Şimdi Ara

DH ye bedava DÖVİZ danışmanlığı (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
37
Favori
42.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler daha artarmi dolar ne diyosunuz

• 3u zorlar diyorum

• Burası altın danışmalığı gibi neden tutmadı. Sayfalar çok yavaş ilerliyor.
  • Nereden al-sat yapiyoraunuz?makasin en dar oldugu bankalar hangileri?

• Dolar alıp satılacak en iyi banka hangisidir öneriniz nedir ?
  • Arkadaşlar selam. Motosikletimi sattım. Parayı bi süre tutacağım. Dolar avro altın üçlüsünden hangisini tercih ederdiniz acil

• quote:

Orijinalden alıntı: sear

arkadaşlar,

dolar harketlenince uyuyan konuyu uyandırmışsınız teşekkürler :)

benim şahsi görüşüm 2.47 seviyesi önemli. şu an 2.4553

1. senaryo:

2.47 altında kaldığı müddetçe ilk hedef 2.43 ikinci hedef 2.4170 üçüncü hedef 2.3750

2.3750 altına hafif bir tuzaktan sonra tekrar yukarı dönecektir. Sonraki orta vade hedefi 2.70

2. senaryo:

Pazartesi 2.47 nin üzerine atması durumunda 1 hafta içerisinde 2.55 i zorlayabilir. Üst taraf açık zaten. Nereye kadar gider Allah bilir.

Benim tercihim 1. senaryo.

Slm hocam güncel yorumlarını beklemekteyiz. Şuan dolar 2,67TL bundan sonraki seyri hakkında ne düşünüyorsun?

• 15 Şubat 2015 tarihinde yaptığımız yorumumuzu bugünlerde tutturmuş olduk. 2.74 seviyesini gören dolar 2,64 kere geriledi.

Özel mesaj yazarak soru soran arkadaşlar olmuş, onlara cevap yazdım. Geneli ilgilendirdiği için buraya da kopyalıyorum:

Benim dolar hedefim bu sene içinde 3,25
    Sonra 3.00 a geri dönüş ve 2 sene içinde 4 lira.
    Tabi bu durum siyasi gelişmelere veya FED kararlarına göre değişip bir hayal olarak da kalabilir.
    O yüzden ben günlük alsatlar ile değerlendirmeye çalışıyorum.
    Paramın %90 ı yine borsada. Ama Eylül'e kadar çıkmayı ve nakite geçmeyi düşünüyorum. 2015 kriz yılı olabilir. Bu sene kazanmak yerine kaybetmemeye bakmak lazım.

Mesai saatleri dışındaki döviz fiyatını soran arkadaşlar, kazık yememek için 09:00-18:00 saatleri arasında ve müşteri şifreleri ile giriş yaptıktan sonraki fiyatları baz almalı ve kesinlikle mesai saatleri dışında alış satış yapmamalı.

Bol kazançlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sear

15 Şubat 2015 tarihinde yaptığımız yorumumuzu bugünlerde tutturmuş olduk. 2.74 seviyesini gören dolar 2,64 kere geriledi.

Özel mesaj yazarak soru soran arkadaşlar olmuş, onlara cevap yazdım. Geneli ilgilendirdiği için buraya da kopyalıyorum:

Benim dolar hedefim bu sene içinde 3,25
    Sonra 3.00 a geri dönüş ve 2 sene içinde 4 lira.
    Tabi bu durum siyasi gelişmelere veya FED kararlarına göre değişip bir hayal olarak da kalabilir.
    O yüzden ben günlük alsatlar ile değerlendirmeye çalışıyorum.
    Paramın %90 ı yine borsada. Ama Eylül'e kadar çıkmayı ve nakite geçmeyi düşünüyorum. 2015 kriz yılı olabilir. Bu sene kazanmak yerine kaybetmemeye bakmak lazım.

Mesai saatleri dışındaki döviz fiyatını soran arkadaşlar, kazık yememek için 09:00-18:00 saatleri arasında ve müşteri şifreleri ile giriş yaptıktan sonraki fiyatları baz almalı ve kesinlikle mesai saatleri dışında alış satış yapmamalı.

Bol kazançlar...

Avro hakkında da yorumda bulun ulu reyiz. Dolara mı yönelelim. 1 sene sonra 2 ye 3 e mi katlıyoruz. Allah sonumuzu hayreylesin senaryo çok kötü.

• Şu an yuro :) iyi durumda. Euro ya devam mı yoksa bekleyelim mi? Döviz canlandı başlık duruldu. Kendinize saklamayın her bilgiyi :)

• Saat 20:00'de (7 dakika sonra) Twitter Sayfamızda farklı bir döviz analizi ile karşınızda olacağım.

https://twitter.com/DH_Altin/status/607190207868379137
  • Döviz analizi yapabilecek olan var mı? Dolar düşer mi sizce?
  • Shamesone92 kullanıcısına yanıt
    Bu konularda daha yeni biri olarak yine de birkaç şey yazmak istedim :)

Euronun durumu iyi değil yunanistanın eurodan çıkma durumu konuşuluyor öyle olursa euronun çok güçlü olduğu kanısı zayıflar,Yunanistanın borçları silinse bu sefer kaybeden yine euro olacak eylülde ise fed in faiz arttırma ihtimali var ve dolar euroya göre daha sağlam görünüyor. Bana kalırsa dolar euroya karşı değer kazanacak euro/dolar paritesi 1.05e kadar inebilir ilerleyen zamanlarda(1e kadar iner diyenler bile var) ama bunların tl ye karşı durumu ne olur onu yorumlayamıyorum hükümetin kurulma durumuna göre değişkenlik gösterir. Ancak uzun vadede kaybeden hep tl oluyor ne yazık ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazaretesi dolar euro ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibonline

pazaretesi dolar euro ne olur

Hele bir Yunanistan ne karar alacak onu görelim

• Öğrenciyim 500 TL param var, ne yapmamı önerirsiniz ?
  • Arkadaşlar kira için 1150 euro yaptırmam gerekiyor. Tam 2 ay sonra yani 01.10.2015 ' de kirayı vereceğim. Ülkedeki karışıklıklardan dolayı arttı euro arttı. Kararsız kaldım. Danışmak istedim. Dediğim gibi 2 aylık bir süre var düşmesini beklemek mi avantajlı yoksa bir an önce yaptırmak mı ?
  • Başligi bedava ÖKÜZ danişmaligi okudum kim bu ökuzler diye bakmaya geldim gidiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar konu baya eskide kalmış araştırırken gördüm bende fikirlerimi paylaşayım dedim.Öncelikle öğrenciyim fazla bi birikmişim yok aileden verilenle idare ediyorum fazla param olmamasına rağmen piyasayı takip ediyorum bildiğiniz üzere Enpara sağolsun işletim ücreti vs. yok o yüzden çok iyi bi sistem mesai saatleri içerisinde makas aralığı düşük oluyor.(Yüksek miktar al sat yapanlara fazla gelebilir) 150-200 dolar ile mesai saatleri içinde 5-6 sefer al sat yaparak 1-2 kuruştan günlük 4-5 lira kazanabilirsiniz belki size göre fazla değildir ama bana göre gayet yeterli bi miktar telefonumdaki bir uygulamadan alarmı istediğim seviyeye kuruyorum o seviyeye geldiğinde alım veya satım yapıyorum bu kazancı anaparası fazla olan kişiler daha da yükseltebilir.
    Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.