Şimdi Ara

DH'YE ÖZEL KASKODA ANADOLU SİGORTADAN %20 ÖZEL İNDİRİM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 3 aydır Donanım Haberde Kasko ve Trafik Sigortasıyla ilgili soru ve sorunu olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
    Ayrıca Kasko yaptırmak isteyen kullanıcılara da sigortalarını en uygun fiyata yaptırmaları için teklif hazırlıyorum.

Takip edenler görmüştür Ağustos ayının başında Donanım Haber Kullanıcılarına özel bir kampanya başlatmıştım. Anadolu Sigorta'da sadece 39 poliçe için tüm indirimlerin yanısıra %20 indirim yaptığımızı belirtmiştim. Ay ortasında Anadolu Sigorta'da ki teknik bir arızadan dolayı son 10 indirim hakkımızı kullanamamıştık. Şirket kotamızı Eylül ayının sonuna kadar iade etti.

SADECE 10 POLİÇEDE KASKO POLİÇELERİNİZDE +%20 İNDİRİM FIRSATINDAN YARARLANMAK İÇİN BENİ ARAYABİLİRSİNİZ

Bu indirim hakkı Hasarsızlık indirimine dahil değildir. Yani %50 Hasarsızlık indirimi bulunan bir kişi + %20 ile %70 indirim kazanmış olur.

Tüm Kamu Personeline tüm bu indirimlerin yanı sıra ekstra %20 indirim hakkı söz konusudur.

Aşağıda ki Donanım Haber Kullanıcılarının Yorumlarını okursanız arada ki farkı görebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Bugün ben de Ümit beyin çalıştığı acente aracılığıyla anadolu sigortalı oldum. Hastanemdeki iş bankasından 1490 tl fiyat aldım. Ümit beyin acentesindeki Nergiz hanım 980 lira fiyat çikarıp bir de maximim kartıma peşin fiyatına 3 taksit olacağını söyleyince hemen kabul ettim. Bayramdan sonra alacağım inşallah poliçemi. Umarım bir sıkıntı olduğunda da böyle ilgili olurlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_51379234/tm.htm#msglink_52107878

quote:

Orijinalden alıntı: nboy

Ümit Bey aracılığıyla diğer firmaların 1250 tl civarı fiyat verdiği Honda Jazz arabamızı 1050 tl ye Anadolu Sigorta'dan sigortalatmış oldum. Ümit beyin ilgisine teşekkür ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_51379234/tm.htm#msglink_52740179

Amacım zaten yaptıracağınız kaskonuzu bu indirimden faydalanarak daha ucuza yaptırmanız.

Adı Soyadı
    Telefon Numarası
    Plakası
    (ruhsat sahibinin) Tc Kimlik Numarasını

özelden mesaj atan, umit@maltepesigorta.com.tr adresine gönderen veya 0543 678 38 68 numaralı telefondan ulaşan ilk 39 kullanıcıya uygun bir teklif hazırlayabilirim.

Saygılarımla Paylaş:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maltepe Sigorta -- 23 Eylül 2011; 9:28:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elkiddo

Ümit Bey' e ilgisinden dolayı teşekkür etmek isterim.
    Geçtiğimiz hafta içinde bahsetmiş olduğu, acente ek indiriminden faydalanmamı sağlayarak kasko poliçemi hazırladı kendisi.
    Maltepe' de bulunan şirkette yüzyüze de görüştük kendisi ile güven sorunu yaşayan arkadaşlar bu yolu seçebilirler.

Öte yandan Anadolu Sigorta' nın en pahalı teklifleri vermesi ile ilgili olarak 2005 Model Alfa Romeo 147ime çoğu şirket yaşdan dolayı teklif vermezken;
    teklif veren AkSigorta 2300 TL lik fiyattan bahsetti. Anadolu Sigorta 1650 TL önerdi. Bu fırsatı kaçırmayın derim. Gidip acenteyi ziyaret etmek ya da telefonla fiyat almak size bir şey kaybettirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: nboy

Ümit Bey aracılığıyla diğer firmaların 1250 tl civarı fiyat verdiği Honda Jazz arabamızı 1050 tl ye Anadolu Sigorta'dan sigortalatmış oldum. Ümit beyin ilgisine teşekkür ederim.
  • quote:

Bugün ben de Ümit beyin çalıştığı acente aracılığıyla anadolu sigortalı oldum. Hastanemdeki iş bankasından 1490 tl fiyat aldım. Ümit beyin acentesindeki Nergiz hanım 980 lira fiyat çikarıp bir de maximim kartıma peşin fiyatına 3 taksit olacağını söyleyince hemen kabul ettim. Bayramdan sonra alacağım inşallah poliçemi. Umarım bir sıkıntı olduğunda da böyle ilgili olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maltepe Sigorta

quote:

