Şimdi Ara

dh yardım kız konusu!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar beynimi kurcalayan bir konu bunu sizle paylaşmak istedim.Paylaşmamın sebeblerinden biri de böyle konular gördüğüm içindir.Önce kendimden bahsediyim 16 yaşındayım yaşıtşarımdan kısayım ama kızlarla iletişimim çoğu yönden iyidir.soğuk kanlıyımdır doğru anda espiri yaparım,fizik sel şakalar yapmam vs vs... ama şuana kadar 1 tane sevgilim oldu oda zor :S yani bu konularda amatörüm. Bugün facebook umu açtım ve 3 senedir tanıdığım bir kız bana mesaj attı.Kızın benle sevgili olması gibi bi durum imkansızdır aşırı derecede güzel ve popüler.Ama baya iyi anlaşırdık beraber takılırdık fln sevgililerini anlatırdı vs vs vs.. Ve neticede size aramızdaki mesajlaşmayı anlatayım :

Kız:X cim nasılsın nerelerdesin?
    Ben: iyidir be tekirdağdaydım yeni geldim napıyorsun uzun zaman oldu
    Kız:ben bodruma geldim 3 gün önce bir haftaya dönücem çok özledim seni bilirsin çok severim
    Ben: O zaman hislerimiz karşılıklı diyelim 1 haftaya görüşürüz dilersen
    kız: inşallah canım ********** numaram çok öptüm
    Ben: burada bir hata vardi benim senden istemem gerekirdi kusura bakmassın dimi :D
    Kız: Estağfurullah canımın içi

Dostlar konuşmaya bakılırsa çok umut verici ama gerçekçi düşünüce bana zor gelior ve buluştuğumuzda nasıl davranacaığı mı bilmiyorum baaskın taraf o biraz yardım edin diz tecrübelisinizdir ...

• Sinav nezaman kardes matematik cozuyosun kolay gelsin x,y

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımmmm!!!!
  • Kuzenim yazmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohşit

Yardımmmm!!!!

valla bilader bi kız bana böyle yazsa emin olki bu kız benden birşeyler bekler... aynı şey sendede geçerli.. hani sen bi adım at o 9 adım atar gibisinden diye..kız 1. adımı atmış daha ne bekliyosun...ve senin şu cümlene çok kızdım...yok çok popüler yok bilmem ne yok kızla sevgili olmayız.... niye kız başbakan torunumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Kuzenim yazmış

hah :D olası
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Orijinalden alıntı: ohşit

Yardımmmm!!!!

valla bilader bi kız bana böyle yazsa emin olki bu kız benden birşeyler bekler... aynı şey sendede geçerli.. hani sen bi adım at o 9 adım atar gibisinden diye..kız 1. adımı atmış daha ne bekliyosun...ve senin şu cümlene çok kızdım...yok çok popüler yok bilmem ne yok kızla sevgili olmayız.... niye kız başbakan torunumu

Haklısın kardeşim bende bu mesajlaşmadan sonra bunu düşündüm ama kızın çıktığı erkeklere bakınca içimden sen kimi kandırıyosun diyorum :S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    DH ilk konusu ney ?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bazı kızlar değer verdiği erkeklere böyle yaparlar canım cicim aşkım tatlım falan filan ama sadece yakın hissettiği için başka yolu olmaz ki hele zamanın da sana sevgililerini anlattıysa
  • gir ve benim konuyu takip et ordan sana ekmek çıkar.

http://forum.donanimhaber.com/m_63175009/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_63175009
  • evet tavırlar çok sıcak ama bu tavırları ben hiç sevmem..biraz utangaç ve ağırbaşlı olucak bayan dediğin..bence bu kız seni ARKADAŞİ OLARAK GÖRÜYOR..ama belli olmaz arkadaş ayağına götürebilirsin de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.