Şimdi Ara

DH'YE ÖZEL KASKODA ANADOLU SİGORTADAN %20 ÖZEL İNDİRİM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cihanair

13 ekimde biticek bir trafik sigortam var gecen yil ergodan yaptim %25 hasarsizlik var bir fiyat alabilirmiyim anadolu sigortadan

34bp1805
    Vergi nosu 1300430586

Eminim yuksek cikar ::)))
    Bu aracin gecen yil kaskosuda anadoludan yapilmis ::)) ben yoktum kesin ondandir bu yil %65 hAsarsizlik var

Evet daha önce de söylediğim gibi Anadolu Sigorta'da Trafik Sigortası yüksek çıkar.

Yine daha önce belirttiğim gibi ben kaskoda iddialıyım.

Aynı Aracın 28 Ekim'de Kaskosu da doluyor. Sizin için bir teklif hazırladım. Aradaki farkı net görebilmemiz için diğer firmalara bir bakalım.

Aracınız için;

Ergo : 1.580 TL

Güneş: 1.880 TL teklif verdi.

Şimdi Anadoluya bakalım.

Anadolu'nun aracınıza verdiği teklif : 1.097 TL + %20 Ofis İndirimim ile Fiyat: 917 TL (Peşin Fiyatına 10 taksit)

Word, Card Finans, İş Bankası kartınız varsa 6 Taksitli KASKO TEKLİFİNİZ: 871 TL

Verdiğim teklif kenarı köşesi kırpılmış, ucuz çıksın diye muhafiyet uygulanmış bir kasko teklifi değildir.

- 100.000 TL Mali mesuliyetli
    - Tedavi Masraflı
    - Deprem Sel Muhafiyetsiz
    - Mini Onarım Sigortalı FULL KASKODUR.

Tablo ortada, belki daha ucuz teklif almanız mümkün. Ama 18.150 TL Kasko değeri olan aracınız için aldığınız 871 TL'lik teklife çok uygun demek yanlış olmaz sanırım. (bu mesajı okuyan tüm kullanıcıların da yorumlarını bekliyorum)

Şimdi karar sizin; 40 - 50 TL daha uyguna başka bir şirkete kaskonuzu yaptırabilir, yada 0543 678 38 68 numaralı telefondan beni arayabilirsiniz.

Not: Teklifim P.tesi günü Saat: 12.00'a kadar geçerlidir.

• Hazır sigorta uzmanı bulmusken bir soru sormak istiyorum.
    Aracım Anadolu Sigortadan kaskolu.
    Arabama birisi arkadan dokundu,araçta hiçbir sorun yok fakat tamponun tırnakları kırılmıştı.Ben Kastamonu da ikamet ediyorum.Bulunduğum yerde Borusan otonun servisi yok.En yakın Ankara da var.Aracı Ankaraya servise götürdüm.Eksper vs işlemleri sonunda aracı bırakıp 4-5 gün sonra alabileceğim söylendi.Ben bu 4-5 günlük süre için kaskodan araç talep ettim,fakat "araç çalışır yürür durumda olduğu için araç veremeyiz,aracı ikametinizde de yaptirabilirsiniz" denildi,doğrumudur?
    Benim hiç kafama yatmadı,yenileme zamanı gelince onlara hatırlatacağım,muhtemelen 15 senelik sadık müşterilerinden olacaklar.
    Teşekkürler,İyi akşamlar.
  • Bende anadolu Türk Nippon başak ankara neova güneş ve hür sigortanın acentesiyim.
    Şu zamanlarda KESİNLİKLE ANKARA SİGORTA önermiyorum. Kendi müşterilerime ve kamyonlarımıza asla Ankara sigortadan poliçe kestirmiyorum. Ankara sigorta Şuan düşüşte son bir çaba olarak polis sandığından 0 km araç alan polis memurlarımızın sigorta ve kasko poliçelerinin ankara sigortadan kestirilmesi zorunlu tutuldu ama belini yine doğrultamadı. İzmir Bölge'de bazı çalışanlarını işten çıkarttı. Küçülmeye gidiyor.
    Ödeme konusunda ise İşi tamamen yokuşa sürüyor.

Anadolu ve diğer sigorta şirketlerinin fiyatlarına değinecek olursak. Tüm sigorta şirketleri belli bir süre aralığında fiyatlarını güncelliyor. Misal olarak X sigortasının 150 Liraya yaptıgı zorunlu trafik poliçesini Y firması 200 Liraya yapabiliyor yani tamamen serbest piyasa ekonomisi

Anadolu sigorta fiyatları şişiriyor diyen arkadaşlarımız olmuş. Şuan Anadolu Neova ve Sompo Japan sigorta en uygun fiyat çıkartan şirketler. Neova bir nebze ama sompo Japan'ın ne olduğu belirsiz.

