< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (4400. sayfa)

-
-
489 a kadar düştü. cuma günü 534 den almıştım zarar 29bin tl. sözde güven limanı altın bi günde %8 düşüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: afacanlouiee489 a kadar düştü. cuma günü 534 den almıştım zarar 29bin tl. sözde güven limanı altın bi günde %8 düşüyor.
ekonomi bakanı istifa edince, kurun düşmesi... şuan olan şey, dünya tarihinde ilktir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: afacanlouiee489 a kadar düştü. cuma günü 534 den almıştım zarar 29bin tl. sözde güven limanı altın bi günde %8 düşüyor.
altınını satma 534 tlyi gördüyse mutlaka oraya geri gelecektir.
Altın gördüğü rakamı ezip geçmeden ilerlemiyor 10 yıllık tecrübe
-
Siteye girdim altına bakmak için -45000 de aha dedim her şey buraya kadarmış. Kardayız zannederken bir anda düşmüşüz. Hayırlısı olsun artık ne diyelim. Altın her düştüğünde çıktığı yerlere gelmekle kalmayıp geçti. Sabırla bekleyeceğiz artık. Yada hazır düşmüşken ufak ufak alıma devam
-
Şimdi alınır mı hocam bekleyelim mi? Bankadan mi alınır yoksa kuyumcudan mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Steriyud
Şimdi alınır mı hocam bekleyelim mi? Bankadan mi alınır yoksa kuyumcudan mıParanızı 3-4 e bölün. Herhafta bir kısmı ile alın yapın. Zararınızda az olur!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cosefaltınını satma 534 tlyi gördüyse mutlaka oraya geri gelecektir.
Altın gördüğü rakamı ezip geçmeden ilerlemiyor 10 yıllık tecrübe
Alıntıları Gösteriyi hoşta oraya gelene kadar faizden bir sürü kaybımız oluyor. kim bilir kaç ay sonra gelir 534 e artık. 480lere kadar düştü
-
Teşekkür ederim hocam. Araştırmalarımda makas farkı en az enparada. Dhde alanlar genelde kuveyttürke koyuyor. Ya da fiziksel olarak alabilirim. Bu yönden tavsiyeniz var mı acaba?
488den 12 gr aldım bakalım sabah bi panikle usd sattık
quote:
Orijinalden alıntı: afacanlouieeiyi hoşta oraya gelene kadar faizden bir sürü kaybımız oluyor. kim bilir kaç ay sonra gelir 534 e artık. 480lere kadar düştü
Alıntıları Gösterhocam o zaman zararına hemen satın ne diyeyim
Altın kaybettirmez diyorum siz ne zaman gelecek diyorsunuz
konunun ilk başına bakın altın 109 tl yazıyor resimde
97 tlden başladım ben bu işlere.
Kısa zamanda çok kazanmak için borsaya girin bakın THY %10 arttı bugün
Altın uzun zamanda kazandırır
-
quote:
Orijinalden alıntı: Steriyud
Teşekkür ederim hocam. Araştırmalarımda makas farkı en az enparada. Dhde alanlar genelde kuveyttürke koyuyor. Ya da fiziksel olarak alabilirim. Bu yönden tavsiyeniz var mı acaba?een düşük makas, seninbankan!
yarın enparayı kontrol edebilirsiniz. Kendi sitesinden bakın ama. Ayrıca, fiziki almayın. Hırsızı, kuyumcu tribi. Hiç gerek yok.
Çok teşekkür ederim. Enpara makas farkı daha düşük ama seninbankanda 24 saat işlem var o bakımdan kârlı duruyor.
-
Aşı haberi karşısında kıymetli madenler değer kaybetti. Orta vadede altın yine çok iyi seviyelere gelecektir. Panik yapmaya gerek yok, zararda olup sinirlenmeye de gerek yok. 501 TL'den alım yaptım 534 civarı çıkabilirdim güzel de kâr olmasına rağmen çıkmadım hedefim minimum martı görmek çünkü.
Aşı işi tamamen spekülatif görünüyor. Destek paketleri beklenirken Biden'ın seçilmesinin akabinde anında aşı açıklandı. Tam da İngiltere piyasaları ve Londra borsası açılırken. Kerizleri bir güzel silkelediler bugün. Sakin olun, alım yapmak için de bence güzel noktalar ama nakitim kalmadı. YTD.
Böyle dönemlerde sakin kalmak en önemlisi.
Tabi ki direk alın/satın demek de yanlış ama şimdiye kadar yaptığım hatalardan öğrendiğim en sağlıklı olanın pozisyonunu korumak olduğu böyle volatilitenin yüksek olduğu zamanlarda.
Hiç bir şey sonsuza kadar artmaz ya da azalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 10 Kasım 2020; 14:6:13 > -
Türk lirası sonsuza kadar azalacak gibi gözüküyor.
-
Altın 474
usd 7.89
-
Hocam gümüş alınır mı? Ne olur gümüş?
Hocam gümüş ne olur allah aşkına uzun vadeli alıp bir kenara atmak istiyorum biliyorsunuz bu aralar düştü. Uzun vade gram gümüş alınır mı ne diyorsunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X