinli, dizel veya lpgli araçlarda kullanıma uygundur.

ikazınız için teşekkür ama yazma sebebinizi tam anlayamadım. yazımda yanlış bil gi mi var?

Yanlış anlamayın bilgide hata yok ama, sadece lpgliler için gibi bir izlenim oluşturabileceği için belirtmek istedim. Zaten yağda benzin ve lpg ayrımı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• madem selam verdiniz borçlu çıkarayım. elimde 3 litreye yakın 0-40 mobil new life var. aracım toplam 5.8 litre yağ alıyor. üstüne 2.8 litre 5-40 tam sentetik yağ koyarsam (eneos veya gulf, ustamda hangisi varsa: uygun veriyor) ne olur
  • quote:

madem selam verdiniz borçlu çıkarayım. elimde 3 litreye yakın 0-40 mobil new life var. aracım toplam 5.8 litre yağ alıyor. üstüne 2.8 litre 5-40 tam sentetik yağ koyarsam (eneos veya gulf, ustamda hangisi varsa: uygun veriyor) ne olur

kesinlikle böyle bir şeyi aklınızdan bile geçirmeyin. farklı marka yağları karıştırmak motor için çok tehlikelidir. çünkü her markanın katkıları farklı kimyasallardan oluşur. bu kimyasallar birbiriyle reaksiyona girebilir veya birbirlerinein özelliklerini bozabilir. genelde bu tip durumlarda yağlar köpürebiliyor. usta bir şey olmaz derse yakında bulduğunuz 41 numara anahtar ile uyarın.
  •  [DH]   V O L V O    for   L I F E

• 1903lu hemşerim, fotoya siritmasan anlaşılır gibi değil ince espiri severim ama Budak lı olmasa daha iyi olurdu

• Ayrıca yağ fikrinize katılmıyorum zira zaman dayalı bilgi çok az. Zaten az çok tahmin nedeniyle sordum kimyasal tepkime ihtimalini ama üzerindeki tam sentetik formulasyonu aynı ayrıca yumurta omlet veya pilav yaparken sıvı yağ ile katı yağ karistirinca hele tereyağı en lezzetli si oluyor. Sırf tereyagindan bile daha lezzetli. Evet düşünceniz doğru bu saatte Karnım açıktı

• merhabalar arkadaşlar,
    4 hafta kullanmadığım 2009 s40 1,6d aracımın aküsü bitti! orjinal akülerin "varta" olduğunu okumuştum biryerlerde!
    80Ah 740A blue dynamic almayı düşünüyorum. acaba bu konuda tecrübesi olan var mı aranızda?
  • merhaba arkadaşlar
    aracımda tavandaki çıtalar soyuldu bu sorunu yaşayıp yaptıran varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volvo S40D

merhabalar arkadaşlar,
    4 hafta kullanmadığım 2009 s40 1,6d aracımın aküsü bitti! orjinal akülerin "varta" olduğunu okumuştum biryerlerde!
    80Ah 740A blue dynamic almayı düşünüyorum. acaba bu konuda tecrübesi olan var mı aranızda?

72 amperde işinizi görecektir.

Varta piyasada kolay bulunabilen ve kaliteli akülerden.
    Vartadan vazgeçmeyin.
  • tavsiye için teşekkürler winniesertan,
    2 saat önce aldım ve kendim değiştirdim aküyü: blue diynamic 80Ah- 740A; orjinal akü ise 80Ah-700A idi! yalnız akü ölçüsünü alırken (sökmeden) yüksekliğini yanlışlıkla 175 almışım, halbuki 190 olacakmış...neyse artık böyle gider...bir sonrakini yüksekliği 190 olan silver dynamic alırım artık...
  • öncellikle herkese merhabalar (Rover Delisi olduğuma bakmayın nickimi değiştiremiyorum)

Volvoları çok severim sağlamlık olsun, kalite olsun ve konfor olsun her yönden severim. Volvoyu sevmemin ve meraklısı olma sebebimi dedeme borçluyum. Çünkü 2 kere Volvo S40 alıp sattı. Dedemin aldığı Volvo S40lardan başlıyorum:

