Şimdi Ara

DH WarHammer Club (33) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
1
Favori
51.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mardonius

oyundun cd sini aldıktan sonra aylık ödeme yapıyormuyuz.Kredi kartı şartmı bunun için.

aylık ödemesi var ama oyunu ilk aldığınızda kredi kartı numarası sormuyor. Sanırım 1 ay dolunca isteyecek.
  • Card yok oynayamıcaz.
  • 3870 takılı makinemde 2 gb ram ile rvrlerde takılma oluyor. 2600 takılı makinemde ise daha fazla takılma olması gerekirken hiç takılma olmuyor çünkü 4gb ram var bu makinede. Buradan şunu çıkartabiliriz ekran kartı o kadar önemli değil ama oyun çok ram istiyor gibi... Hele RVR lerde...
    Mantıksız geliyor bana da ama deneyim bu sadece ve paylaştım. Bence oyun halen stabil değil ama oyun yeni WoW un ilk hallerine bakılırsa oyun mükemmel...
    Veee... Kill For WAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 6 Ekim 2008; 19:39:58 >
  • Serverlar kapalı sabah sabah...
  • açılmış serverlar dalın Bu arada Invadoria'ya alımlar kapalı denmiş ama sitede paso alım var bi beni almadılar sıkıldım gavur guildinde
  • walla uyuz oldum bugün ati 4850 aldım .ram 2gb dı 4 e cıkarcam xp de 3 den fazlası calısmıo ama ekran kartı kullanır dedıler.hala tkaılırsa o zaman asıl savas benle pc arasında olcak :D
  • Beyler accountuma keyi girdim kabul etmior.. Accountuma girmeye calısıorum aktif edilmedi diyor:

Halbuki gelen maile tıklayıp ac mi aktif etmiştim

ama ac me girdiimde aktif değil dior kafayı tırlatmak üereyim....

Neyse ac min üerine key girdim mail geldi register key le sizi kaydedemedik diye....

bana yardımcı olacak varsa pm den yardı mbekliorum...

Birde bu benim register key patladımı şimdi aktif olmayan ac ye girdiğim için
  • This account registration has already been confirmed dior

bu ne şimdi yaw Accountu aktif ettim

ama aktif değil diyor yardım edebilecek olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: floo

Serverlar kapalı sabah sabah...

Patch vardı ya.

quote:

Orjinalden alıntı: dogii

açılmış serverlar dalın Bu arada Invadoria'ya alımlar kapalı denmiş ama sitede paso alım var bi beni almadılar sıkıldım gavur guildinde

Yok kapalı gerçekten, çok yakın arkadaşları falan alıyorlar sanırım. Bir de belki Zealot açarsanız alaibilirler. ama sadece bir ihtmal

quote:

Orjinalden alıntı: İnkluzyonCisimciği

This account registration has already been confirmed dior

bu ne şimdi yaw Accountu aktif ettim

ama aktif değil diyor yardım edebilecek olan var mı?

Bir 15 dakika bekleyip deneyin. Kutuyu kapalı mı aldınız yoksa sadece kod mu? Sadece kodsa önceden kullanılmış olabilir. Kapalı kutuysa GOA ya mail atın.

• evet dediğiniz gibi 15 dk bekledim simdi ac mi aktif etti kodu da aktif etti patch yükliyecek ama Yüzde 0 ......
    5 dakkadan beri bakalım artık yarına kadar beklicez mecbu.r
  • quote:

evet dediğiniz gibi 15 dk bekledim simdi ac mi aktif etti kodu da aktif etti patch yükliyecek ama Yüzde 0 ......

Patch için açılması önerilen port kitapçıkta yazıyordu. Gerçi ben portu açmadan 100K ile indirmiştim. Yine de büyük bir patch olduğundan uzun sürer
  • benimde cd im öbür gün geliyor arkadaslar bende aranıza geliyorum

bi kac soru sorayım.

en cok türk hangi serverda?

bide arastırma yaptım ama pek anlamadım bu classalrı diğer online oyunlardaki gibi(warrior) yüksek hp si olan yüksek damge veren bi ırk & class varsa onu acayım.. yada siz ne önerirsiniz pvp için ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

quote:

evet dediğiniz gibi 15 dk bekledim simdi ac mi aktif etti kodu da aktif etti patch yükliyecek ama Yüzde 0 ......

Patch için açılması önerilen port kitapçıkta yazıyordu. Gerçi ben portu açmadan 100K ile indirmiştim. Yine de büyük bir patch olduğundan uzun sürer

Evet kitabın son sayfasında bi port yazıordu...Ama şu an yüzde 10 oldu bile...Kitabı okudum baştan sonra ve cok beğendim özellikle chapter yazıları ve hemen altındaki çizimler bunun kupkuru bir mmorpg olmadığının ilanı gibiydi ama deneyelim bakalım

Birde charlari tanıtan bölüm hoşuma gitti kitapta... olması gerektiği kadar acıklayıcı ve öz şekilde hazırlanmış bi sanat şaheseriydi...

Çizimler müthiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prostaglandin F2 Alfa -- 7 Ekim 2008; 18:46:11 >

• bide ayLık ödeme nasıl olur arkadaslar tam olarak
  • %95 15 gün sabrettik..birazdan makina oyunu kasmaya başlayınca acaba az mı yoksa çok mu sövecem
  • Sorunları hallettim...Korktuğumda olmadı hiç bi şekilde fps düşüşü yaşamadan oynayabiliyorum...

Axe Bite deyim arkadaşlar nickim: Nervus

Dwarf/Enginer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prostaglandin F2 Alfa -- 8 Ekim 2008; 0:07:14 >
  • selamlar arkadaşlar axe bite serverında rank 5 zealotum var yeni başlayacak arkadaşlar varsa istediğniz serverde yeni karakterle beraber kasabiliriz.Pm atın yeter
  • Selamlar karak eight peaks serverında dark elf le oynuorum lvl 10 oldum tier 2 gate inden gecemiorum anlayamadım axe bit serverında high elf lvl 11 e kadar oynamıştım bi sorun yaşamamıştım tier 2 ye gecerken şimdi ne hata yaptım bilemedim yardımcı olabilicek varmı chapter 4 u full dim yine olmadı :S
  • renown point olabılır sebep PQ ları fulledıysen eger
  • Gece olunca geçti :S bi uyarı bile vermio neden gecemedigimle ilgili beklemek zorunda kaldım saatlerce
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.