Şimdi Ara

[DH] V O L V O for L I F E (307. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.309
Cevap
40
Favori
905.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni xc90 için kullanılan orta konsol diğer araçlara ne zaman gelecek bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagtayovsky

yeni xc90 için kullanılan orta konsol diğer araçlara ne zaman gelecek bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır acep

benim araca hiçbir zaman gelmeyecek :)
  • Ankaradan selamlar ,

2008 s60 2.0T Premium , Km:86.000

-Remaps 220 HP + Downpipe.
    -Eibach Pro-Kit 30mm yaylar
    -18'' R-Design Jant ve 235/40/18 Lastikler.

[DH]   V O L V O    for   L I F E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 29 Mart 2015; 20:52:33 >
  • Volvo 460 almayı düşünüyorum ne dersiniz? Kullanmış olan veya kullanan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merak ettim bilen veya yorum yapabilecek söylesin. Volvo motorları (motor kotları olarak) en sorunsuzlar hangileri. mesela benim motor b5204t3 motor. bu tip motor koduna bakarak tercih edip Volvo alacaksak hangileri daha iyidir? yada hangisinden uzak durmak lazım.
  • av.ilhami kullanıcısına yanıt
    Volvo modular engine diye tabir edilen motorlar volvonun en sağlam motorlarıdır.blok,kafa tamamiyle alumimyum alaşımdır.piston kolları dövme çelik.http://en.wikipedia.org/wiki/Volvo_Modular_engine

B5204T3 ise volvonun vergi avantajı sağlaması amacıyla italya ve tayvan piyasası için üretilen T5 motorlardır . T5 ler bilindiği gibi volvo da 2.3 litre ancak vergi dezavantajı yüzünden performanstan fazla ödün vermeden 2.0 litrelik blokla T5 ismini alan bir motor. 2.0 litrelik bu turbo motor 230 hp ve 2.3 T5 ile sadece 10 HP fark var.enjektörlerde dahil olmak üzere çoğu parçası 2.3 t5 ile aynıdır.Saygılar;
  • cevap için teşekkür. sadece kendim için değilde diğer motorlar için de sorunlu sorunsuz az sorunlu gibi alırken dikkat edebileceğimiz bilgilerde olsa güzel olur
    kendi adıma (motorum adına) tekrar teşekkür ederim.
    bilgilerden edindiğim; motoru zorlamzsam yani normal kullanırsam kronik parça sorunu yoksa kolay kolay yıpranmaz. yani alınır bir motor.
  • VOLVO nun modular grubu motorları bakımları düzenli olarak yapıldığı takdirde uzun yıllar sorunsuz götürür kanaatindeyim.Çünkü karterde dahil olmak üzere alüminyum alaşımlı(korozyon riski yoktur) ve güçlü dövme çelik aktarım elemanları ile donatılmıştır.Bu motor sorunlu şu motor sorunsuz diyecek yeterli tecrübeye sahip değilim ancak sorunlar genelde çalışan parçalar yerine elektronik aksamlardan kaynaklanıyor.5204T3 iyi bir motor fakat ME7 manifolda sahip olduğundan elektronik gaz kelebekli, mesela Volvonun Magnetti Marelli ETS sorunu bu motorlarda kronik;Saygılar;
  • Ankara buluşması
    Başlıca bulusma konularımız:
    -Mangal
    -Ucretsiz check up
    -Ucretiz boya kontrolu
    -Ucretisz Volvo Vida programi ile ariza kontrolu, cihazla acilip kapanabilen uygulamalar
    -Bol sohbet girgir samata :)

Bulusma yerinin krokisini yakinda paylasicam.

Katilim kisi basi 20 tl bulusma saat 12.30
    Katilimlarinizihttp://volvorun.com/index.php?topic=814 adresinden bildirin lütfen

Buluşma adresi : Volvo Park
    Oto Sanayi Sitesi 2551.Cadde, 2513.Sokak No: 10 Şaşmaz Etimesgut Ankara Tel: 0 312 278 27 67