Dedemin Volvo tecrübesi ve alması ilk olarak 2000 model bordo renginde bir S40la başladı. İlk başta 1994 model Toyota Corona dan sonra bana soğuk gelen bu arabayı sevmiyordum ama dedem ilk görüşte vurulmuştu herhalde. Araca ilk bindiğim anda dedim ben nerdeyim, arabanın diğer arabalara göre çok değişik bir havası vardı, sonra diğer değişik gelenler arasındaysa ön koltuklarındaki WHIPS kafalıklarıydı ve tabi ki etiketleride vardı. İşte Volvoyu o zaman tanımıştım ve ilk başta sevmemiştim demişti sonra sevmeye başladım. Fotoğrafı var mı diye soran olursa hiç çekilmiş bir fotoğrafını hatırlamıyorum.

2006 yılında ise dedem Bordo Volvoyu tanıdığı birine sattı. O günden sonra arabasız kalan dedem başka bir alternatif aramaya başlıyor ve bir gün Ege Parkın önünde camında Satılık yazan 2004 model yeşil Volvo S40 Classic buluyor hiç düşünmeden 26.000 tl'ye satın alıyor. Bordodan sonra daha yeni ve daha güzel gelen bu arabadan başka hiçbir yerde neredeyse yoktu! Arabada krom kaplama, maun kaplama, sportif görünüm ve spoiler bulunan ve diğer S40lardan farklı olan araç insanı daha farklı hissettiriyordu. Rengine gelince çok güzel bir rengi vardı ve en sevdiğim renkti. Dedem arabayı o kadar temiz tuttu ki sıfır gibiydi. 2008 yılında dedem sanayide dolaşırken kaza yaptı arabaya çarptı. Volvoda sadece sağ ön sinyal farı kırıldı (sağlamlık bu olsa gerek ). Sağ ön sinyal farı değişerek ve bir iki tane lokal boyayla araba eski haline döndü. Fotoğraf var mı diye sorarsanız 1,2 tane çekilmiş fotoğrafı var bulabilirsem atacağım.

2010 yılında 2005 model Toyota Avensis 1.6 Elegant almak için Yeşil Volvoyu tanıdığımız birine sattı. Üstüne yeşil Volvodan sonra Toyota Avensisle taksi Fiat Albeaya yan taraftan (tekerlek tarafı) çarptı, Albeada sadece tekerlek yamulup lastik patlarken Avensiste ağız burun dağılmış yani tampon işine gitmişti. Tabi tampon değişti.

Şimdi daha çok anlıyorum Volvoların güvenilirliğini sağlamlığını... Zaten yeşil Volvodan sonra dedemin diğer aldığı arabalarına yeşil Volvo kadar sevgiyle fazla bağlanamadım. Evet öncelikle her araba Volvo gibi değildir, her araba Volvo gibi olamaz. O yüzden Volvonuzu satarken çok düşünün.
    NOT: Eğer bir Volvo satın almak istiyorsanız yardımcı olabilirim ve diğer konularda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larvus -- 25 Kasım 2014; 8:05:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istante

evet arabayı bugün teslim aldık...daha önceden dediğim gibi s40 1.6d dinamik....ilk izlenimlerimi paylaşayım...eksiklikleri gayet acımasızca yazacağımdan emin olabilirsiniz...zira arabalarla pek fazla duygusal bağlantı kurmayan insanlardanım...ilk olarak gördüğüm eksiklik far yıkama kapaklarından bir tanesinin biraz gevşek olmasıydı...bunun için haftaya bir servise uğrayacağım...pek düşecek gibi durmuyor ama baktırmakta fayda var..madem sıfır aldık...bunun dışında devamlı yanan farları da iptal ettirmeyi düşünüyorum...gündüz farları yakmamak için park lambalarını kullanıyorum...ama bu sefer de parkları açık unutup geri dönüyorum..ilk günden alışamadım açıkcası...

