Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dolar dan daha az getirisi var ama altin misali surekli clklyor

traktor misali diyorlar

bilgisi olan var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

japon yeni hakkinda ne dusunuyorsunuz

traktor misali diyorlar

bilgisi olan var mi

USD / JPY paritesi şu anda 77,50 civarında.

Ve uzun vadede düşmesi bekleniyor. Yıl sonunda 70 civarına inmesini bekliyorum.

80 civarında iken almıştım japon yenini. Gerçi ben TL ile almıştım ama USD / JPY yi takip ederek konuşuyorum.

USD / JPY paritesinin düşmesi, japon yeninin dolar karşısında yükselmesi anlamına geliyor.

Dolayısıyla japon yeni dolardan daha fazla kazandıracak yıl sonuna kadar.

Daha sonrasını konuşmak için şimdilik erken.
  • Putin: ABD dünya ekonomisinin asalağı.

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, 'ABD'nin, borçları nedeniyle dünya ekonomisinin asalağı olduğunu' söyledi

Başbakan Putin iktidar partisinin gençlik kolları üyeleriyle görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada, ABD'nin imkanlarının ötesinde krediyle yaşayan bir ülke olduğunu ve borcunun bir kısmını dünya ekonomisinde dinlendirdiğini belirterek, ABD'nin doların monopol durumunu kullanarak, dünya ekonomisinde asalak gibi yaşadığını savundu.

ABD'nin borç tavanının yükseltilmesi konusunda dün varılan ancak Kongre tarafından henüz oylanmayan uzlaşmanın, sorunun kökten çözümü için karar alınmasını ertelemekten başka bir işe yaramayacağını söyleyen Putin, Amerikan ekonomisinin dünya ekonomisinin lokomotiflerinden birisi olduğunu ve sorun olmasının kimse için iyi olmayacağını kaydetti.

Rusya Başbakanı Putin, ayrıca Rusya ve Belarus'un tek bir devlet olarak birleşmesinden yana olduğunu söyledi.

Bu arada, Amerikan Senatosu'ndaki demokrat çoğunluğun lideri Harry Reid, borçlanma tavanı sorununun aşılması konusunda sürenin sonuna yaklaşılırken, bugün içinde Senato'da bir oylama yapılmasını umduğunu söyledi.

Amerikalı milletvekilleri, ABD'nin 14,3 trilyon dolar tutarındaki borçlanma tavanını artırmak ve ABD'nin temerrüde düşmeyeceği konusunda finansal piyasaları rahatlatacak nihai anlaşmaya varmak için zamana karşı yarışlarını 2 Ağustos Salı gününe kadar sürdürecekler.

Kaynak:http://www.bloomberght.com/kuresel-piyasalar/haber/934765-putin-abd-dunya-ekonomisinin-asalagi

• quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

traktor misali diyorlar

bilgisi olan var mi

80 civarında iken almıştım japon yenini. Gerçi ben TL ile almıştım ama USD / JPY yi takip ederek konuşuyorum.

USD / JPY paritesinin düşmesi, japon yeninin dolar karşısında yükselmesi anlamına geliyor.

tam anlayamadim

hem 77,50 den 70lere kadar inicek yani yaklasik su ankine gore 10% deger kaybedicek jpy diyorsunuz

hem de dolardan daha fazla kazandiracak diyorsunuz dolarda daha buyuk bir dususmu bekleniyor yani?

• quote:

quote:

quote:

traktor misali diyorlar

bilgisi olan var mi

tam anlayamadim

hem 77,50 den 70lere kadar inicek yani yaklasik su ankine gore 10% deger kaybedicek jpy diyorsunuz

hem de dolardan daha fazla kazandiracak diyorsunuz dolarda daha buyuk bir dususmu bekleniyor yani?

Usd / Jpy nin düşmesi, Jpy / usd nin artması demek.

Yani ben japon yeni % 10 değer kaybedecek demedim. Bilakis kazandiracak. Ve kazandırmaya başladı da. Ben 80 den almıştım. Şu an 77.5 ve kardayim 70 olduğunda daha da karda olacam.

Anlasilmistir umarım.

• Günaydın beyler...
    Borçlanma tavanı artırma meselesi temsilciler meclisinden geçti. Bugün senatoda da oylanacak. Dolarda yukselme devam edebilir.
  • Günaydın herkese ve hayırlı olsun yeni Başlık,

Euro bi ara 2,47-2,49 lara kadar gelmişti. Tekrar o seviyelere gelmesi muhtemel mi? Yoksa 2,40larda mı seyreder?

