Şimdi Ara

DH WarHammer Club (33) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
1
Favori
51.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kutlug

quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

quote:

Orjinalden alıntı: kutlug
    Saolasın şimdi anlaşıldı
    Bu saate kadar playerlar dahil kimi görsem tıkladım
    hep itemleri satmak zorunda kaldım
    Hele ana şehre ulaşalım bakalım
    Ama sonuçta tek bir banka genede saçma olmuş
    Saygılar

lvl3 te 5 te toplanan itemlarla kim zengin olmuş ki. Abartıyorsunuz biraz. :)

Abartılan bir şey yok
    Oyun yeni ve hangi itemin ne işe yaradığını bilmiyorum
    öğrenene kadar kasada dursaytdı iyi olurdu
    Nitekim çanta dolduğu için tüm itemleri satmak zorunda kaldım
    Hatta bazı itemleri bazı arkadaşlara hediye de edebi,lirdik kasaya koyma imkanımız olsaydı
    Şuan lwlim 8 ve hala kasanın olduğu şehre ulaşmış değilim
    Not:Sanki yıllardır warhammer oynuyormuş izlemi yarattın bende tek satırda

Saygılar

Hayır da işte WoW dakiyle aynı. Gri itemlar gereksiz, beyazlar pek işe yaramaz, yeşiller iyi, maviler daha iyi, morlar süper. Bir de turuncu ve sarı var galiba ama emin değilim, hiç görmedim.

• Benim bahsettiğim itemler craft itemleri
    Hangileri ne işe yarar hangileri değerlidir
    Cabal Online oynadım bende bazı kraft itemleri 50k dan satarken bazıları 1.5kk dan satılıyordu.
    O yüzden kasaya ihtiyaç duyduydum
    zaten bu saatten sonra gerek kalmayacak yakında ana şehre gelirim
    Gerçi 10 gün bayram tatilinde girememya neyse
    saygılar
  • Benim bisiklet tamircisinden bi kaç foto :D

• quote:

Orjinalden alıntı: TAMIK

quote:

Orjinalden alıntı: floo

quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

quote:

Orjinalden alıntı: floo

Invadoria guildinden invite edebilen biri alabilir mi beni de guilde? Nick: Deniz - Carrier: Caos / Marauder
    Karak Eight Peaks
    bu arada SE kodum geldi bir adet hp regeneration totem sürekli kullanım sanırım bitmio. bi tane de yüzük geldi herşeyden 2 verio + bişiler daha verio tam bakmadan çıktım oyundan geç oldu

floo Invadoria için guild sayfasına başvuru başlığı açman gerekiyor.

Siteye uye oldum kabul active olmadı account manuel mi oluyor? Sonrasında yazıcam Invadoria için guild sayfasına teşekkürler...

Invadoria guildi için:http://www.invadoria.com/

site giremiyorum acaba neden ya bide bu millet nerde ya caxn buldum sadece oyunda dığer kısı bır turlu bulamadım ya senı bulamadım servurda niciki filan yazda ekliyim bağlı

Tamık gene snn yanına dönüorum destruction tarafına şu anda server kapalı durumdaydı axebiteste orc shmana denedim gayet hoşuma gitti zaten sizde ordasınız baya süper olur die düşündüm :D

• arkadaşlar critical error weriyo ya ne yapcam

bide arkadaşlar oyunu yukledim masaustu sımgesıne tıklıyorum keyide girdim siteye ama benım hesabı tanımıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlesstürk -- 25 Eylül 2008; 16:56:34 >
  • bu warhammerın kutusunun fiyatı ne kadar bir de aylık ödeme var mı varsa ne kadar?
  • bu niye benm hesabı tanımıyor ya offffff

Warhammer® Online: Age of ReckoningTM is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) set in a fantasy world where the armies of Destruction and Order are pit against each in an endless succession of battles. Pick your side and contribute to the victory of your comrades-in-arms.

Please remember that your login is private and that you should not share it with anyone. Your username is the public name that is displayed when you log onto the portal.

bu keyim kabul oldumu demek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlesstürk -- 25 Eylül 2008; 17:41:30 >
  • tmm codude kabul etti peki neden bu patcher kabul etmiyo benm hesabımı ? bu sorunu cozen yokmu pc yi resetliyorum ama sorun cozulmuyo
  • şimdi kodu kabul etti patch indirme ekranı acılıyo ama download etmeye baslamıyo sizdede mi indirme gec basladı ?
  • Evet clone tamamlandı karak8peaks rahatladı sayılmaz ama hala sıra var pek clone servera geçen olmadı neyse w.elf dehşet bişi karak8peaks da dark elf tarafındayım.
  • uzun uğraşlarım sonunda patch indirmeye basladı yuzde 19 su anda sanırım yarın oyuna girerim hepiniz Karaz Eight Peaks serverındasınız we kötüsünüz ben de yarın chosen açıcam .
  • W.ELF zıpladığında çok hoş bi yüz ifadesi takınıo yaa

• we işte indiii :D Karaz Eight Peaks kalabalık diyolar sanırım baska server secicem..
  • floo senin izninlede Server Karaz Eight Peaks guild accam DHClub diye bugun acmiş olacam gelmek isteyenler bana pm atabılırler Tamik bu isme oyunda pm atarsınız senıde servura gelmeni ısterim tekrar bırazcık da olsa rahatladı servur guild ismi DHClub olacak
  • Ben guildin adı Waaagh olsun derim :D DHClub olmasın olmasın bende Waaagh da olamsa bile DHClub olmasın ama
  • weapon seller nerde bulamadım bide black orc mu yoksa chosen mı sizce?
  • Guild açmanız çok güzel fakat ben akşama invadoria ya geçiyorum. W.Elf açtım marauder fazlalığı olunca sevdim de bu charı gel dediler şimdi sitede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 26 Eylül 2008; 9:40:55 >
  • ben halen beklıyorum ya bı yanıt yok offff bekle bekle ya almıyacaklarsa almasınlarda sadece soylesınlere bana ya benı eklersın oluyor yenı charına
  • Beyler WoW'a Başlamayı Planlıyordum Ancak Oyun Bana Çok Sıkıcı Gibi Geldi Ve Birde Warhammer'ı Denemek İstiyorum Sizce Oyun Nasıldır Ve Hangi SErverda Başlamalıyım
  • Wow ve War çok farklı pve dersen wow rvr istiosan war. ama bence pve si ve publik questleri ile pve de de war önde. PQ lar gerçekten zevkli pve sini de sevdim ama dungeon olaylarını henüz yaşamadım belki de ileridedir bilmiorum. Ama rvr sini yaşayınca gerisi olmasa da olur diyorum
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.