Alıntıları Göster
    en kazık kasko şirkedi anadolu sigorta başkasında 500 tl olan kaskoya onlar 1100 tl diyor başka yerde 750 tl olan trafik sigortasına anadolu 1500 tl diyor %20 değil %75 indirim yapması lazım aynı hesaba gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

en kazık kasko şirkedi anadolu sigorta başkasında 500 tl olan kaskoya onlar 1100 tl diyor başka yerde 750 tl olan trafik sigortasına anadolu 1500 tl diyor %20 değil %75 indirim yapması lazım aynı hesaba gelsin

Alıntıları Göster
    Ben de 5 yıl önce Abadolu'dan Ergo'ya geçmiştim. 1 ay sonra dolacak.
    %60 indirimli 450 Tl ödüyürum. Kamu personeliyim. 2 defa %20 inerse 200 küsura geliyor.
    Trafik sigortasından ucuza.

Ancak kaçtan hesaplanacağına bağlı tabi. Bi fiyat alalım bakalım.

• quote:

• Sanırım CihanAir'in Anadolu Sigortaya karşı bir antipatisi var. Olabilir çok normal karşılıyorum. Ancak Daha Önce'de aynı yorumu yazmıştı ve kendisine gerekli açıkmayı yapmıştım.

Kendisi:
    quote:

tr en pahalı kasko şirketi anadolu sigorta ben şahsen hep uzak durdum yılda 10 araç kasko ve trafik sigortası yaptırıyorum daha bir tane anadolu sigorta yaptırmadım en az 250 tl daha pahalı çıkıyor

en son bugün fiyat aldık trafik sigortası araç 2009 model ford transit adamlar 1500 tl dedi ya aılanaz 690.00 tl yaptı

Yazmış Bende Cevaben:

quote:

Orijinalden alıntı: umitmuratoglu

Sayın Cihan Air;

Trafik sigortaları şahsın aracının değil, karşı tarafın hasarını karşılayacağı ve bu hasarın üst limit oranında da olabileceği için bazı şirketler trafik sigortalarına daha sert fiyatlar belirleyebiliyor.

Ancak Kasko'da durum böyle değil. Anadolu Sigorta şu anda KASKO'da şu anda en uygun fiyatlı şirketlerden biri. Ayrıca uyguladığım %20 OFİS ÖZEL İNDİRİMİ ile sizinde yorumlarda gördüğünüz gibi bir çok müşterim çok uygun fiyata kaskolarını yaptırdılar.

Sizde 0543 678 28 68 numaralı telefondan benimle iletişime geçerseniz Bir çok Donanım Haber Kullanıcısı gibi sizde Ayrıcalıklı Müşterilerim arasında yer alabilir, en uygun fiyatlara araçlarınızın kaskosunu yaptırabilirsiniz...

yazmıştım.

Ama OnurAir Sanırım cevabımdan tatmin olmamış.

Evet Anadolu Sigorta yukarıda belirttiğim nedenden dolayı trafik sigortalarında rekabetçi fiyatlar belirlemiyor. Bende zaten kaskoda iddialıyım. Bizzat kullananların yorumlarını iletiyorum. Hasarsızlık indirimi + varsa kamu indirimi + %20 Özel indirimden faydalanan DH Üyelerini okuyup kararı siz verin.

Ön yargılarımızın bize hiçbir şey kazandırmayacağı kanaatindeyim. Kazık deyip, Zuahaha yazmak yerine teklif alıp, diğer şirketlerle kıyaslamanızı tavsiye ederim.

Saygılarımla...

• Hocam yasadigim olay bu 10 tane ticari minibus 4 tane binek arac var bizde daha birkere anadolu sigortadan ucuz fiyat almadim ben en son 2009 model ford teansit aracin trafik sigortasini yaptirmak icin fiyat aldim
    Anadolu 1500 tl istedi baska sirket 700 tl yapti kasko icin 1000 tl dedi baska sirket 490 tl yapti
    Cok iyi sirket olabilir ama goz gore gore bu kadar parada verilmez
  • quote:

Hocam yasadigim olay bu 10 tane ticari minibus 4 tane binek arac var bizde daha birkere anadolu sigortadan ucuz fiyat almadim ben en son 2009 model ford teansit aracin trafik sigortasini yaptirmak icin fiyat aldim
    Anadolu 1500 tl istedi baska sirket 700 tl yapti kasko icin 1000 tl dedi baska sirket 490 tl yapti

Allah göstermesin aracınız pert olduğunda sigorta şirketinin size 30-40.000 TL ödeme yaptığını düşünürsek istediği 1.000 TL'nin çok ta yüksek bir fiyat olmadığına hak veririz.
    Ama tabi ki en uygun fiyata yaptırmak istemeniz çok normal. Bende zaten bunun için uğraşıyorum. Şu anda en uygun fiyatlar Anadolu Sigorta'da olduğu için DH üyelerine bunu duyuruyorum. Yarın X firma daha uygun bir kampanya belirler onu duyururum herkese. Önemli olan sizin çıkarlarınız.

