Şimdi Ara

DH WarHammer Club (33) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
1
Favori
51.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Karak Eight Peaks" Dest tarafı türk yoğunluğu var 2 türk guildi var boşta olanlarda var bla bla.. . istersen bu serverda başlayabilirsin ama server en çok tutulan server en çok sıra beklenen yerdir. order düşünürsen en çok türk axe bite pass da var ama peaksdaki destler kadar çok diil. class sana kalmış ben witch elf açtım en saalam melee dps ye ulaşıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

eet 3 sewiyeli ?

o pq oluyor onu elite yaparsan ıtem alıyorsun sehırden
  • yok tamık onu biliyorum da ben aşşadakını soruyorum birinci seviye dolunca moral fln bişilrt yazıyo ona tıklayınca vuruyomu anlamadım bide taktik gibibişiler war onları biri anlatsa süper olur...
  • Henüz tam olarak oyunu çözebilen olmadığından rehberler için erken. Ama paticik te bişiler anlatmaya çalışılmış bi karıştırın isterseniz sayfalarını..
    Bu arada halen diğer oyunlar bölümünde olması üye kaybına yol açıyor dh için. diğer bi kaç sitede warhammer online a daha çok önem verilmiş gibi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 29 Eylül 2008; 8:15:07 >
  • collectors edition feci olmuş
  • quote:

yok tamık onu biliyorum da ben aşşadakını soruyorum birinci seviye dolunca moral fln bişilrt yazıyo ona tıklayınca vuruyomu anlamadım bide taktik gibibişiler war onları biri anlatsa süper olur...

arkadasim bı resım cekıp koysan tam anlıyacam ve cevap verecemde sımdı soyledım seylerden anladım cunku her charın kendı özgu ozellıklerı var
  • Dota oynadıysan senin adamının ultisi gibi düşün çift tıklıyorum ben mesela o dediğine çok sağlam enerji götürüyor.
  • beyler birazdan oyunu almaya gidicem ama bilgisayarım kaldırırmı emin değilim.
    3.06 ht işlemci
    1gb ddr400 ram
    256 mb radeon 9550 ekran kartı

Eğer çalışmayacaksa hiç almiyim diyorum hatta şu an evden çıkmak üzereyim bi fikri olan varmı :)
  • quote:

beyler birazdan oyunu almaya gidicem ama bilgisayarım kaldırırmı emin değilim.
    3.06 ht işlemci
    1gb ddr400 ram

Eğer çalışmayacaksa hiç almiyim diyorum hatta şu an evden çıkmak üzereyim bi fikri olan varmı :)

sakın oyunu alayım deme asla kaldırmaz
  • Eltharion da chosenım lwl 16 olmak üzereyim turk guıldı warmı beraber kale baskını fln düzenliyelım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogii

quote:

3.06 ht işlemci
    1gb ddr400 ram

aldım bile

• pelerinlerin boyanamaması cok saçma olmus herkes beyaz renk pelerin giyiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

quote:

quote:

3.06 ht işlemci
    1gb ddr400 ram

aldım bile

yüklediysen sonucu söylermisin? bendede ona yakın bir sistem ve x1950gt sapphire ekran kartı var.

• quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

quote:

quote:

3.06 ht işlemci
    1gb ddr400 ram

aldım bile

yüklediysen sonucu söylermisin? bendede ona yakın bir sistem ve x1950gt sapphire ekran kartı var.

Öncelikle üşenip kardeşimin nickiyle yazmıştım.
    Oyunu aldım kurdum patchledim(patchlemeside ayrı dert zaten)
    Umduğum gibi evet en düşük ayarlarda bile feci bi kastırma oldu direk ram ve ekran kartı fiyatlarına bakmaya başladım bende
    bayağı bi ayarları kurcaladım falan herşeyi en düşüğe çektim ve oyundan aldığım zevk sıfırdı
    Ardından oyunun rame aşırı yüklendiğini farkettim ve ram boşaltan bi program indirip 3 dakikada 1 resetlemesi için ayarladım
    Ama yine olmadı rami her boşalttığında oyunda donmalar dahada arttı.

fakat saat 3:30 4 ten sonra
    oyun mükkemmel çalışmaya başladı:S
    Hatta ayarları tekrar balanced'a çekip denedim "lan noluyoruz" moduna girdim. Direk cayır cayır çalışıyo oyun en ufak bi takılma olmadan:S
    en üst seviyeye getirdim o gazla bu sefer takılmalar başladı.
    Sonuç olarak tekrar balanced'a çektim ve cayır cayır şu saate kadar oynadım.
    Ne yaptın falan diye sormayın yukarda aynen anlattığım gibi herşey.