arabanın genel olarak malzeme kalitesi güzel...beğenmediğim yerleri iki koltuk arasında kalan kısım ile emniyet kemerleri....iki koltuk arasında kalan kısımdaki plastik çok esnek ve kolayca sökülebilecek gibi duruyor...aynı şey s60da da vardı....her şeye rağmen ses yapmadığını söylemem lazım...bunun nedeninin SIPS olabileceğini düşündüm..yandan çarpmalarda koltuklar sağa sola doğru salıncak hareketi yapıyorsa zaten bu hareket için yer gözükmüyor..muhtemelen orta konsol bu yüzden daha yumuşak...emniyet kemerlerinin dokusu ve kumaşı bende daha ince ve kaba bir his uyandırdı...mutlaka standartları karşılıyordur ama o alıştığım kalın ve kaygan emniyet kemeri hissini vermedi...deri koltuklar ise çok hoş..yumuşak ve kaliteli bir his veriyor.....araçların hepsinde bu deriyi gördüm fakat s80de kullandıkları o kazık gibi deriye bir anlam veremedim doğrusu...

bunlar dışında araba dizel olduğundan motor sesi biraz fazla geldi bana....ama bir süre sonra pek de rahatsız etmediğini söylemem lazım..özellikle eşim kafana takarsan duyarsın dedi...ama yine de belirgin bir ses var....yol sesi ise hemen hemen hiç yok...allah için iyi yalıtmışlar.....bu arada bugün kısa mesafede dur kalk ve bol yokuşlu olarak (bebek yokuşu dahil) yaklaşık 30 km yol yaptım..en son ortalama 8.7 oldu...bu da böyle ama fabrika verisi olan şehiriçi 6.2 litre bence hayal....

2008 modelde olan metal kaplamalı spor direksyonu ve vites topuzunu kaldırmışlar...vites topuzu önemli değil ama spor direksiyon daha kalın ve hoş bir his veriyordu doğrusu...kullandığım test aracı 2008 di.....bunları çıkartıp arka perde ve bluetooth koymuşlar...bluetoothu denedim....gayet kolay ve güzel çalışıyor....bir sıkıntı yok...

müzik sistemi beklediğimden çok iyi çıktı...ön ve arka hoparlörler için ayrı ayrı equaliser ayarı var....ses çok güzel...henüz cd falan denemedim....ama gel gelelim orta konsoldaki düğmelere alışamadım....biraz geç tepki veriyorlar...daha doğrusu bastırmak gerekiyor...böyle hafif dokunmakla olmuyor...özellikle direksiyondan radyo kanalı değiştirdiğimde radyo kanalına geçtikten sonra gecikmeli olarak ses geliyor...hafif bir embesillik var sistemde.....

araç spor karakterli hazırlanmış gibi...debriyaj sert sayılır......biraz inatlaşır bir hali var...vitesler de kemikli ama bu benim hoşuma gitti açıkcası...laçka vites pek sevmiyorum....önceki arabam otomatik olmasına rağmen beni pek zorlamadı bunu kullanmak...debriyaj hemen kavrıyor..nerdeyse hiç kasmıyorum...açıkcası bu biraz soru işaretiydi kafamda....motor gücü eski arabama kıyasla çok iyi tabi..yokuşlar düz yol hissi veriyor nerdeyse.....

gece aydınlatması çok hoş..asılı orta panelin arka tarafı ve vites topuzunun üzerine hafif bir ambiyans ışığı düşüyor...onun dışındaki aydınlatmalar da çok güzel...yalnız gösterge panelleri biraz eski moda gibi...ama önceden test etme şerefine nail olduğum, 160.000 eur a satılan range roverda da böyle yeşil aydınlatmalı sıradan bir gösterge paneli görünce pek de laf etmiyorum artık.....bu tür hoşlukları arıyorsanız alman arabalarına bakmanızda fayda var......açıkcası benim 1995 model audi A6 nın kırmızı çok hoş bir gösterge paneli vardı....her binen bayılıyordu....ama her şey aynı anda olmuyor....bunun olması için direksiyona oturduğunuzda ön camın dışında bir yıldız görmeniz lazım.....ama her şeye, özellikle yeşil renge rağmen çok hoş bir aydınlatması olduğunu söyleyebilirim....

sonuç olarak gördüklerimden memnunum..araba olması gerektiği gibi...yekpare halde duruyor...tabi sıfır daha....şu an aldığıma memnunum....tam anlamıyla memnun olup olmadığımı ve bundan sonra da volvo alırım diyebilmem için 4-5 sene geçmesi gerekiyor....bu arada 2 senelik garantinin sonuna doğru garanti 4 seneye uzatılabiliyormuş..muhtemelen yaptırırım..çünkü büyük bir araba kiralama şirketinde çalışan arkadaşım arabaların genelde 2 sene sonra sorun çıkarttıklarını ve mutlaka garantiyi uzatmam gerektiğini söyledi...