09 Plakalı yeni kayıt ( 0 km. Veya yeni devir ) Motosiklet sigortası 15-25
    0 KM / Yeni devir otomobil sigortası 146
    0 KM / Yeni devir Kamyonet 160 - 191 Lira arasında oynuyor. Zikrettiğim fiyatlar 09 Plaka ve Anadolu sigorta için geçerlidir.

Benim malım canım zamanım kıymetlidir derseniz biraz daha fazla ödeyerek Başak Groupama sigortaya geçmenizi öneririm. En hızlı ödeme yapan şirket olarak görüyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir Herkese iyi geceler dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

13 ekimde biticek bir trafik sigortam var gecen yil ergodan yaptim %25 hasarsizlik var bir fiyat alabilirmiyim anadolu sigortadan

34bp1805
    Vergi nosu 1300430586

Eminim yuksek cikar ::)))
    Bu aracin gecen yil kaskosuda anadoludan yapilmis ::)) ben yoktum kesin ondandir bu yil %65 hAsarsizlik var

Evet daha önce de söylediğim gibi Anadolu Sigorta'da Trafik Sigortası yüksek çıkar.

Yine daha önce belirttiğim gibi ben kaskoda iddialıyım.

Aynı Aracın 28 Ekim'de Kaskosu da doluyor. Sizin için bir teklif hazırladım. Aradaki farkı net görebilmemiz için diğer firmalara bir bakalım.

Aracınız için;

Ergo : 1.580 TL

Güneş: 1.880 TL teklif verdi.

Şimdi Anadoluya bakalım.

Anadolu'nun aracınıza verdiği teklif : 1.097 TL + %20 Ofis İndirimim ile Fiyat: 917 TL (Peşin Fiyatına 10 taksit)

Word, Card Finans, İş Bankası kartınız varsa 6 Taksitli KASKO TEKLİFİNİZ: 871 TL

Verdiğim teklif kenarı köşesi kırpılmış, ucuz çıksın diye muhafiyet uygulanmış bir kasko teklifi değildir.

- 100.000 TL Mali mesuliyetli
    - Tedavi Masraflı
    - Deprem Sel Muhafiyetsiz
    - Mini Onarım Sigortalı FULL KASKODUR.

Tablo ortada, belki daha ucuz teklif almanız mümkün. Ama 18.150 TL Kasko değeri olan aracınız için aldığınız 871 TL'lik teklife çok uygun demek yanlış olmaz sanırım. (bu mesajı okuyan tüm kullanıcıların da yorumlarını bekliyorum)

Şimdi karar sizin; 40 - 50 TL daha uyguna başka bir şirkete kaskonuzu yaptırabilir, yada 0543 678 38 68 numaralı telefondan beni arayabilirsiniz.

Not: Teklifim P.tesi günü Saat: 12.00'a kadar geçerlidir.

Kaskom 871 tlmi gecen sene %60 hasarsizligim vardi 450 tl idi buse %65 871 tlmi

Hocam anadolu sigortadan mumkun oldugunca uzak durmak lazim bence indirim olcagina resmen bindirim olmus trafik ne kafar cikti bu arada

• Onur Air Kusura bakmayın dürüst olmadığınız kanaatindeyim.

Yazdıklarınızla çelişiyorsunuz. Madem Geçen sene 18.250 TL'lik aracınıza 450 TL'ye kasko yaptırdınız o zaman niye Anadolu Sigortaya pahalı dediniz.

Başka bir şirket kaskonuzu bedavaya mı yapıyor ? Yapılan indirimleri hazmedemeyen bir acente veya Anadolu Sigortaya özel kini olan bir kişi olduğunuzu düşünmeye başladım.

Neyse Mantıklarıyla hareket eden tüm kullanıcılar size verdiğim teklifin ne kadar uygun olduğunun farkındalar.

İnşallah yaşadığınız bir kazada Anadolu Sigortayı tercih etmediğinize pişman olmazsınız.

Saygılarımla...
  • quote:

Onur Air Kusura bakmayın dürüst olmadığınız kanaatindeyim.

Yazdıklarınızla çelişiyorsunuz. Madem Geçen sene 18.250 TL'lik aracınıza 450 TL'ye kasko yaptırdınız o zaman niye Anadolu Sigortaya pahalı dediniz.

