Şimdi Ara

DH VECTRA C KULÜBÜ (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
42.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşım için 2003 model 1.8 vectra comfort baktık bugün.
    araç 115.000 km'de, LPG var. sol ön çamurlukta darbeye bağlı işlem var, çizikten dolayı da belaltı boyası var.

araç için 21bin TL istediler. yani arada tanıdıklar olduğu için o fiyata kadar indiler.

Vectra c'nin piyasası daha yüksek diye biliyorum. bu fiyata ve genel olarak araca güvenmeli miyiz? Yakıt tüketim değerleri nedir, ekstra neler tavsiye edersiniz?
  • merhaba
    aracın genel durumu da fiyatı etkiler.aslında 1.6 ile 1.8 çok fazla farketmez.ama 1.8 in vergisi fazla.piyasada ağırlıklı olarak 1.6 bulunmaktadır.
    bunlar bir araya geldiğinde biraz daha az tercih edilebilir. ama bu da tamamen bir görüş ve anlayış tarzıdır.
    bu araçlara elbette ki büyük motor çok daha iyi yakışır. ama vergi meselesi küçük motoru zorluyor.
    aracı bir bilene gösterin. sorun yoksa alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar 2004 Vectra edition 160.000 km.de çiziklerden dolayı yarım boya atılmış.Minimum satış fiyatı ne olabilir. Özellikleri hakkında bilgisi olan varmı?
  • merhaba arkadaşlar
    bır akrabamda 91 model 2,0 beyaz renkli benzınli otomatik bır aracı var
    kendısı oldukça tıtız aracı satacıgını söylüyor araçta her hangı bır problem yok
    7,5 felan dıyor sızce ederı nedır bu aracın?
    ben talıp olmak ıstıyorumda
  • merhabalar
    araçların fiyatlarıyla ilgili en doğru bilgileri netten araştırarak bulabilirsiniz. sahibinden,araba,arabam vs. gibi 2. el satış sitelerine takılmanız yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekatro_nik

merhabalar..
    topik can çekişiyor sanırım. anlaşılan vectra c sahipleri araçlarıyla gezmekten nete giremiyorlar.
    halbuki DH ve VECTRA C topiği aktif olmalı diye düşünüyorum. Araçlar hakikaten yakışıklı ve konforlu.
    Ben de en son toyota/honda ikilemindeyken, vectra c yi görünce hemen karar verip aldım. çünkü sattığım astraya göre fazla bir artıları yoktu. Ama vectra c gerçekten farklıydı ve aldığıma da değdi.

3 gün önce 2004 model Vectra aldım, ayağımın tozuyla geleyim. Servis bakımlı, sadece 39000km'de, 2.0T (175hp).
  • quote:

Orijinalden alıntı: olivier_kahm

quote:

Orijinalden alıntı: mekatro_nik

merhabalar..
    topik can çekişiyor sanırım. anlaşılan vectra c sahipleri araçlarıyla gezmekten nete giremiyorlar.
    halbuki DH ve VECTRA C topiği aktif olmalı diye düşünüyorum. Araçlar hakikaten yakışıklı ve konforlu.
    Ben de en son toyota/honda ikilemindeyken, vectra c yi görünce hemen karar verip aldım. çünkü sattığım astraya göre fazla bir artıları yoktu. Ama vectra c gerçekten farklıydı ve aldığıma da değdi.

3 gün önce 2004 model Vectra aldım, ayağımın tozuyla geleyim. Servis bakımlı, sadece 39000km'de, 2.0T (175hp).

çok çok iyi...bu km. bulmak hakikaten iyi şans.
    araçla ilgili detayları da burada paylaşırsınız sanırım.
    mesela .. comfort mu elegance mı ..fiyatı vs.

hayırlı olsun güle güle kullanın..kazasız günler

• Teşekkürler.

Standart Elegance model, eklenmiş bir opsiyon yok, ayrıca far sensörü olmaması garibime gitti. Mayıs 2004 trafik çıkışlı, sürtme vb, dışında önem arz eden kazası yok, 3-4 parçada boya var (malum 7 yıllık İstanbul arabası). Yaklaşık 30000TL'ye aldım, biraz fazla verdiğimi biliyorum ama bu araba bulunmuyor.

Basınca felaket bir gidişi, bir o kadar da yakışı var. Sakin sürüşte yakıt fena değil.

Bu arada 2003 üretimi orijinal lastikleri üzerinde ve değişmesi gerekiyor. Bu konuda tavsiye alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 17 Temmuz 2011; 12:07:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olivier_kahm

Teşekkürler.