haa bir de ufak ve komik bir ayrıntıyı paylaşmak istiyorum....ön motor kaputu arabayı park ettiğimde sıcak olduğu için kısa süre sonra üstüne kediler üşüşüyor...bu gece daha ilk gecesi arabanın ve bismillah gözümün önünde yine bir kedi atlayıp oturdu....dedim napalım siftahı bu yapacak...hem kirletip hem de duruma göre bazen çizebiliyorlar ama kedi avına çıkamam gece gece...fakat 5 dakka olmadan gitti hayvan...sonra aklıma geldi...motor kapağı fiber metal değil ve ısıyı metal gibi yansıtmıyor...ayrıca kediler plastik üzerine oturmaktan hoşlanmayan hayvanlardır...plastik bahçe sandalyelerimiz vardı bahçede annemlerin evinde.....hiç biri oturmazdı..kıvranır kıvranır giderlerdi...ancak gazete veya minder olursa otururlardı...pek sevmiyorlar...belki bu problem de hallolmuştur kendiliğinden...bakalım sevinmek için erken daha...,

bu arada kaldırımlara doğru diklemesine arkadan yanaşmaya çalışın...ön tampon çok alçak...herkese kazasız belasız günler...

Sayın istante, tam anlamıyla memnun olup olmadığımı söylemem için 4-5 sene geçmesi gerekli dediğinizden bu yana 5 sene geçmiş. Müstakbel bir S40 sahip adayı olarak objektif görüşlerinizi öğrenmek isterim. Yakıt tüketimi, kronik sorunlar, dikkat edilmesi gerekenler vs vs. Hala aracı kullanıyormusunuz, yoksa elden çıkardınız mı? Forumdaki ilgili tüm başlıkları günlük 7-8 sayfa şeklinde okuyorum, bitirmem epey vakit alacak. Bu arada vakit ayırıp deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

• Herkese iyi forumlar. Aracım s40 dynamic. Aracımda sadece usb girişi yok. AUX girişi var.aux dan usb nasıl kullanabilir im. Internet'te dönüştürücü felan gördüm. Dönüştürücü işimi görür mü. bu dönüştürcü takıldıktan sonra ses kalitesinde herhangi bi değişme olır mu. Avantajı yada dezavantajı var mı bilmiyorum. Önerir misiniz siz. Bi zararı yoktur umarım.
  • zingfth kullanıcısına yanıt
    aksesuar olarak satılan usb ve ipod bağlantı kiti var servise bir sorun isterseniz. 2008 yılında c30 uma taktırmıştım ben . fiyatı biraz yüksektir 1500-2000 gibi ama emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rover Delisi

öncellikle herkese merhabalar (Rover Delisi olduğuma bakmayın nickimi değiştiremiyorum)

Volvoları çok severim sağlamlık olsun, kalite olsun ve konfor olsun her yönden severim. Volvoyu sevmemin ve meraklısı olma sebebimi dedeme borçluyum. Çünkü 2 kere Volvo S40 alıp sattı. Dedemin aldığı Volvo S40lardan başlıyorum:

Dedemin Volvo tecrübesi ve alması ilk olarak 2000 model bordo renginde bir S40la başladı. İlk başta 1994 model Toyota Corona dan sonra bana soğuk gelen bu arabayı sevmiyordum ama dedem ilk görüşte vurulmuştu herhalde. Araca ilk bindiğim anda dedim ben nerdeyim, arabanın diğer arabalara göre çok değişik bir havası vardı, sonra diğer değişik gelenler arasındaysa ön koltuklarındaki WHIPS kafalıklarıydı ve tabi ki etiketleride vardı. İşte Volvoyu o zaman tanımıştım ve ilk başta sevmemiştim demişti sonra sevmeye başladım. Fotoğrafı var mı diye soran olursa hiç çekilmiş bir fotoğrafını hatırlamıyorum.

