Şimdi Ara

[DH] V O L V O for L I F E (309. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.309
Cevap
40
Favori
905.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap için teşekkürler. Sanırım dediğiniz gibi kelepçenin oralarda bir sorun var. Artık depoyu değiştirir sonucunu görürüm. Değişiklik olursa burada paylaşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reaksiy0n

Çok şükür bende aracımı aldım. Herkese kazasız, belasız sürüşler :)
     [DH]   V O L V O    for   L I F E

Hayırlı olsuni kazasız belasız bir sürüş dileğiyle güle güle kullanın.

İç, dış güzel fotoğraflar gönderirseniz çok iyi olabilir ve genel olarak ne kadar'a mal oldu size?

• Arkadaşlar hepinize merhaba , ben de 4-5 ay önce sonunda V O L V O sahibi oldum. Hayalimdi Allah herkese nasip etsin. Yalnız büyük bir problemim var.aracım 2011 s40 d2 dinamik. Far ışık ayar bölümünde 3 kademe var.en son kademede A yazıyor.hep bu ayarda bırakıyorum.ama A harfinin altına küçük bir bildirim lambası var bu hiç yanmıyor.park lambasının altındaki yanıyor.araç gündüzleri gündüz farlarını yakıyordu karanlık biryerden geçerken normal zenon ları açıyordu.,ama 15-20 gündür gündüz farlarını açmıyor. Zenonlar hep yanar halde.

Aracın aküsünü ve sağ farı çıkarıp yeniden taktım sağ far hatası verdi ve 1 dakika sonra hata vermez oldu. Daha önce de servise gittiğimde bilgisayarda sağ far hatası gösteriyordu silmişlerdi.zaten böyle ince işlerden anlayan adam gibi servis yok. Hep kara düzen konuşuyorlar.

Ancak sorun devam ediyor araç hep zenonlarda.full gün ışığında bile hiç zenonları kapatmıyor.Gündüz farlarını Ve normal farlar arasında otomatik geçiş yapmıyor bütün ampüller sağlam. Bir de dikkat ediyorum far çalıştırırken yükseklik ayarı yapıyor ama kullanırken hiç hissetmiyorum iniş yokuş çok dikkatliyim ama far yükseklik ayarını sürüş sırasında yapmıyor gibi.Kafayı sıyırmak üzereyim sorun ne olabilir

Aracım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 24 Ağustos 2015; 17:36:15 >

• Herkese selam bende 2005 model 1.6 D ile aranıza katılmış bulunmaktayım.Herkese kazasız belasız cezasız ve radarsız sürüşler :)
  • FEARTR kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kazasız belasız inşaallah..
  • hayırlı olsun hocam

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Ben de 2009 Volvo s40 1.6D sahibiyim. Araç henüz 52.000 kmde. Bu yaz yazlıkta emisyon ışığı yandı. Bu sarı renkte motor işareti. Çekiş anormal düştü 110 a zar zor çıkıyordu araç ve devir 3000 i geçmiyor motor kesiyordu. Forumlarda herkes bir şey yazmış okudukça moralim bozuldu. Ustam pis yakıttandır dedi. Depoyu doldur yakıt katkısı koy yol yap geçer dedi çare olmadı. En son yazlığa yakın bir yerde bilgisayara bağlattım partikül filtresi hatası verdi. hatayı sildik bir de yine katkı koyduk anında düzeldi. araba 2 ay sadece 300 metre falan mesafede denize inmek için kullanıldı genelde pek yol yapmadı ondan olabileceğini söyledi usta. kısa mesafe yaramıyor dizellere dedi. Durum böyle. Şimdilik ucuz atlattık.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • arkadaşlar merhaba,
    2001-2005 arası 2. nesil kasa volvo xc70 almayı düşünüyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • 2009 Volvo s40 ımı satıyorum.Henüz ilana vermedim.Önce burdan duyurmak istedim. 1.6 D. 154,500 km. metalik gri..Dynamiq (17 inç jant+bej renk full deri+bixenon far+sunroof+koltuk ısıtma+elektrikli hafızalı sürücü koltugu+cruıse vs.)Değişen benden önceki sahibinden.Sadece ön tampon ve far.Maslak evo volvo da kaskodan yapılmış.4500 civarı kaydı var.Sağ arka kapı ve camurlukta 2 parça boya var.bu model ve bu donanımda arac düşününler özelden yazabilirler.Herkese iyi forumlar
  • merhabalar ben ve abim S40 t4 volvo almayı düşünüyoruz . 98 2000 modl civarı boyle bir araç alırken nelere dikkat etmek lazım ?
    merak ettiklerim bu aracın motor peformansı ve ömrü nasıldır. mesela piyasadaki araçlar 200.000 km civarı bu motorlar ne kadar dayanabilir
    aracın ön takım ömrü nedir . renolar gii her yıl bin tl harcamak mı gerekiyor
    otomatik şanzımanları randımanlı mıdır vites geçişleri vs
    döşeme ortalama kaç paradır mesela kondisyonu iyi ancak döşemeleri yıpranmış araç almak mantıklı olur mu sizce ?
    cevaplarınızı beklemekteyim saygılar..
  • yaklasık 1 ay sonra isveç'e gideceğim.