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skr44 -- 2 Nisan 2015; 20:24:16 >
  • bugün pro part (sweeden) bobin siparişi verdim. isveç malı. orginali bosch. toplam 5 adette 250 TL civarı avantajım oldu ama ürünü ve markayı daha önce hiç kullanmadım. propart ürünleri yada bobinleri nasıldır bilen var mı
    http://www.proparts.se/en/artiklar/ignition-system/ignition-coil/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 10 Nisan 2015; 10:50:33 >
  • Gündüz led
     [DH]   V O L V O    for   L I F E [DH]   V O L V O    for   L I F E
    Çok şükür mobil sürüm son güncellemeden sonra foto yükleyebildim
    70 dolara kargo dahil aliexpressten aldım 30 gün sürdü gelmesi direk kontağa bağlattım (sizden tecrübeliyim 40 tl verdim bağlatmaya) bide elektrikçi kontak kapanınca hemen sönsünmü gecikmelimi sönsün dedi gecikmeli istedim 30 sn sonra sönüyor. Navigasyonuda çiftaraflı bantla tam cd girişinin üstüne yapıştırdım yapuşkanlı kablo kanalıyla çakmaklığa kablo çektim çakmaklıkta sürekli usb şarj kiti takılı çok hızlı şarj ediyor navigasyonun ucundaki usb girişini direk takıyorum şarja başlıyor telefonu şarj adeceksem çıkarıp diğerini takıyorum çiftli şarj cihazıda aldım ancak çok geç şarj adeyor kalitelisini bulamadım onunda fotosunu çekip eklicem. Cd girişini hiç kullanmıyorum başka ekranda yok sırıtmadı diye düşünüyorum. En azından 3500 tl veremem nevigasyona.yani vermek isteyene saygı duyarım ama benim navigasyona 3500 tl verecek param yok saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsnn -- 22 Nisan 2015; 9:05:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alışı yapılışı ve görünüşü çok güzel olmuş hayırlı olsun. bende 99model orijinal farları değiştireyim (siyah ve mercekli vs.) diyorum ama; alibabayı ebayı pek tanımıyom nasıl alınır vs. birde orjinale dokunmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.ilhami -- 22 Nisan 2015; 10:49:42 >
  • teşekkürler orjinal gibi yapmışlar.klipsler tık diye oturuyor.aliexpressi Android stordan indirin türkçe zaten çok basit üyelik yalnız bir tüyo vereyim aldığınız ürün 75 eurodan fazla ise gümrüğe tabi.

• mesela 150ye aldık üzerine 75den düşük yazdıramazmıyız
  • Hayırlı olsun, güle güle kullan

Benim aldıgımda 75 € yu geçiyordu ama bi sıkıntı olmadı.
    Eğer çok aşırı pahalı bir şey almıyorsanız, gümrüktekiler 3-5 € fazlasına bi sıkıntı yapmıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sef_welder

VOLVO nun modular grubu motorları bakımları düzenli olarak yapıldığı takdirde uzun yıllar sorunsuz götürür kanaatindeyim.Çünkü karterde dahil olmak üzere alüminyum alaşımlı(korozyon riski yoktur) ve güçlü dövme çelik aktarım elemanları ile donatılmıştır.Bu motor sorunlu şu motor sorunsuz diyecek yeterli tecrübeye sahip değilim ancak sorunlar genelde çalışan parçalar yerine elektronik aksamlardan kaynaklanıyor.5204T3 iyi bir motor fakat ME7 manifolda sahip olduğundan elektronik gaz kelebekli, mesela Volvonun Magnetti Marelli ETS sorunu bu motorlarda kronik;Saygılar;

parça (ETM) değişimi gerektiğinde acaba bosch ETM uyar mı?
    güncelleme çözüm olur mu
  • Bende aranıza katılacam tazminatı bekliyorum volvo v40 d5 söz kestik bursada 1 aya alırım inşallah.
  • av.ilhami kullanıcısına yanıt
    Bosch etm maalesef uymaz magnetti marelli sari etiketli etm bulabilirseniz onu alin(beyaz etiketliden uzak durun eski tiptir) ebay dan yada cikmacilardan bulabilirsiniz.ayrica xemodex firmasi bu sorun icin ozel yapim etm uretiyor.kullananlar oldukca memnun.

Yurtdisi alisverislerden korkmayin oto parcalari sikintisiz gelir bir sorun cikarmazlar gumrukte.75 euro olayina fazla takilmayin 75 euro uzeri kargolar yine size ulasir sadece vergisini odemeniz gerekir.saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: av.ilhami

mesela 150ye aldık üzerine 75den düşük yazdıramazmıyız

Aynen yazdırabilirsiniz sn efsanefocusun dediğide doğru sma gümtük memurları sürekli yer değiştiriyor ters nirine denk gelir uğraş dur.sizin ki mantıklı ebaydan tissot saat almıştım 400 dolardı sizin bahsettiğiniz yöntemi uyguladım
    Efsanefocus temenniniz için teşekkürler sizi görünce gaza geldim aldım güzel oldu ben beğendim en azından gündüz far açmaktan kurtuldum

• pazartesi muayeneye girecek 2000 model s40 1.9 t4 ü muayene öncesi eksiği varmı diye servise götürdüm ve bunları istediler

usta buralarda bulaman bunları aksaraya git dedi ama nerden baksan 1000 tl parça maliyeti var
    muayeneyi iptal edip aracı para bulana kadar yatıracağım veya bu şekilde elden çıkarırım

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.