Şimdi Ara

DH. YAPILANMA Planı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bir yapılanma başlarsa inanıyorum yeni üyelerde vip almaya başlar.
  • tam belli değil ama bende vip alabilirm o zaman daha fazla yardım edebilirm
  • Bunun reklamını oyun forumunda yapacaksın aslında ama site reklamları yasak
  • Esasında o zaman çok güzel olurda işte yasak var. yanlız toplanırsak 100 kişi vipsiz olsa bile büyük işler başarırız. en azından piyasa bizden döner.
  • Piyasa dönerde vali yada başyargıç olmadıkça bir işe yaramaz.
  • vali olmak için ilk önce piyasayı döndürmek lazımdır ama... yani biraz piyasa ile oynuyalım kendimizi tanıtalım çok tanınmayan bir şehirde zaten fırsat sunacaklardır bir anlık onu yakalarsak tamam gerisi bitti zaten.
  • Ben olursam başyargıç olurum

Diğer şehilerde tanınmak için birde dil sorunu var onu halledecek kişilerde lazım.
  • bakü olursa dil sorunu azalır. bosna olursa boşnak biri buluruz aramızdan :D
  • Bakü'ye yoğunlaşalım en basiti o
  • Tabi şu an 7 kişiyiz. daha katılanlar olursa durumu düzeltiriz.
  • Kişi sayısı çoğalırsa baküye mi gidiyoruz??
  • Vip değilim, oyuna 2008 başlarında başlamıştım, ölen karakter adım Yalım Altunçul, isterseniz bakabilirsiniz. 2 günlük olan karakter adım Zeren Çetin. Olabildiğimce destek olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woody* -- 7 Temmuz 2010; 3:47:01 >
  • Ağustos un sonuna kadar turnedeyim ancak ondan sonra Gelebilirim.
    Bu arada benide ekle...
  • Gençler şimdiden başlayarak oyunda güçlü olan karakterlerle kanka oluyoruz. ve DH'yi tanıtıyoruz. Planımıza dahil oluyorlar?
  • Arkadaşlar Bulabildiğiniz kadar arkadaşınızı foruma getirin ve bu konu altında toplanalım... Forum Karargah Popmundo Savaş Alanı ... Hücuuum

(Çevrenizdeki Kodomanlara haber verin. )
  • yeniyim fazlalık olsun derseniz geliyim
  • tabiki gel ;)
  • güzel plan.aslında böyle çete kursak güzel olur.yani suç anlamında.zaten dhde öyle konu vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

güzel plan.aslında böyle çete kursak güzel olur.yani suç anlamında.zaten dhde öyle konu vardı

Ben ele veririm Daha çok yeni olduğumdan hiç bişi yok yetenek olarak müzik ile ilgili şeyler ve sanhe performansı.
    şimdi biz devrim mi yapıcaz?onu anlamadım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.