Şimdi Ara

DH VECTRA C KULÜBÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
233
Cevap
2
Favori
42.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

vectra c sahibi olanlar ve ilgisi olanlar, bundan sonra tum paylaşımlarımızı burada yapalım...

herkesi bekliyoruz...

• Bende sıfır vectra c almak istiyorum.Aralık ayını bekliyorum.Opel'in kampanya yapmasını umuyorum.
  • İnşallah ...
  • Aralıktan önce olur kampanya bence şu sıralar bi kontrol et
    bu arada bende vectra c sahibiyim 2007 model 7000ytl indirimle almıstım gecen sene bugunlerde
  • 2007 Aralık ayında vectra da 10.000 ytl indirim yapıldığını hatırlıyorum.Daha önce de indirim vardı.Ancak bu kadar çok değildi.vectra comfort modeli 36.000 ytl'ye veriyorlardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: VectrAirliness

Aralıktan önce olur kampanya bence şu sıralar bi kontrol et
    bu arada bende vectra c sahibiyim 2007 model 7000ytl indirimle almıstım gecen sene bugunlerde

hocam nickname süpermiş yaa... vectra airlines harika valla...
  • Hayırlı olsun geç kalınmış bir kulüp oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW POLO V KULÜBÜ "BÜYÜKSÜN"
    16 yıl önce açıldı
    C-HR Toyota Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aralık ı bekliyorum ama benim şansıma bu sene kampanya falan olmaz kafayı tozuturum artık ...
  • 2000 yılı ekim ayında 2001 model opel astra classic almıştım.O zaman opel vectra c kasaya binip bakmıştık.Arabayı incelediğimiz zaman çok hoşumuza gitmişti.Ön konsolun şıklığı,sadeliği,arabanın geniş ve ferah olması nedeniyle çok beğenmiştik.İşte araba bu ya demiştik.Ancak o zaman vectra alacak kadar durumum uygun değildi.

Şimdi vectra çok daha donanımlı halde.Aradan geçen yıllarda birçok özellik eklenmiştir.Üretimi kaldırılacak olsa bile vectranın en sorunsuz ve en donanımlı durumda olduğuna inanıyorum.

Bu nedenle sıfır vectra alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum.
  • vectra 1.6 sahibi arkadaşların son benzin fiyatlarıyla yakıt tüketim değerlerini alabilir miyiz?Kullanım şekliyle beraber
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasat112
    2007 Aralık ayında vectra da 10.000 ytl indirim yapıldığını hatırlıyorum

Çok iyi rakam !
  • vectraC zamanında hayallerimin baş kahramanıydı.ama şimdi çok şükür en iyi arkadaşlarımdan biri.birlikte gezip tozuyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetkry

vectraC zamanında hayallerimin baş kahramanıydı.ama şimdi çok şükür en iyi arkadaşlarımdan biri.birlikte gezip tozuyoruz.

ne mutlu kazasız belasız binin inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

vectra 1.6 sahibi arkadaşların son benzin fiyatlarıyla yakıt tüketim değerlerini alabilir miyiz?Kullanım şekliyle beraber

http://forum.donanimhaber.com/m_25775377/mpage_1/key_//tm.htm#25775377

• bizim arabalar (vectra c 1.6) uzun yolda dizelleri aratmıyor. bayram gezmesi için yaklaşık 300 km yaptım toplam 18.5 lt benzin yaktım... genelde 100 km hız ile cc ile ama max hız denemesi yaptım bir ara 190da bıraktım... 220ye kadar yolu var ama öne kar lastiği taktığım için zorlamadım... uzun yolda max tork devir olan 3000 devir en az yakılan devir arkadaşlar... oda 105 civarı bir hıza denk geliyor... ama şehiriçinde 8.8 ila 9.3 lt arası yakıyor...
  • bu arada bugun arabayı yıkatırken birisi ile tanıştım. kendisi 15 yıl amerikada kalmış, otomotiv sektöründe çalışmı ve geçen yıl dönmüş. chrysler sebring aracı vardı. benim arabayı görünce bu vectralar alman malı ama inanma amerikan arabalarından hiç bir farkı yok dedi... aynı arabalar amerikada 3500 cc v6 motor ile saturn markası ile satılıyormuş. zaten bu vectranın şasisi ile cadillac cts modelinin de şasisi aynıymış... bu arada adam fren mühendisiymiş... daha öncede biyerlerde görüp pek sallamamıştım bu konuyu ama internette de görünce ve adamında boş olmadığınıda görünce inandım...

bende keşke motorları küçük olsada bizde dodge falan alsak modunda olan biriyimdir... adamda öyle deyince arabamla bir daha guru duydum desem yeridir...
  • Doğrudur Abd'de Saturn olarak satılıyor.İngiltere'de vauxhall olarak satılıyor.
    opelin modellerinde isim değiştirme politikasına hiç anlam veremiyorum.
    Vectra çok güzeldi bana göre isim olarak.
  • Vectra çok kral araba da bakmayın ülkemizde fazla kıymeti bilinmedi malesef ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Vectra çok kral araba da bakmayın ülkemizde fazla kıymeti bilinmedi malesef ...

Ama yinede çok sattı. Artık vectra tarihe gömülcek yeni adı ve kasası olan insignia güneş gibi doğacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 2 Ekim 2008; 0:33:15 >
  • valla bence guneş gibi falan batmaz vectra... ben bu arabanın köşeli olmasına hastayım... esas amerikan arabalarına hastayımdır... insignia tam bir alman arabası olmuş süper olmuş ama vectra ayrı bence...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.