Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@sear gecende yazmıstım. bize yaptığın teknik analizi grafiğiyle şöyle kanlı canlı anlatabilirmisin ? İnan ki çok faydası olur.
  • Dolar 1.8315 ile açıldı.
  • fırladı bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun95

fırladı bugün.

Evet, ben bugün mesaiye başladım ve iş yoğunluğu nedeniyle alamadım. Ancak 1.85i gectigine göre yarın yine bir müdahale gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

fırladı bugün.

Evet, ben bugün mesaiye başladım ve iş yoğunluğu nedeniyle alamadım. Ancak 1.85i gectigine göre yarın yine bir müdahale gelebilir.

Bu mudahale asagi yonde mi olur sayin sear.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewre

quote:

quote:

fırladı bugün.

Bu mudahale asagi yonde mi olur sayin sear.

Evet
  • SEVGİLİ SEAR EURO BOZDURACAĞIM EN AZ MAKASLA NEREDE BOZDURABİLİRİM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

SEVGİLİ SEAR EURO BOZDURACAĞIM EN AZ MAKASLA NEREDE BOZDURABİLİRİM?

Euro yu bankaya elden yatirip sonra satacaksan makas farkindan ziyade banka alış fiyatı önemli. Banka alış fiyatı en yüksek olan yer garanti bankası. Yani elindeki euroya en çok tl yi garanti bankası verir.

Makas farkı olarak tüm bankaları bilmediğim için bişey diyemem.
  • quote:

quote:

Euro yu bankaya elden yatirip sonra satacaksan makas farkindan ziyade banka alış fiyatı önemli. Banka alış fiyatı en yüksek olan yer garanti bankası. Yani elindeki euroya en çok tl yi garanti bankası verir.

Yatirmadan bozmazlarmi bankaya gitsem

• doların önümüzdeki günlerdeki durumu için bir yorumun var mı sear ?
  • quote:

quote:

quote:

Yatirmadan bozmazlarmi bankaya gitsem

bozmazlar..
  • quote:

doların önümüzdeki günlerdeki durumu için bir yorumun var mı sear ?

dolar 1.85 i geçtikçe merkez bankası müdahale edecektir. ve 1.85 te sabit tutmaya çalışacaklar. ancak müdahale gecikirse 1.90ları görebilir. Ben kurban bayramı tatilinde bizim piyasalar kapalı iken 1.93 ü geçebileceğini düşünüyorum.
  • 1.8402
  • 1.80 ' e de inilmez ki ya, ayıp!
  • 1.7988
  • arkadaşlar euronun durumu ne olur sizlerce?
  • Arkadaşlar bir kaç ay içinde Kanada dolarına ihtiyacım olacak.Sizce hazır kur 1,76 - 1,79 iken alıyım mı yani bunun altına daha düşer mi?Yoksa beklemekte fayda var mı?Fikirleriniz çok önemli benim için.Teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Arkadaşlar bir kaç ay içinde Kanada dolarına ihtiyacım olacak.Sizce hazır kur 1,76 - 1,79 iken alıyım mı yani bunun altına daha düşer mi?Yoksa beklemekte fayda var mı?Fikirleriniz çok önemli benim için.Teşekkür ediyorum.

Dolardaki gerilemeye paralel olarak kanada doları da geriliyor. Bu nedenle özellikle Merkez bankası karar ve müdahalelerini iyi izlemek lazım. Şu an çok belirsiz bir dönemdeyiz. Hayırlı kazançlar...
  • 1.7800
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Arkadaşlar bir kaç ay içinde Kanada dolarına ihtiyacım olacak.Sizce hazır kur 1,76 - 1,79 iken alıyım mı yani bunun altına daha düşer mi?Yoksa beklemekte fayda var mı?Fikirleriniz çok önemli benim için.Teşekkür ediyorum.

Dolardaki gerilemeye paralel olarak kanada doları da geriliyor. Bu nedenle özellikle Merkez bankası karar ve müdahalelerini iyi izlemek lazım. Şu an çok belirsiz bir dönemdeyiz. Hayırlı kazançlar...

Çok teşekkür ediyorum hocam en azından kafamda bir fikir oluştu.Müdahaleleri takip edip uygun zamanı yakalayıp almak sizin de dediğiniz gibi en mantıklısı.Teşekkür ederim tekrardan.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.