Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuyoruz ekonomi yazarlarini ama ne diyorsunuz Dolarin son durumuna?
    Cikti ama daha da cikacak gibi, duzeltme gelir mi, beklemeli mi, almali mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar uzun vadede (en az 5 6 yil) ne onerirsiniz dolar mi yapmali faizdemi tutmali.

Anapara : 20 bin tl

Faiz : 5 yil 10un ustunde kalirsa 5 yilda 9000 tl sadece faiz getirir

• Merhaba sevgili dostlar,

Uzun zaman oldu yazmayalı...

Yeni yılınız kutlu olsun. İnşallah 2015 döviz yatırımcıları için kazançlı, bereketli veya en azından zararsız bir yıl olur.

Allah hepinize doğru yatırım kararları vermeyi, zararı kısa kesmeyi, kârı uzun tutmayı nasip etsin. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Okuyoruz ekonomi yazarlarini ama ne diyorsunuz Dolarin son durumuna?

2.25'e kadar düzeltme gelebilir. Sonrasında 2015 zirve hedefi 2.60 - 2.80 arası... Tabi zirvede fazla durmaz oradan da 2.50 - 2.60 civarına geri düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

2.25'e kadar düzeltme gelebilir. Sonrasında 2015 zirve hedefi 2.60 - 2.80 arası... Tabi zirvede fazla durmaz oradan da 2.50 - 2.60 civarına geri düşer.

Benim de düşüncem böyle ama ne kadar sürer tırmanışa geçmesi dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIVA

Arkadaslar uzun vadede (en az 5 6 yil) ne onerirsiniz dolar mi yapmali faizdemi tutmali.

Anapara : 20 bin tl

Faiz : 5 yil 10un ustunde kalirsa 5 yilda 9000 tl sadece faiz getirir

% 20 altın veya gümüş.

% 30 nakit (dolar).

% 50 de borsa da sağlam şirketlere paylaştırılabirilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Benim de düşüncem böyle ama ne kadar sürer tırmanışa geçmesi dersiniz?

Yani kesin bir şey söylemek zor. Bazen günlük krizler bile etkili oluyor. Ama Mayıs 2015'ten sonra FED faiz artırmaya başlar diye düşünüyorum. Mayıs'tan sonra hızlı bir yükseliş olabilir. Tabi mayısa kadar kaç olur takip etmek lazım.

• Yukarı alalim. Dövizde durumun ne olacağını düşünüyorsunuz? Yatirim nereye dogru yapılsa mantiklidir sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: OmerBahadir

Yukarı alalim. Dövizde durumun ne olacağını düşünüyorsunuz? Yatirim nereye dogru yapılsa mantiklidir sizce?

Bundan sonrası artık doların günleri.
    2.32'ye doğru bir geri çekilme olabilir ama sonra hedefi 2.70-2.80 arası.

• Sizce dolara girmek için beklemeli miyim yoksa 2.47 kurundan yakalayıp beklemeli miyim?

• $ ne olcak sizce :(
  • haftasonu kapalı borsalar ama nasıl bir yöne doğru gider dolar keşke tahmin ettiğim gibi artcağınıdüşündüğünde 10 ,20 dolarda olsa alsaydım :D GG
  • Eylül Ekim Kasım gibi dolar ne durumda olur. O zamana kadar elimde bir miktar para birikmiş olacak. Onu dolara yatırmayı düşünüyorum. O dönemde dolara yatırım yapmak mantıklı olur mu. Yoksa şimdiden alıp o zaman elden çıkarmak mi daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 14 Şubat 2015; 14:41:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Eylül Ekim Kasım gibi dolar ne durumda olur. O zamana kadar elimde bir miktar para birikmiş olacak. Onu dolara yatırmayı düşünüyorum. O dönemde dolara yatırım yapmak mantıklı olur mu. Yoksa şimdiden alıp o zaman elden çıkarmak mi daha mantıklı.

hocam uzman değilim ama o dediğiniz aylara daha var gibi geliyor bana olaylara göre değişir bence ama ; arkadaşların görüşünü merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bcoskun96

Sizce dolara girmek için beklemeli miyim yoksa 2.47 kurundan yakalayıp beklemeli miyim?

YTD ama ben Cuma günü 2.47 iken 3000 küsür aldım. Daha önce 2.37'den alıp 2.48 iken bozdurmuştum.
    Aslında Cuma günü acele etmesem 2.45'den de alabilirdim ama önümüzdeki günler düşüşler olsa da 2.50 ve üzerinin yeniden test edileceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

quote:

Orijinalden alıntı: Bcoskun96

Sizce dolara girmek için beklemeli miyim yoksa 2.47 kurundan yakalayıp beklemeli miyim?

YTD ama ben Cuma günü 2.47 iken 3000 küsür aldım. Daha önce 2.37'den alıp 2.48 iken bozdurmuştum.
    Aslında Cuma günü acele etmesem 2.45'den de alabilirdim ama önümüzdeki günler düşüşler olsa da 2.50 ve üzerinin yeniden test edileceğini düşünüyorum.

Teşekkürler hocam o zaman ben pazartesiyi beklemeden alıyım. Ama bankalarda çok yüksek tutuyo belki de pazartesi sabah alırım

• Hocam benim sözümle yatırım yapmayın, benim 3-5 kuruşum var, kimse benim söylemimle kaybetsin istemem :) Yatırım tavsiyesi değildir diye de bu nedenle yazdım.

Yalnız son zamanlarda CB ile MB başkanı arasındaki faiz diyalogu doların ateşini yükselten bir etken diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar,

dolar harketlenince uyuyan konuyu uyandırmışsınız teşekkürler :)

benim şahsi görüşüm 2.47 seviyesi önemli. şu an 2.4553

1. senaryo:

2.47 altında kaldığı müddetçe ilk hedef 2.43 ikinci hedef 2.4170 üçüncü hedef 2.3750

2.3750 altına hafif bir tuzaktan sonra tekrar yukarı dönecektir. Sonraki orta vade hedefi 2.70

2. senaryo:

Pazartesi 2.47 nin üzerine atması durumunda 1 hafta içerisinde 2.55 i zorlayabilir. Üst taraf açık zaten. Nereye kadar gider Allah bilir.

Benim tercihim 1. senaryo.
  • Arkadaşlar Ukrayna grivnasini nerden alabilirim Butun bankalar baktım döviz hesabında grivna yok reel olarak almam Lazım sanırım dovizciler çok komisyon koyarmı acaba birde nerden bulabilirim yardım ederseniz sevinirim

• kimisi diyor 5-10bin dolarla günlük kur dalgalanmasından bile aylık bazda iyi para kazanılır diye.
    mümkün mü bu gerçekten? takip edebildiğim kadarıyla o kadar da dalgalanmıyor kur.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.