Başka bir şirket kaskonuzu bedavaya mı yapıyor ? Yapılan indirimleri hazmedemeyen bir acente veya Anadolu Sigortaya özel kini olan bir kişi olduğunuzu düşünmeye başladım.

Neyse Mantıklarıyla hareket eden tüm kullanıcılar size verdiğim teklifin ne kadar uygun olduğunun farkındalar.

İnşallah yaşadığınız bir kazada Anadolu Sigortayı tercih etmediğinize pişman olmazsınız.

Saygılarımla...

Nicim onur air degil cihanair bu bir

Senin onunde sistem yokmu ac bak gecen sene kac paraya yapmisin o kaskoyu anadolu sigortadan 450 tl ye yaptim ve sana ben yapmadim ben burda degildim yazdim

Yalandan %20 indirim var diyip insanlarin kafasini bulandirma
    İstiyorsan gecen seneki kaskonun resmini cekip koyyim buraya benim hicbir lafimda celiski olmaz

• quote:

Onur Air Kusura bakmayın dürüst olmadığınız kanaatindeyim.

Saygılarımla...

Bide piskin piskin verdigim teklif gayet mantikli diyorsun
    Gecen sene %60 indirim vardi 450 tl yaptim o kaskoyu ben

Bu yil %65 indirim var 871 tl nasil bir mantiksa bu arada iki kat fark var birde ucuz diyorsun sen iyimisin dostum

• Madem 18.000 Liralık arabanı 450 TL'ye kaskolattın ne diye Anadolu Sigorta pahalı diyorsun. Şimdi de pişkin pişkin yaptırdığın poliçeyi savunuyorsun.

Neyse burada seninle mahalle kavgası yapacak değilim. Dediğim gibi umarım bir kaza sonrası Anadolu Sigorta'dan kasko yaptırmadığına pişman olmazsın.

%20 indirim meselesine gelince, inanıp inanmamak senin elinde. İnsanlar diğer firmalardan hatta başka bir Anadolu Sigorta'dan fiyat teklifi aldıktan sonra beni arıyorlar ve daha ucuza kaskolarını yaptırıyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Bugün ben de Ümit beyin çalıştığı acente aracılığıyla anadolu sigortalı oldum. Hastanemdeki iş bankasından 1490 tl fiyat aldım. Ümit beyin acentesindeki Nergiz hanım 980 lira fiyat çikarıp bir de maximim kartıma peşin fiyatına 3 taksit olacağını söyleyince hemen kabul ettim. Bayramdan sonra alacağım inşallah poliçemi. Umarım bir sıkıntı olduğunda da böyle ilgili olurlar.

quote:

Orijinalden alıntı: nboy

Ümit Bey aracılığıyla diğer firmaların 1250 tl civarı fiyat verdiği Honda Jazz arabamızı 1050 tl ye Anadolu Sigorta'dan sigortalatmış oldum. Ümit beyin ilgisine teşekkür ederim.

SANA ispat etmek gibi bir sorumluluğum olmamasına rağmen, bu müşterilerim gibi bir çok örnek gösterebilirim.

Kaza geçirdiğimde madur oldum deseydin saygı duyardım, hasarımı ödemediler deseydin saygı duyardım, Ama çok pahalı kazık dedikten sonra 450 TL'ye kasko yaptırdım diyorsun. Belli ki bizim bilmediğimiz bir durum söz konusu. Bu düşmanca saldırılarını, kinini gördükçe Anadolu Sigorta'nın Sana ne yaptığını çok merak ediyorum.

Açıklamak zorunda değilsin tabi...

Bu arada ayın 28'inden sonra muzaffer bir edayla nara atmaman için belirteyim. Hazırladığım teklif diğer firmalar ile arasındaki farkı görebilmen ve indirimin fiyatı nasıl etkilediğini görmen için 28'inden önce hazırlandığından %65 hasarsızlık indirimin yansıtılmadı. Buna rağmen 871 TL fiyat çıktı. Bu rakama birde %65 hasarsızlık indirimi eklenecek. Sen yaptırdığın değil de yaptıracağın poliçeyi bizimle paylaş. Bakalım ucuz olsun diye zottirik bir firmadan mı sigorta yaptıracaksın, yoksa bu kalitede daha ucuz kasko bulamayınca tükürdüğünü mü yalayacaksın...

