Şimdi Ara

DH. YAPILANMA Planı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu son konum bu konu hakkında belki birşeyler yazaar belki yazmazsınız ama bu son konum ...

Arkadaşlar Oyunda Şehir veya ülkelere göre yapılaşma planım vardır. Tanışma ve yardımlaşma amaçlıdır. burada ilk hedefimiz zengin veya durumu iyi üyeler Yeni başlayanlara kitap ve ders yardımı yapmalarıdır... bunun için herkes ders verebileceği şehirde Grubuna alarak hem oyuncunun popülerliğini hemde ders veya gelişimini sağlamak hemde temelden sağlam oyuncular yetiştirmektir.

İkinci fikrim ise Fal bakmak vs . paralı olan işleri temel kitap karşılığı yaparak ihtiyacı olan üyelere almak ve onlarıda gruba katmaktır. bunun sonucunda onların gelişmesi ile DH YAPILAŞMASI BAŞLAYACAKTIR...

Ben Grubuma izmirde Yenileri alacağım daha bende yeniyim ama maddi durumum iyi sayılacak durumdadır. ve gelişmelerimiz sonucu konserler ve etkinlikler olacak oyunda çevresi olacaktır hattaha 1-2 yıla kadar seçimleri kazanma şansımız artacaktır. Destekleyenler yazsın ve herkes işini gücünü bir kaç günlük bırakıp birbirine yardım etsin hem forum hem kardeşler kazansın

Forumda bir kardeşlik oluşsun.

Eğer bu konu olursa DH KABİLESİ KURULACAKTIR.ve Kabileye gelenlerden alınan cüzzi miktarlar ile yeni üyelere kitap vs alınacak veya o para biriktirilip vip alımı yapılacaktır.

DH YAPILANMA Planına Gelenler
    1-Bloodbower 2463334
    2-mz~
    3-rıfatöz 1417344
    4-Mith@tc@n
    5-CrazyTurk02
    6-Buroc.k 524945
    7-Woody* 2472811
    8-behtiyar
    9-sage29
    10- Madrox.theSage
    11- nForcible

Hangi Şehre gidelim...

Bakü // Saraybosna
    (Seçimleri kazanmak için anca az nüfusu olan bir şehir olması tercihen buraları yazdım sizin düşüncelerinizde nelerdir öğrenmek isterim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodbower -- 8 Temmuz 2010; 13:47:33 >

• Valla maddi durum hiç yok. Ama bilgimle, yol göstericiliğimle yeni başlayanlara yardım edebilirim diye düşünüyorum. Grup kendi grubum olsaydı alırdım. Yardım edebilirsem çaylaklara kitap falan alabilirim ama belki.

Kendimize bir şehir belirleyelim. İstanbul, Ankara ve İzmir kalabalık. Mesela Manilla en az nüfusa sahip. DH olarak o şehri kullanabiliriz. Şirket lisansı olanlar yer açabilirler orada. Mesela iş arayanlara verebildikleri en fazla maaşı verebilirler. Onlara yardım yapabilirler vs.

• mz~ arkaşın dediği doğru aslında dh üyeleri olarak yeni bi şehire gitsek hepimiz ve orda şirket lisansı olanlar şirket kursa işi olmayanlar orda işe girse yeteneğe ihtiyacı olanlara kitaplarını versek vs. burda büyük kardeşlik olur. benim maddi durumum kötü ama belki çok pahalı olmayan kitaplarda vs. yardım edebilirim.
  • Eğer herkes onaylarsa bir şehir ayarlıyalım... vali DHden olur. başyargıç DH.den şirket sahipleri DHden süper olur :D
  • evet bencede çok iyi olur :) ama böyle 2-3 kişiyle olcak iş değilki bütün dh nin katılması lazım :):)
  • Olabilir olmaz diye bir şey yok ama çok kişinin gelmesi gerek bu arada bloodboweroyunda adın ne ? popmundo başarı başlığına bekliyoruz.
  • Akşam Forumda toplanalım konuşalm bu konuyu bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz hep buradayız zaten.
  • Fark etmez benim için :) ne zaman isterseniz konuşuruz.:)
  • bende buradayım ama akşam girecekler için söyledim. kesin herkes olsun burada saat 00:00a kadar toplanalım..

Bakü veya saraybosnayı alabiliriz.
  • farketmez. kalabalık olmasın fazla.
  • kalabalık olmasın diyorsunda bir şehire gidicez :) yani biraz kalabalık olması lazım zaten dh popmundo bölümü çok kalabalık değil :)
  • Hmm benide dahil edin gruba.Gucci ceketimi satarsam en az 250 k param olur ve yardım ederim ;)
  • akşam toplanalım karar alalım ve şu işleme başlayalım...
  • Dh ye ve Popomundaya yeni başlamış bir kişi olarak yardımlarınızı bekliyorum.
  • İşte biz o yüzden buradayız.
  • Kabile kurarsanız girerim.
    Her türlü deneyimlerimden yararlandırırım elimden geldiğinde yardım yaparım.

Şunu belirteyim bir şehrin valiliğini falan almak zordur bu dh'ın şimdiki durumu ile olacak iş değil.Bakü-Saraybosna-Kiev-Manila buraları zaten başarı avcılarının mekanı buraları almak İstanbul'dan falan daha zordur.
  • peki 150 kişi olsak ve şehirde tanınanlardan olsak üstler bizim olursa DHden seçilen bir kişi valide olur başyargıçta...
  • 150 kişi vip ise olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -burak -- 6 Temmuz 2010; 22:38:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

150 kişi vip ise olur

belki 150 vip olmaya bilir ama50-60 vip bulursak ve iyi duruma gelirsek diğer iş yapmayan popmundo fan siteleride buraya akacak ve 90-100 vip bulabileceğiz peki diğer forumlardan gelenler işi kendi leyhine çevirmek isterse gibi bir düşünce gelecek aklımıza bunuda anket sonucuna göre çoğunluğun vereceği oy ile belirlenecek.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.