Sanırım oyundaki frame düşüklüğü clientlerle alakalı değil(oyunun istediği (resmi olan)minimum specificationa baktığınızda benim sistemin havada karada çalıştırması lazımdı bunu.) Global bazda bir server hatası olabilceğini düşünüyorum(yabancı forumlarıda bayağı bi dolaştım herkes bu takılmalardan dolayı yeni pc toplamaya falan kalkışmış.)

Her neyse şimdi tekrar giricem oyuna. Bakalım aynı performansla oynayabilcekmiyim.

Ha sistem özelliklerini tekrar yaziyimde tam olsun.

p4 3.06 HT işlemci
    1 gb (2x512) ddr400 ram

• quote:

pelerinlerin boyanamaması cok saçma olmus herkes beyaz renk pelerin giyiyo

Boyanıyor pelerinlerde ilk bulduklarınız değil. Biraz daha iyileri boyanıyor. GUild lvl15 olunca üzerine guild tabbard da basılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

quote:

pelerinlerin boyanamaması cok saçma olmus herkes beyaz renk pelerin giyiyo

Boyanıyor pelerinlerde ilk bulduklarınız değil. Biraz daha iyileri boyanıyor. GUild lvl15 olunca üzerine guild tabbard da basılıyor.

ru

hm desene biizim pelerin ezık pelerini :D sizler kac rank oldugunz benmı yavas ksıyorum anlamadım baslayalı 4 5 gun oldu 16 oldum. ama chosen kasıyorum malum tank kasmak zor.

• 25 Black Orc um ben. Ama head start ile başlamıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluki -- 30 Eylül 2008; 18:23:19 >
  • ya benim arkadaşlarım da başladı bu oyuna bende arkadaşdan oyunu aldım yüklüyorum pcye şimdi... wow da trial acc alabilioduk oyuna bakmak için bunda da varmı öyle bişey ? oyunun nası olduguna bakabilmek için 50 ytl werip oyunu almamız şartmı yani ?
  • arkadaşından isticeksin accyi ancak öyle deneyebilirsin şu an için trial yok
  • Bu oyun ilgimi çekmeye başladı ama kuru övgülerden ziyade açıklayıcı bilgilere ihtiyacım var almak için. Aoc tan dilimiz yandı artık direk atlamak istemiyorum. Öncelikle wow da sevdiğim şeyleri ve sevmediğim şeyleri söyleyeyim, bana uygun olurmu bu oyun öyle cevap yazın lütfen.

Wow da sevdiklerim: Çook geniş harita, openworld (Yüklemesiz gezme) , uçan binekle haritayı seyrederek yolculuk.Balıkçılıktan crafting'e değişik vakit geçirici aktiviteler. Blizzardı muhteşem artwork'u ve renk paleti, o basit grafiklerle bile olağanüstü atmosferler yaratılmış olması. Sayısız quest ve tek başına yapılabilecek bir sürü şey. Geniş hikaye lore tabanı. İnternet sitesinden, oyun içi kullanıcı arayüzüne, tam bir oturmuşluk ve kalite hissi. Genel olarak aydınlık ve ferah ortamlar. Büyük ve işlevsel şehirler. Deniz altında bile kesilebilecek moblar, yapılabilecek görevler olması. Oyunun hızla açılıp hiç kasmadan, çok akıcı çalışabilmesi (sistemim güçlü olmasına rağmen beğendiğim bir durum).Ah satış sistemi.

Wow da sevmediklerim: Klasslarda denge olmaması. Hiçbir klass'a tamam, işte budur diyememem. Hep bir tatsızlık, tatminsizlik hissi yaşatması. Denediğim her class'a bir süre sonra nerf gelmesi. Oyuna benden 3 yıl önce başlayan ve bol bol vakti olan insanlarla asla rekabet edemeyeceğimi bilmem. Sağlam bir guild, arkadaş gurubu vs olmadan endgame'i görmenin neredeyse imkansız olması. Arena ve bg sistemi (world pvp nin tadı başka). Karakter dövüş animasyonlarının çok basit ve sıkıcı olması. Pvp de sürekli yenilmem (yeteneksiz sayılmam, aoc da çok adam kestim, ama wow da beceremiyorum ben bu işi nedense). Benim gibi işten gelince bir saat oyun oynayacak biri için olmaması, casual oyuncuyu tamamen dışlayan item sistemi. Craftla item yapmanın çok zor olması, ama itemlerin buna nazaran süper olmaması. Artık 3. paketi yaklaşan ve sonuna doğru adım adım giden bir oyun olması, uzun yıllar oynayamayacağımı hissetmem.Level kasarken arkadan saldıran Gnome Rouge lar

Bu kıstaslara göre yorumlarsanız War uygunmudur benim için? Açıklayıcı ve objektif cevaplar olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 30 Eylül 2008; 21:05:45 >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.