Merakla bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

Hazır sigorta uzmanı bulmusken bir soru sormak istiyorum.
    Arabama birisi arkadan dokundu,araçta hiçbir sorun yok fakat tamponun tırnakları kırılmıştı.Ben Kastamonu da ikamet ediyorum.Bulunduğum yerde Borusan otonun servisi yok.En yakın Ankara da var.Aracı Ankaraya servise götürdüm.Eksper vs işlemleri sonunda aracı bırakıp 4-5 gün sonra alabileceğim söylendi.Ben bu 4-5 günlük süre için kaskodan araç talep ettim,fakat "araç çalışır yürür durumda olduğu için araç veremeyiz,aracı ikametinizde de yaptirabilirsiniz" denildi,doğrumudur?
    Benim hiç kafama yatmadı,yenileme zamanı gelince onlara hatırlatacağım,muhtemelen 15 senelik sadık müşterilerinden olacaklar.

??
    Biraz da bize cevap ver bizahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Hazır sigorta uzmanı bulmusken bir soru sormak istiyorum.

??
    Biraz da bize cevap ver bizahmet.

Çok özür dilerim... Gereksiz bir tartışmanın içinde buldum kendimi, size cevap veremedim.

3 Durum Söz konusu

1 - Gerçekten ufak bir hasar olduğu için Borusan'a götürmeseniz de olur. Bulunduğunuz yerde ki bir yetkili servise de yaptırabilirdiniz.

Ama araç sizin ve istediğiniz yerde yaptırmaya hakkınız var.

2 - Bu durumda servisinizle görüşün. Aracımı bekletmek istemiyorum deyin. Sonuçta ufak bir tampon değişecek. Parça siparişlerini versinler, ürün geldiğinde sizi çağırsınlar 1-2 saate yapılabilecek bir işlem.

Servis kabul etmezse, Madem Exper 4-5 gün kalması gerekir diye rapor verdi.

3 - O zaman şirket size araç tahsis etmek zorunda. Acentenizi sıkıştırın, kaza servisine baskı yapsınlar.

Bu arada sizin gibi çalıştığı firmaya sadık değerli bir müşteriyle tanışmak isterim. Teklif alırken beni de ararsanı memnun olurum.

Geçmiş Olsun...

• quote:

Madem 18.000 Liralık arabanı 450 TL'ye kaskolattın ne diye Anadolu Sigorta pahalı diyorsun. Şimdi de pişkin pişkin yaptırdığın poliçeyi savunuyorsun.

Neyse burada seninle mahalle kavgası yapacak değilim. Dediğim gibi umarım bir kaza sonrası Anadolu Sigorta'dan kasko yaptırmadığına pişman olmazsın.

%20 indirim meselesine gelince, inanıp inanmamak senin elinde. İnsanlar diğer firmalardan hatta başka bir Anadolu Sigorta'dan fiyat teklifi aldıktan sonra beni arıyorlar ve daha ucuza kaskolarını yaptırıyorlar.

quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Bugün ben de Ümit beyin çalıştığı acente aracılığıyla anadolu sigortalı oldum. Hastanemdeki iş bankasından 1490 tl fiyat aldım. Ümit beyin acentesindeki Nergiz hanım 980 lira fiyat çikarıp bir de maximim kartıma peşin fiyatına 3 taksit olacağını söyleyince hemen kabul ettim. Bayramdan sonra alacağım inşallah poliçemi. Umarım bir sıkıntı olduğunda da böyle ilgili olurlar.

quote:

Orijinalden alıntı: nboy

Ümit Bey aracılığıyla diğer firmaların 1250 tl civarı fiyat verdiği Honda Jazz arabamızı 1050 tl ye Anadolu Sigorta'dan sigortalatmış oldum. Ümit beyin ilgisine teşekkür ederim.

SANA ispat etmek gibi bir sorumluluğum olmamasına rağmen, bu müşterilerim gibi bir çok örnek gösterebilirim.

Kaza geçirdiğimde madur oldum deseydin saygı duyardım, hasarımı ödemediler deseydin saygı duyardım, Ama çok pahalı kazık dedikten sonra 450 TL'ye kasko yaptırdım diyorsun. Belli ki bizim bilmediğimiz bir durum söz konusu. Bu düşmanca saldırılarını, kinini gördükçe Anadolu Sigorta'nın Sana ne yaptığını çok merak ediyorum.

Açıklamak zorunda değilsin tabi...

Bu arada ayın 28'inden sonra muzaffer bir edayla nara atmaman için belirteyim. Hazırladığım teklif diğer firmalar ile arasındaki farkı görebilmen ve indirimin fiyatı nasıl etkilediğini görmen için 28'inden önce hazırlandığından %65 hasarsızlık indirimin yansıtılmadı. Buna rağmen 871 TL fiyat çıktı. Bu rakama birde %65 hasarsızlık indirimi eklenecek. Sen yaptırdığın değil de yaptıracağın poliçeyi bizimle paylaş. Bakalım ucuz olsun diye zottirik bir firmadan mı sigorta yaptıracaksın, yoksa bu kalitede daha ucuz kasko bulamayınca tükürdüğünü mü yalayacaksın...