2006 yılında ise dedem Bordo Volvoyu tanıdığı birine sattı. O günden sonra arabasız kalan dedem başka bir alternatif aramaya başlıyor ve bir gün Ege Parkın önünde camında Satılık yazan 2004 model yeşil Volvo S40 Classic buluyor hiç düşünmeden 26.000 tl'ye satın alıyor. Bordodan sonra daha yeni ve daha güzel gelen bu arabadan başka hiçbir yerde neredeyse yoktu! Arabada krom kaplama, maun kaplama, sportif görünüm ve spoiler bulunan ve diğer S40lardan farklı olan araç insanı daha farklı hissettiriyordu. Rengine gelince çok güzel bir rengi vardı ve en sevdiğim renkti. Dedem arabayı o kadar temiz tuttu ki sıfır gibiydi. 2008 yılında dedem sanayide dolaşırken kaza yaptı arabaya çarptı. Volvoda sadece sağ ön sinyal farı kırıldı (sağlamlık bu olsa gerek ). Sağ ön sinyal farı değişerek ve bir iki tane lokal boyayla araba eski haline döndü. Fotoğraf var mı diye sorarsanız 1,2 tane çekilmiş fotoğrafı var bulabilirsem atacağım.

2010 yılında 2005 model Toyota Avensis 1.6 Elegant almak için Yeşil Volvoyu tanıdığımız birine sattı. Üstüne yeşil Volvodan sonra Toyota Avensisle taksi Fiat Albeaya yan taraftan (tekerlek tarafı) çarptı, Albeada sadece tekerlek yamulup lastik patlarken Avensiste ağız burun dağılmış yani tampon işine gitmişti. Tabi tampon değişti.

Şimdi daha çok anlıyorum Volvoların güvenilirliğini sağlamlığını... Zaten yeşil Volvodan sonra dedemin diğer aldığı arabalarına yeşil Volvo kadar sevgiyle fazla bağlanamadım. Evet öncelikle her araba Volvo gibi değildir, her araba Volvo gibi olamaz. O yüzden Volvonuzu satarken çok düşünün.
    NOT: Eğer bir Volvo satın almak istiyorsanız yardımcı olabilirim ve diğer konularda...

Volvo severlik böyle ikircikli bi durum. her volvoseverin ikinci bir markası da vardır,ikisi arasında gider gelir. ben Volvo-mitsu arkadaşım Volvo-mazda burada resmi Volvo-WV olan (dr. Atlantis).... arkadaşımın sözü; Volvo aşktır diğeri akıl. Volvo aşkı başka akıl Japon der Alman der ama temiz Volvo gördü mü dayanılamaz alınır binilir. yoksa tek kapı volvoda ne işim var benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 20 Ocak 2015; 14:39:36 >

• Arkadaşlar, 2010 model Dynamic donanımlı S40'larda USB bağlantısı oluyor mu? Yoksa ayrıca takmak mı lazım?
  • Istanbul da hangi özel servisleri önerirsiniz.bi termostat değişimi, 5 lt antifiriz 350 tl para verdim. Termostat sadece 150 tl miş.5 lt antifiriz 50 milyon.150 tl de işçilik..
  • Arkadaşlar daha önceki 2005 S60 D5 ve 2010 S40 volvo macerama 2006 Audi a4 2,0 ile bir süre ara vermiştim ama içimdeki Volvo aşkı yeniden depreşti ve yeni kasa s60 almaya karar verdim. Yeni kasa hakkında fazla bir malumatım yok ama T4 almaya karar verdim, 1.6 motorlu dizel aracın 115 beygir olması beni bu kararı almaya sevketti. Ben şunu öğrenmek istiyorum, 2011 sonrası 1.6 t4 premium ile Advance paket arasında ortalama 5000-7000 civarında bir fark var. Ne dersiniz advance paket almaya değer opsiyonlar ihtiva ediyor mu yoksa premium da bana yeter mi? Advance pakette kritik ne gibi özellikler var?

Teşekkür ederim şimdiden, iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

Istanbul da hangi özel servisleri önerirsiniz.bi termostat değişimi, 5 lt antifiriz 350 tl para verdim. Termostat sadece 150 tl miş.5 lt antifiriz 50 milyon.150 tl de işçilik..

istanbulda nerelerdesiniz bence ona göre tavsiye olmalı
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.