Şimdi Ara

DH. YAPILANMA Planı... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun ile ilgili her türlü sorunu burada bize sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Oyun ile ilgili her türlü sorunu burada bize sorabilirsin.

Çok teşekkürler :) Bi çok forum okudum aklıma takılan olay şu. Şehir değiştirmek için otostop çekerek gidebilirsin diyorlar ama yahu bu otostop nasıl çekiliyo :))
    istanbuldan izmire gidicem 4-5 gün sonra konserim var izmirde. otostop olayını bulamayınca uçak bileti aldım. oda sağlık düşüşü yapiyormuş galiba.
    Otostop için karayolu güzergahı gibi bişey buldum. karakterimi oraya götürdüm İst-İzmir arası sonra napicam :)) öle orda bırakıcam kendi başına otostop mu çekicek :)

Bu arada yazılım sektöründe çalışıyorum günde 10saat pc başındayım canım sıkıldıkça söyle bi bakarım internete. Popmundo oynayıp online arkadaşlar varsa oyun içindende telefon rehberine ekliyim veya ekleyin:)

Aytaç Kızılbaş = 2339320

• Şehir>Seyahat>Seyahat Yolları

Buraya geldikten sonra nereye gitmek istiyorsan o yola geliyorsun. Mesela Istanbul - Ankara (3) Ankaraya gitmek için önceliklerinden otostop çekmek olanı işaretliyorsun. Sonra o mekana gidip güncellemeyi bekliyorsun. İnşallah anlatabilmişimdir.
  • quote:

Şehir>Seyahat>Seyahat Yolları

Buraya geldikten sonra nereye gitmek istiyorsan o yola geliyorsun. Mesela Istanbul - Ankara (3) Ankaraya gitmek için önceliklerinden otostop çekmek olanı işaretliyorsun. Sonra o mekana gidip güncellemeyi bekliyorsun. İnşallah anlatabilmişimdir.

tamamdır çözdüm olayı :) teşekkür ettim tekrardan. Konserlere böyle otostopla yetişebilirmiyiz acaba

• Belli olmaz. sanırım yetişirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerman999

quote:

Şehir>Seyahat>Seyahat Yolları

tamamdır çözdüm olayı :) teşekkür ettim tekrardan. Konserlere böyle otostopla yetişebilirmiyiz acaba

Birbiri ile bağlantılı şehirlere rahatlıkla yetişirsin.

• Yine ben birşey sorucam :)
    Peki 1 yerden 1 yere seyahat etmek için uçak bileti aldığımda. Sadece gidip havaalanında uçuş saatini beklemek yetiyormu uçmak için yoksa özel birşey yapmaya gerek varmı?
  • Havaalanına gitmeye bile gerek yok ki dostum sadece meşgul(provada vb.) olma yeter karakter otomatik gidecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: behtiyar

Havaalanına gitmeye bile gerek yok ki dostum sadece meşgul(provada vb.) olma yeter karakter otomatik gidecektir

saol Dostum uçtum vallahi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: behtiyar

Havaalanına gitmeye bile gerek yok ki dostum sadece meşgul(provada vb.) olma yeter karakter otomatik gidecektir

saol Dostum uçtum vallahi :)

İyi uçuşlar yanında havai fişek vb. bulunursa gümrükte takılırsın ama

Edit: We are Turkish airlines

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zesty Phoenix -- 14 Temmuz 2010; 21:44:03 >

• Bende katılcam Vıp değilim ama kitap - burç yardımı etcekseniz gelebilirim :) ID: 2469504
  • Sırf para için olmaz.
  • Gelişmem lazım değilmi :))))))))))))))
  • Oyun parası sıkıntısını nasıl aşabiliriz arkadaşlar? Çalışmakla gelen para yetmiyorda.
    Bu milyonlar milyarlar nasıl kazanılıyor varmı bir püf noktası
  • quote:

Oyun parası sıkıntısını nasıl aşabiliriz arkadaşlar? Çalışmakla gelen para yetmiyorda.

Turneye çıkabilirsin mesela. 10 turne sonra gerçekten iyi konserler verirsen paraya para demezsin. 10m falan var dersin. neyse devam edelim. ayrıca aktif ceo olursanda baya kazanırsın diyorlar. kısaca püf noktası yok. emek isteyen şeyler.

• quote:

quote:

Oyun parası sıkıntısını nasıl aşabiliriz arkadaşlar? Çalışmakla gelen para yetmiyorda.

Turneye çıkabilirsin mesela. 10 turne sonra gerçekten iyi konserler verirsen paraya para demezsin. 10m falan var dersin. neyse devam edelim. ayrıca aktif ceo olursanda baya kazanırsın diyorlar. kısaca püf noktası yok. emek isteyen şeyler.

Konser olayında şarkılarımdan hiç yıldız alamıyorum nedense:) bütün yıldızlar aktivitelerden geliyo. Grupta tekim Solist olarak görevlendirdm kendimi. Yazdığım şarkılarda ortalamanın üzerinde sayılabilir. Fakat şarkı yazarken bir enstrman eklemeden olmuyor.Ve benim henuz bi enstrman yeteneğim yok o yüzden mi acaba şarkılardan yıldız alamıyorum?

• Şairlik ve bestecilik yeteneklerinin yıldızı 8* olmalı en az. Müzik yeteneğinde 10*. Bu sayede yüksek yıldız alabilirsin.
  • Bu Barlardaki "Güç Kapasitesi" Ne anlama geliyor? Bir barın Ceo'su olarak Güç kapasitesini nasıl yükseltebililiriz?
  • Paraya para demiyorum oyunda yeni bir isim arıyorum.
    Vipim bitti ama en yakın zamanda yenilenecek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Beyler ne oldu? Plan gitti mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.