Merakla bekliyoruz...

En kisa zamanda paylasicam
    Unutmadan iyi kAsko sirketi kaza aninda belli olur burda bos bos yazmayla degil hem iki kat fiyat veriyorsun birde ucuzmus gibi buyuk rakamlarla yaziyorsun gecen senenin 2 kati fiyat vermissin

• DEĞERLİ DH ÜYELERİ

% 20 İNDİRİM İÇİN SON GÜN CUMA GÜNÜ ! ÖNÜMÜZDE Kİ 3 AY İÇİN YENİ BİR İNDİRİM KOTASI ALABİLİRİZ AMA HENÜZ KESİN DEĞİL. BU NEDENLE İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İSTEYENLER ACELE ETSİN.

GÜNCELLEME TARİHLERİ 30 EKİM'E KADAR OLAN TÜM POLİÇELERE TEKLİF VEREBİLİRİM.

SAYGILARIMLA
  • quote:

DEĞERLİ DH ÜYELERİ

% 20 İNDİRİM İÇİN SON GÜN CUMA GÜNÜ ! ÖNÜMÜZDE Kİ 3 AY İÇİN YENİ BİR İNDİRİM KOTASI ALABİLİRİZ AMA HENÜZ KESİN DEĞİL. BU NEDENLE İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İSTEYENLER ACELE ETSİN.

GÜNCELLEME TARİHLERİ 30 EKİM'E KADAR OLAN TÜM POLİÇELERE TEKLİF VEREBİLİRİM.

SAYGILARIMLA

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntonioMontana

Ümit beyi yaklaşık 3 gündür meşgul ediyorum gerçekten çok ilgili işini seven ve dürüst bir şekilde yerine getiren bir insan, en ufak şeyi dahi çekinmeden açıklayabilen güvenilir bir insan olduğunu düşünüyorum, çalışan zarar etmez aksine kar eder. 4 yıldır bu foruma üyeyim ve böyle ilgili kişiler çok fazla bulunmuyor, türünün son örneklerinden.

Saygılar.
  • Aralık ayında da bu kampanya olacak mı? Aracım Anadolu sigortadan kaskolu. Aralık'ta bitince sizden teklif alabiliriz. Ayrıca sağlık sigrtası falan için de bir şey düşünüyor musunuz?
  • 6 sene kadar anadolu sigortadan kasko yaptırmıştım 2 sene önce ciddi bir kaza yapmıştım yetkili servise götürdüm kasko şirketi hiç ikiletmeden tüm masrafları karşıladı, beni biraz uğraştıracaklarını sanıyordum hiç başım ağrımadan derhal işlemler oldu bitti,çok memnun kaldım şirketinize bu duyarlılığı için teşekkür ediyorum, şimdi arabam yok eğer yeni bir araba alırsam tercihim yine anadolu sigorta olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Aralık ayında da bu kampanya olacak mı? Aracım Anadolu sigortadan kaskolu. Aralık'ta bitince sizden teklif alabiliriz. Ayrıca sağlık sigrtası falan için de bir şey düşünüyor musunuz?

Sayın Seka_1905

Ekim Ayında yeni indirim kotamız belirlenecek. Ama yeni kota verilip verilmeyeceği kesin değil.

Poliçenizi takibe alıp, güncelleme tarihinde sizinle temasa geçmemizi isterseniz iletişim bilgilerinizi pm atabilirsiniz.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebenlim

Ümit beyle dün telefonda görüştüm, uygun fiyatta bir kasko değeri verdi aracıma, fakat aracımı satmaya niyetlendiğim için fırsatı değerlendiremiyorum, ilgisi için teşekkürler...
  • Aracımın kasko bedelinin 1500 Tl hesaplanması üzerine kamu çalışanı olmam ve %20 özel indirimi ile 1003Tl ye indiren vade farksız 10 taksite bölen ve anlaşmalı banka kartı olması durumunda 963Tl hesap çıkaran, ama benim şuan için faydalanamayacağım teklifi hazırlayan, ilgili ve duyarlı bir çalışan...

Kolay gelsin...
  • bende kasko yaptırmak istiyorum anlayamadığım anadolu sigorta zaten %20 indirim yapıyor.DH indirimi artı bir indirimmi acaba? bilgilendirirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.