Şimdi Ara

DH XBOX 360 Topluluğu/ XBOX 360'a Dair Herşey (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
5
Favori
61.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: stormoffdarkness

Kaka benide eklersin artık elin değmişken.

Ekledim
  • Eline sağlık,harika olmuş
  • Son şekli görsel zenginlik ile daha güzel olmuş, elinize sağlık..
  • Xbox360 Arcade PAL

GT 1: ARSENICJ

GT 2: ARSENICJAX

Aslı ilk olanı ama x360'ın kullanmadığım extra bir aylık live üyeliği için 2.'yi açtım (önceleri live live ile işim olmadığımdan aynı makine üzerinden başka üyelik açmamıştım, hep bu SF4 yüzünden live'a alıştım single takılmak içimden gelmiyor ), bir ay 2. üyelikteyim. Gelecek ay yeni bir GT daha açıp son bir ayımı kullanabilir veya toptan 12 aylık alıp normal GT'me dönebilirim belli olmaz.
  • benim taktiği kullanmışsın arsenic ...millet kullanmıyo beleş live ı ya achievementlar falan gitçek diye kafayı yimiş insanlar nerde beleş oraya yerleş

beni de ekleyin hadi alcam yeni üyelik yakında evrensel pro 60 gb pal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokerguy -- 19 Nisan 2009; 19:56:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

benim taktiği kullanmışsın arsenic ...millet kullanmıyo beleş live ı ya achievementlar falan gitçek diye kafayı yimiş insanlar nerde beleş oraya yerleş

beni de ekleyin hadi alcam yeni üyelik yakında evrensel pro 60 gb pal

Yemişim ach.'ları ya, ben aldığım zevke bakarım gerisine takmam. Bir tek SF4'teki adamları sıfırdan açmam, challenge ve trialleri tekrardan yapmam gerekiyor (özellikle de hard triallerin bazılarını tekrar kasmayı gözüm kesmiyor ), o sinirimi bozdu. O sebeple daha Cammy ve Sakura dışında gizli karakterleri dahi açmadım, kim uğraşacak tekrar.

• kaka bnde varım ama banlandım ya ben bu topluluğa üye olamam dimi
  • Ekle bakalım KAKA usta...

• quote:

Orjinalden alıntı: Renji Abarai

kaka bnde varım ama banlandım ya ben bu topluluğa üye olamam dimi

Yeni bir xbox alırsan ve live'a girersen hemen eklerim

Diğer arkadaşları da ekliyorum hemen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Ekle bakalım KAKA usta...

/>

Neydi konsolun arcade mi premium mu onları da yazarsan sayfa düzeni açısından iyi olur,herkes yazıyor çünkü

• aL3n07
     DH XBOX 360 Topluluğu/ XBOX 360'a Dair Herşey

Xbox 360 Arcade PAL 20GB

Şimdiden sağol Burak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogo. -- 20 Nisan 2009; 0:58:05 >
  • Bu konulan resimlerdeki rec, pro gibi yazıların yanındaki 5 yıldız ne anlama geliyor. 3 yıldız olan da vardı merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 20 Nisan 2009; 1:07:08 >
  • aboovv
    gamerpicture'lar da eklenmiş süper olmuş
    ellerine sağlık
  • eski konuyla kiyaslandiginda cok cok guzel olmus...

eski konun en buyuk eksigi hangi gt kimin bilemiyorduk..

bu seferki super oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Bu konulan resimlerdeki rec, pro gibi yazıların yanındaki 5 yıldız ne anlama geliyor. 3 yıldız olan da vardı merak ettim.

Millet sana oy veriyor oyundan kaçarsan vs gibi şeylerden dolayı eksi puan verenler oluyor ya da artı.Onların ortalaması alınarak bu yıldızlar çıkıyor piyasaya.

İlk başta 3 yıldız olur herkesin

@aL3n.

Ekledim,sen de sağol

Yorumlar için teşekkürler bu arada

• Bu arada aklıma birşey geldi herkesi Gamerscore puanına göre sıralasak ya
    Bende bi ara online olıyımda son açtıklarım eklensin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Bu konulan resimlerdeki rec, pro gibi yazıların yanındaki 5 yıldız ne anlama geliyor. 3 yıldız olan da vardı merak ettim.

Millet sana oy veriyor oyundan kaçarsan vs gibi şeylerden dolayı eksi puan verenler oluyor ya da artı.Onların ortalaması alınarak bu yıldızlar çıkıyor piyasaya.

@aL3n.

Ekledim,sen de sağol

Yanlız listede neredeyse herkes 5 yıldız, bu sonradan kendiliğinden mi 5 yıldız oluyor yoksa birileri bize artı puan mı vermiş şimdi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

@aL3n.

Ekledim,sen de sağol

Yanlız listede neredeyse herkes 5 yıldız, bu sonradan kendiliğinden mi 5 yıldız oluyor yoksa birileri bize artı puan mı vermiş şimdi.

bence eğer eksi yorum almazsan o kendiliğinden artıyor. ben şimdiye kadar kimseye artı yönde oy moy vermedim banada vericeklerini sanmıyorum.

( sadece 1 kişiye sf4 de yenildikden sonra dashboard yaptığı için eksi yorumda bulunmuştum o kadar :D)

• Nerden biliyorsun vermediklerini :D

Profilinden bakabiliyorsun %'lik olarak gösteriyor hatta ben bakmıştım hatta
  • quote:

Orjinalden alıntı: aL3n.

Bu arada aklıma birşey geldi herkesi Gamerscore puanına göre sıralasak ya
    Bende bi ara online olıyımda son açtıklarım eklensin

Güzel olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.