yedek parca getirmek yasak biliyorum fakat riske girip birşeyler getirmek istersem yükte hafif pahada ağır, fazla beklemeden satabileceğim hangi parçaları getirmemi tavsiye edersiniz.
  • Arkadaşlar selam. XC90 M56 düşünüyorum ama düşünceden öte birşey yapamadım. hiç bir yerde bulamadım.
    2008 model 2.4 d5 manuel vites istiyorum. nasıl bulacağım konusunda fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. teşekkürler.
  • hceb H kullanıcısına yanıt
    Tabiki de şanzıman ve motor beyni..bide gaz kelebeği ETM olabilir.bende norvecten almıştım:)

• Volvo S70 T5 1999 model 225 beygir aracimi satmayi dusunmekteyim.aracim ankarda bulunmakta İstanbul da kullanabilcem c 30 veya v40 küçük araç ile de takas düşünebilirim..bilgilerinize

• calypso-ab C kullanıcısına yanıt
    bayadır girmiyordum foruma mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. evet aracı kullanalı 6 sene oldu. şu an yaklaşık 52.000 Km de. Bana açıkçası önemli bir sıkıntı çıkarmadı. Neler olduğunu anlatmak gerekirse, far düğmesi ve benzin kapak açma düğmesinin bulunduğu kısım arızalandı. benzin kapağını açamaz oldum. arıza değil aslında, söz konusu ünitenin arka kapağını tutan klipsler kırılmış böylece düğme içeri kaçmış ondan basılamıyordu. vidasız olarak yan taraftaki hava çıkış korumasını söküp o üniteyi dışarı çıkarıp arka tarafını bantlayarak sorunu çözdüm. Ayrıca bagaj içerisinden de elinizi far yuvasına sokup benzin kapağını açabiliyorsunuz biraz aramanız lazım. Bunun dışında emniyet kemerini açıp takarken ucu bazen kapının alüminyum dekorlarına çarpıyor, bu yüzden küçük nokta şeklinde ezikler oldu bu bölümde maalesef. ayrıca sürücü ve yolcu kapılarının dış tarafındaki koruyucu lastik şeritler yırtıldı onları değiştirdim. Bir kere de motor emisyon ışığı yandı, kirli mazottan dediler. Işığı bilgisayarda söndürdükten sonra yakıt katkısı koyduk daha bir şey yok. ayrıca sürücü koltuğu hafızası bazen kaybolabiliyor. Tek anahtar iki kişi kullandığımızdan olduğunu düşünüyorum ama sonuçta 3 ayrı hafıza var nedenini çözemedim. Durum böyle. Ama kısmet işi bunlar.

• gokhanbingul G kullanıcısına yanıt
    Üstadım bende de 2001 S80 var aynı yöntemle klima kontrol düğme ışıklarını söküp değiştirebilir miyim?
  • istante İ kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler.Güle güle kullanın..
  • Merhabalar, 2001 S40 aracım var, bagaj aydınlatma lambası yanmıyor, ampul sağlam, ampule gelen iki adet kablodan (+) olanda elektrik var, diğer kabloyu şasiye değdirdiğimde lamba yanıyor ancak bagaj açınca otomatik yanmasını sağlayan tertibatı bulamadım bu konuda bilgisi oanların yardımlarını bekliyorum,şimdiden teşekkürler.
  • arkadaslar iyi aksamlar bir sorunda bende var. 2004 yeni kasa s40 2.0d aracim var. gaza az basarsam 1800 devir civari arac surekli halde gaz kesip normale donuor. diger devirlerde sorun yok. gaza cok basarsamda sorun yok. turbo ve ejektore baktirdim sorun cikmadi. bilgisayara baglayinca turbo basinc sensorunden ariza verdi 2 kere degistirdim, once hersey normal ama bir sure sonra yine yapmaya basliyor. birde bu sorunu bazen yapmiyor ama uzun yolda yakasik 2 saatten sonra aracta cekis gidiyor, stop edip calistirinca duzeliyor. bilen duyan varmidir bolye birsey?
  • Merhaba,

şiddetli bir şekilde 2010 - 2012 arası S 40 1.6d araştırmaktayım. 10000 bakımları ortalama ne kadar tutar?
  • 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.