Tankı patlatmak için mayın kullansaydınız daha iyiydi. Mesut beyin mayınları göreceğini zannetmiyorum. Çünkü çok fazla oyun oynamaya vakit bulamıyor ve o yüzden BF3 de yerde ki mayınlara gözü alışık değil. Doğrudan mayınların üstünden geçerdi. Bir de üç kişi C4 ile tankı sardımı, tank da proxy scan yoksa, yapabileceği hiç bir şey yok, anında imha ederdiniz. RPG ve Javelinle uğraşmayın.
Yinede güzel olmuş, teşekkürler.
DonanımHaber ekibi wall hack açmış anlaşılan.. Bide şans eseri arkaladım diyor. Çok güzel bir video olmuş devamını bekliyoruzz..
quote:
Orijinalden alıntı: talerk
En yakın zamanda country strike kapismasi bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: bugra34
Birde DHvsForum yapalım süper olmuş video ellerinize sağlık
mario da oynayın :D
quote:
Orijinalden alıntı: SecurityMJ
quote:
Orijinalden alıntı: talerk
En yakın zamanda country strike kapismasi bekliyoruz
mesut abinin kıyafet aynı olmuş yaaeldiveni bile aynı
Harika olmuş devamını bekliyoruz
devamını bekliyoruzzzzz!!! :)
Mesut abiye koptum ya ben :D
Çok güzel olmuş Özellikle Mesut`un kıyafeti iyi olmuş. Sanırım çatışma anlarında Küfürler mutlaka ağızdan istemedende olsa çıkmıştır o kısımları kesmişlerdir
quote:
Orijinalden alıntı: microsonic
Oyunda biraz hafif küfür olması ve bunları TV kanallarındaki gibi "bip"lemeniz harika olurdu... diye düşünüyorum.
KESİNLİKLE KATILIYORUM ARKADAŞA
Mw3 olursa forumca oynarız
Eğlenceli bir video olmuş.Elinize sağlık.Maç 90 dakika devamını bekliyoruz.
Süper
4 er kişi için 75 ticket çok fazla. Bu , bir bölge için , kişi başına nerdeyse 20 ölme hakkı demek. oynadığınız harita 4 bölgeden oluşuyor yani 20x4 den kişi başına 80 ölme hakkı. bu durumda savunan tarafın işi zor.
bide tank var. tank 16v16 da bile sorun çıkarıyor, iyi kullanan biri olursa tek başna oyunu domine ediyor. 4v4 de başa çıkması daha zor olur.
benim tavsiyem squad rush oynamanız. bildiğim kadarıyla onda tek mcom var, araç yok.
bide tüm oyunun vidyosunu 2 tarafın gözünden yayınlarsanız daha güzel olur. sonrada yorumlar, tartışmalar falan ...
Çok güzeldi :D
Ahh be ortama bak :) Keşke takipçilerde buluşup böyle bi ortam oluşturulabilse :)