Dolar peki düşme trendine girer mi yada 1,68 lerde tutunur mu? Vaziyet neyi gösteriyor?
  • an itibari ile
    dolar 1,6988 euro 2,4133 yani yükselişteler
  • Agustos 18 gibi ABD ye gidecegim kenarda 1000tl civari param var dolar kac seviyesine geldiginde dolar almaliyim. 1.55 ler gormemiz imkansiz mi bu tarihe kadar?
  • Hayırlı olsun sear hocam.

Bu başlıkta bir çok bilgi bulabilirsiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

Günaydın herkese ve hayırlı olsun yeni Başlık,

Euro bi ara 2,47-2,49 lara kadar gelmişti. Tekrar o seviyelere gelmesi muhtemel mi? Yoksa 2,40larda mı seyreder?

Dolar peki düşme trendine girer mi yada 1,68 lerde tutunur mu? Vaziyet neyi gösteriyor?

Teşekkürler...

Bu akşamki senato oylaması olumlu olursa doların hedefi 1.73

Aynı sebepten dolayı euro düşebilir.

Bu arada ısviçre franginin bugünkü karı % 2.30.
    Japon yeninin karı % 0.80.
    Doların kâri % 0.74.
    Rublenin kârı % 0.69.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xapproacher

Agustos 18 gibi ABD ye gidecegim kenarda 1000tl civari param var dolar kac seviyesine geldiginde dolar almaliyim. 1.55 ler gormemiz imkansiz mi bu tarihe kadar?

Ağustos 18 e kadar 1.55 i görmez dostum.

Dolarda yukselme devam ediyor. Önce 1.73 u sonra 1.80 i görmeye çalışacak.

1.73 u gecmezse 1.67 ye dönebilir. 18 ağustosa kadar her gün takip edip uygun firsatlarda almaya calisin. Veya sen bilirsin. Ugrasmayi deyip şimdi de alabilirsin.
  • Peki uygun fırsat dediğiiz seviye nedir? 1.65 gibi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Peki uygun fırsat dediğiiz seviye nedir? 1.65 gibi mi

1.67 ~ 1.66 gibi.
  • Herhangi bir veri de yok ama ne olduysa son 10 dakikada CHF yine şaha kalktı.

An itibariyle günlük kar: %3.20
  • ABD Borç Tavanı artırma meselesi Senato'dan geçti. Dolarda 1.73 ü görebiliriz 1-2 gün içerisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 2 Ağustos 2011; 20:15:45 >
  • quote:

ABD Borç Tavanı artırma meselesi Senato'dan geçti. Dolarda 1.73 ü görebiliriz 1-2 gün içerisinde.

Yarın dolar alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

quote:

ABD Borç Tavanı artırma meselesi Senato'dan geçti. Dolarda 1.73 ü görebiliriz 1-2 gün içerisinde.

Yarın dolar alıyorum

Almak için yüksek bir seviye sanki ama sen bilirsin alıp yükselince hemen satmayı düşünüyorsan al.

Ben 1.60 civarında almıştım. O yüzden her şey yolunda.
  • Bu hafta Doların seyrine yön verecek veriler:

yarın saat 15:15'te ADP Tarım Dışı İstihdam Değişikliği verisi açıklanacak.

buradan takip edebilirsiniz: http://www.adpemploymentreport.com/

perşembe günü de 15:30'da Devam Eden İşsizlik Başvuruları ile İstihdam Talepleri verileri açıklanacak. (düşük gelirse, dolar çıkar altın düşer, yüksek gelirse dolar düşer altın çıkar)

buradan takip edebilirsiniz: http://www.dol.gov/opa/media/press/eta/ui/current.htm

cuma günü de 15:30 'da Tarım Dışı İstihdam Değişimi (Aylık) verisi açıklanacak. (diğerlerinden daha önemli)

buradan takip edebilirsiniz: http://www.bls.gov/news.release/empsit.nr0.htm

• Fitch: Anlaşma, ABD için yeterli değil

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, ABD'de borç tavanı sorununun aşılmasının, bu ülkenin AAA olan borçlanma notunun düşürülmemesi için orta vadede yeterli olmadığını açıkladı.

Fitch yetkilisi David Riley AP'ye yaptığı açıklamada, yasanın kabul edilmesinin ''önemli bir ilk adım olduğunu'' ifade ederek, ''ancak bu, sürecin sonu da değil'' dedi.

Riley, ''notun orta vadede korunması için daha yapılması gerekenler var'' dedi.

Kaynak:http://www.bloomberght.com/kuresel-piyasalar/haber/935533-fitch-anlasma-abd-icin-yeterli-degil

Meali : Dolar düşer, altın çıkar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 2 Ağustos 2011; 22:27:04 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.