Şimdi Ara

DH WarHammer Club (33) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
1
Favori
51.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LordSoth
    Birde Destruction da okçu tarzı bir class varmı??

Squid Herder var

quote:

Aha figürün kolu kırık çıktı

Yok abi resmi sitesinde yazıyor onlar kırık değil diye. sadece yerine takıcaksın.

quote:

Orjinalden alıntı: Lómion
    @bmadran
    senden bi haber gelmedi yaw ondan tekrar yazdım kusura bakma

Yok abi ne demek ben arkadaşa ulaşamadım zaten

• çantaları nasıl artırıyoruz kaça kadar artıyor bunla ilgili bişi bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

quote:

Birde Destruction da okçu tarzı bir class varmı??

Squid Herder var

quote:

Aha figürün kolu kırık çıktı

Yok abi resmi sitesinde yazıyor onlar kırık değil diye. sadece yerine takıcaksın.

quote:

Orjinalden alıntı: Lómion
    @bmadran
    senden bi haber gelmedi yaw ondan tekrar yazdım kusura bakma

Yok abi ne demek ben arkadaşa ulaşamadım zaten

Bilgilendirme için sağol.Bu arada dvd1 i okumuyor şansa bak bendeki şaka gibi

• benide ekle oyun indi account fealn hazır servera bakıcaz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: malachi777

çantaları nasıl artırıyoruz kaça kadar artıyor bunla ilgili bişi bulamadım

Aynen.. Aynı sorun bende de var. Çanta ufak, hemen doluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

quote:

Orjinalden alıntı: malachi777

çantaları nasıl artırıyoruz kaça kadar artıyor bunla ilgili bişi bulamadım

Aynen.. Aynı sorun bende de var. Çanta ufak, hemen doluyor.

her 10 lvlde bir çantalar artıyor.lvl 10 da 3. çanta lvl 20 de 4. çanta açılıyor ve böyle dewam edip gidiyor.
  • Birkaç SS. 1680X1050 den küçülttüğüm için kalite düştü biraz.
    DH WarHammer Club (33)

DH WarHammer Club (33)

DH WarHammer Club (33)

DH WarHammer Club (33)

• oyun ortamı gerçekten güzel,
    ama oynuyamıyorum ya,
    kredi kartım yok , alınca bir tane ilk iş bunu halledicem, aslında bütün p2p oyunları deniycemde neyse :)
  • Ben oyunu aldım... Fakat aldığım gün bayram için memleketime döndüm burdaki makinada pentium4 3ghz 512 mb ram

Yani 10 gündür sabrediyorum

Okuduğum yere yani Elazığa gitmek için bugün yola cıkıcam...

Fakültem zor olduğu için 2-3 saatimi ayırabilcem her gün ne yazıkki...Pekte tadına varamıyacam galiba

Bazı arkadaşlar sistemleri iyi olmasına rağmen sorun yaşamış benim sorum bunun üstüne..

Sistemim AMD ATHLON 64X2 4000 (brisbane cekirdek) 2 gb ram hd 2650xt gddr4 ekran kartı...

Acaba oyunda takılmalar olurmu? tecrübe eden arkadaşlar teşekkürler şimdiden

• oyle diyorsunuzda oyun işlemci ve ekran karti yiyor benım eski işlemci amd atlhon 3800 du oynayamıyordur sımdı ki işlmeci amd phemon 4x 9550 4 cekirdek ama ekran karti yetmiyor sanırım teklıyor oyun bıraz rem ve işlemci olarak sorun yasamiyorum ekran kartida 7300gts sunu HD4850 TOXIC GDDR3 512MB 256BIT ZALMAN FAN EKRAN KARTI almak istiyorum ama bakalım bı kredı kart basvurum kabul edilmedi bir türlü
  • hocam 7300 gts kullancağıma motherboard ın kendi paylaşımlı ekran kartını kullanırım
    hd 2600xt gddr4 benim ekran kartım crysis i herşey full aa acık 16-15 fps alabiliyordum...

işlemcinin 4 çekirdek olması pek bi şeyi deiştirmez 7300 gibi dandik bi kart olduktan sonra...

Bence ikinci el bi 8600 gts bile seni oldukça rahatlatır... Ama tavsiyem orta segment hd 4850...

Ama sunu söyleyebilirim 8600 gts mu 2600xt gdrr4 mü dersen ( ikisinide kullanmış biri olarak söylüorum)

Hd 2600 xt gddr4 derim şu an fiyatıda düşmüştür...Ama stoklarda varmıdır..Orası zor..
  • oyundan durmadan atıodu beni paraya kıydım yeni sistem topladım 4850 ekran kartı aldım oyundayken 80 dereceye cıkıo ısı bisi olucak die cok korkuorum ne yapmam gerek hiç de bilgim yok donanım bilgisi 0
  • Valla 4850 yi bilmiorum ama benim ekrankartım icin 65-75 dereceler normal kabul ediliyor...

Bence o kadar endişelenicek bi durum yok gibi ama bi donanım bölümüne uğra derim
  • bende ati 4850 kullanıcısıyım 80 derece görmüyorum dostum soğutmanı gözden geçir bence bu arada axe bite serverındayım acilservis nickimle healer olarak hizmet ediyorum
  • Şu collector's edition daki özel karakter kafaları 12 adet - ünvan - özel questler falan tam anlamadım bu işi... Şimdi karakter kafaları karakter yaratırkenmi çıkıyor yoksa oyun içinden bir yerdenmi seçiyoruz ? Özel görevleri nerden alıyoruz, ünvanları vs ?? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teTa

oyundan durmadan atıodu beni paraya kıydım yeni sistem topladım 4850 ekran kartı aldım oyundayken 80 dereceye cıkıo ısı bisi olucak die cok korkuorum ne yapmam gerek hiç de bilgim yok donanım bilgisi 0

Hiç dert etme ısınmayı. Zaten ısınmayı göz ardı ederek yapmamışlardır o kartı. Ayrıca ısınmadan dolayı problem olursa garantisiyle yenisini alırsın daha da iyi olur. Bence ısı kontrol programını kapat, kafan rahat etsin. Hiç birşey olmaz.
  • 80 Derece normal bi ısı ekran kartı için.
  • ya bendede asırı kasılma oluo . sc lerde sadece bazende adamalr kayboluyor .damge alıorum ama etrafda kımsecıkler yok

ati 2600 pro var bede 2gb ram var 800mhz. 2.53 coreduo va intel.en ideal kasıntı olmadan oynamak ıcınne lazım ?
  • oyundun cd sini aldıktan sonra aylık ödeme yapıyormuyuz.Kredi kartı şartmı bunun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mardonius -- 6 Ekim 2008; 13:04:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asitutkum

ya bendede asırı kasılma oluo . sc lerde sadece bazende adamalr kayboluyor .damge alıorum ama etrafda kımsecıkler yok

ati 2600 pro var bede 2gb ram var 800mhz. 2.53 coreduo va intel.en ideal kasıntı olmadan oynamak ıcınne lazım ?

O adamların kaybolması ve görümez rakiplerden alınan damagelar lag yada bug kaynaklı sanırım. Sistemim fazla fazla yettiği halde bende de oluyor bazen. Yukarıda ss leri verdiğim ayarlarla oynuyorum. 1680x1050 8xQ AA, 16xAF herşey full en düşük 50fps gördüm. Oyun wow dan daha çok kassa da aoc'a göre çok çok düşük ihtiyaçları. Aoc ta aynı sistemle en düşük 30fps görüyordum, AA olmadan.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.