Şimdi Ara

Dh yaptığımız plana geç kaldım ne yapıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dh acilen bir bahane lazım bana,bir kızla ders çalışmak için saat 10 da plan yaptık. Saat 10da plana gidemedim(uyuya kalmışım birazda hastalık vardı aslında) kız 2-3 saat beklemiş acil bir bahane lazım kızda çok iyi bir insan beni çok sever(arkadaş olarak) bana kırılmasınıda istemiyorum acil bir sağlam bir bahane lazım

• arkadaşım trafik kazası geçirmiş onun yanına gittim diyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: West 

arkadaşım trafik kazası geçirmiş onun yanına gittim diyebilirsin

Fena bir fikir değil ama o zaman beni bilgilendirmek için arıyabilirdin diyecek
  • yalan söyleme bu kadar basit madem seviyor bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

yalan söyleme bu kadar basit madem seviyor bişey olmaz

Bende öğle bişi düşündüm ama ablama sorduğumda bana böyle bişi yapıcak birisi ... diye devam ettirdi

Korkuyorummmm
  • Doğruyu söyle hastaymışsın zaten..

Sabah biraz kendimi iyi hissetmiyordum , sanada bulaştırmak istemedim vs vs vs.
  • gece mide spazmı geçirdim de yediğim bişe dokunmus sabahta o baygınlıkta uyuyakaldım dersin dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL İÇİN ÇOKMU GEÇ KALDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

gece mide spazmı geçirdim de yediğim bişe dokunmus sabahta o baygınlıkta uyuyakaldım dersin dostum

Güzel fikir yazdım bi kenara daha iyileri çıkabilir diye düşünüyorum olmadı senin dediğini söylerim

#droll

O baya sade olur ya
  • yalan söyleme derim gerçekten seviyorsa(arkadaş olarak) 2 gün trip yapar sonra unutur
    illa yalan lazımsa akşam midye kokoreç v.b bişey yedim zehirlenmişim diyebilirsin
  • Karar verdim zehirlenme ile ilgili bir yalan uydurucam şimdi gidip birde rapor alayım doktordan(tanıdık var ) bimden bişi aldım zehirlendim derim

Teşekkürler dh
  • keşke yalan söylemesen, ortaya çıkarsa sana hiç güveni kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sumatarasi

Karar verdim zehirlenme ile ilgili bir yalan uydurucam şimdi gidip birde rapor alayım doktordan(tanıdık var ) bimden bişi aldım zehirlendim derim

Teşekkürler dh

Yalan söyledi landı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 7 Ocak 2010; 17:29:25 >

• Yalan söyleme, arkadaşının da sana böyle yalan söylemesini ister miydin? Özür dile.
  • Ban açılınca şu konuya bi cevap yaz hocam merak ettim sonucu
  • 'ben aslında yoğum' de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.