Standart Elegance model, eklenmiş bir opsiyon yok, ayrıca far sensörü olmaması garibime gitti. Mayıs 2004 trafik çıkışlı, sürtme vb, dışında önem arz eden kazası yok, 3-4 parçada boya var (malum 7 yıllık İstanbul arabası). Yaklaşık 30000TL'ye aldım, biraz fazla verdiğimi biliyorum ama bu araba bulunmuyor.

Basınca felaket bir gidişi, bir o kadar da yakışı var. Sakin sürüşte yakıt fena değil.

Bu arada 2003 üretimi orijinal lastikleri üzerinde ve değişmesi gerekiyor. Bu konuda tavsiye alabilirim.

merhabalar.
    far sensörü yok evet . ama otomatik far ayarı var!
    far sensörü 2005 modellerde var sanırım.
    Lastikler acil değişmesi lazım. biraz sıkı bir frende ABS devreye girer ve araç kayar gider.
    Basınca felaket giden aracın,yine basınca da durması gerekir. ACİL YENİ LASTİK !
    benim araçta 3 yıllık Michelin Primacy HP 215/55 R16 93H mevcut. dişleri daha iyi ama bazen ABS çabuk devreye giriyor.
    yani değişse iyi olur ama aynı lastiği alacak olsam fiyat biraz tuzlu geliyor.
    siz de bu konuda araştırmanızı bitirdiğinizde paylaşırsanız sevinirim.
    konfor için yumuşak lastik fena olmaz.!

• Selam arkadaşlar mutlak bilginiz vardır bu arac için yağ eksiltme sorunundan bahsediliyor.1,6 motorun hantal kaldığından da çokca bahsediliyor. 1,8 motorlarda yağ eksiltme sorunu mevcutmu acaba birde 1.8 yakıt yönünden can yakarmı acaba kıymetli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • vectra c kasanın kronik hataları nelerdir ve performans artırmak için neler yapmalıyım arkadaşlar biliyorum çok uzun zamandır cevap yazılmamıs ama aracım vectra c elegance 2004 teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: vSt

Selam arkadaşlar mutlak bilginiz vardır bu arac için yağ eksiltme sorunundan bahsediliyor.1,6 motorun hantal kaldığından da çokca bahsediliyor. 1,8 motorlarda yağ eksiltme sorunu mevcutmu acaba birde 1.8 yakıt yönünden can yakarmı acaba kıymetli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

1.8 vergi yüksektir. konfor olarak.1.6 ,le 1.8 arasında fark yoktur. 2006 sonrası vectra c lerde eksiltme sorunu yoktur.
    2006 öncesi olanlarda ise 15bin km de bakım yaptırıyosan 13bin km de bir bakım yaptırman gerekir abartıldığı gibi yağ yakma söz konusu değildir.
    1.6 motora kim hantal diyorsa kesinlikle vectra c kullanmamıştır. kulaktan kulağa yayılan şehir efsaneleri serüvenine katılmıştır.
    şimdiki aracım 2008 vectra c.
    bundan öncede 5 sene 2003 vectra c ye bindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fikrinne.blogspot.com

vectra c kasanın kronik hataları nelerdir ve performans artırmak için neler yapmalıyım arkadaşlar biliyorum çok uzun zamandır cevap yazılmamıs ama aracım vectra c elegance 2004 teşekkürler

süspansiyonlar serttir biraz. kronik olarak ise dijital klimada orta menü tuşu zamanlar basılmıyor. temassızlık oluyor. çözümü çok basit yağsız kontak spreyi ile durum çözülüyor. ben kendim hallettim.
  • Arkadaşlar merhabalar. Bir sorum olacak. Vectra C lerde 1.8 NB ile 1.8 Elegance arasında donanım olarak ne gibi fark var? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogozeybek

Arkadaşlar merhabalar. Bir sorum olacak. Vectra C lerde 1.8 NB ile 1.8 Elegance arasında donanım olarak ne gibi fark var? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

NB donanımı belirtmez kasanın yapısını belirtir Notchback anlamına gelir. Vectralarda bu arka bagaj kapağının farklı olmasına işarettir. Donanım seviyesi olarak Vectra C ler genelde Essential,Comfort,Design,Elegance essential donanım en boş olandır ve türkiyede pek fazla bulunmaz.
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
  • İlgisiz kalmış buralar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKSeL051

İlgisiz kalmış buralar :)

+1
  • Arkadaşlar vectra 2008 c kasa aracına kapı altı lıgo yaptırcm ancak elektrik alamadım sadece şase var soruma cevap verebilecek arkadaş var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aakcan03 A kullanıcısına yanıt
    aracınız c2 kasa da lıgo nedir anlamadım?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.