Telefon Numaranızı umit@maltepesigorta.com.tr adresine gönderirseniz ne demek istediğimi anlarsınız

• quote:

quote:

Hocam yasadigim olay bu 10 tane ticari minibus 4 tane binek arac var bizde daha birkere anadolu sigortadan ucuz fiyat almadim ben en son 2009 model ford teansit aracin trafik sigortasini yaptirmak icin fiyat aldim

Allah göstermesin aracınız pert olduğunda sigorta şirketinin size 30-40.000 TL ödeme yaptığını düşünürsek istediği 1.000 TL'nin çok ta yüksek bir fiyat olmadığına hak veririz.
    Ama tabi ki en uygun fiyata yaptırmak istemeniz çok normal. Bende zaten bunun için uğraşıyorum. Şu anda en uygun fiyatlar Anadolu Sigorta'da olduğu için DH üyelerine bunu duyuruyorum. Yarın X firma daha uygun bir kampanya belirler onu duyururum herkese. Önemli olan sizin çıkarlarınız.

Telefon Numaranızı umit@maltepesigorta.com.tr adresine gönderirseniz ne demek istediğimi anlarsınız

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarıyla madde sayısına göre, kapsama göre fiyat belirleniyor
    alınan fiyatlarda hangi maddelerin olduğu paylaşılırsa daha aydınlatıcı olur
    kapsam arttıkça fiyat artar azaldıkça fiyatta düşüş olur
    araç sahibinin yaşı bile fiyatta değişikliğe sebep .....:)

• quote:

quote:

hocam değerler aynı anadolu kasko neyse benim yaptırdığımda o kloz olayını diyorsun sanırım sen

• quote:

quote:

quote:

hocam değerler aynı anadolu kasko neyse benim yaptırdığımda o kloz olayını diyorsun sanırım sen

Alıntıları Göster
    Anadolu Sigortaya olan önyargınızın sebebini anlamamakla birlikte saygı duyuyorum.

Klozlarla alakası yok. thorondor06

"Bugün ben de Ümit beyin çalıştığı acente aracılığıyla anadolu sigortalı oldum. Hastanemdeki iş bankasından 1490 tl fiyat aldım. Ümit beyin acentesindeki Nergiz hanım 980 lira fiyat çikarıp bir de maximim kartıma peşin fiyatına 3 taksit olacağını söyleyince hemen kabul ettim. Bayramdan sonra alacağım inşallah poliçemi. Umarım bir sıkıntı olduğunda da böyle ilgili olurlar." yazmış daha ne diyeyim.

Neyse Saygılarımla...

• quote:

Anadolu Sigortaya olan önyargınızın sebebini anlamamakla birlikte saygı duyuyorum.

Klozlarla alakası yok. thorondor06

"Bugün ben de Ümit beyin çalıştığı acente aracılığıyla anadolu sigortalı oldum. Hastanemdeki iş bankasından 1490 tl fiyat aldım. Ümit beyin acentesindeki Nergiz hanım 980 lira fiyat çikarıp bir de maximim kartıma peşin fiyatına 3 taksit olacağını söyleyince hemen kabul ettim. Bayramdan sonra alacağım inşallah poliçemi. Umarım bir sıkıntı olduğunda da böyle ilgili olurlar." yazmış daha ne diyeyim.

Neyse Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    anadolu sıgorta deıl %20 ınıdırm ustune para verse arabayı deıl aldıgım sakızı kaskolatmam sız sız olun benden tavsıye sakın aracınız anadolu sıgortaya sıgortalatmayın. haberınız olmadan kasko yenıleyıp yıne haberınız olmadan krdı kartınızda parasını alıyorlar gerı oderken sorun cıkarıp bırde pişkin pişkin tuketıcı olarak kredı kartı ekstrenızı takıp etmelısınız dıyor ben kesınlıkle önermiyorum ilgilenen arkadaşlara duyrulur...benden 135 lıra kestıler ve gerı vermedıler haberınız olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

anadolu sıgorta deıl %20 ınıdırm ustune para verse arabayı deıl aldıgım sakızı kaskolatmam sız sız olun benden tavsıye sakın aracınız anadolu sıgortaya sıgortalatmayın. haberınız olmadan kasko yenıleyıp yıne haberınız olmadan krdı kartınızda parasını alıyorlar gerı oderken sorun cıkarıp bırde pişkin pişkin tuketıcı olarak kredı kartı ekstrenızı takıp etmelısınız dıyor ben kesınlıkle önermiyorum ilgilenen arkadaşlara duyrulur...benden 135 lıra kestıler ve gerı vermedıler haberınız olsun

Alıntıları Göster
    Başlık DH'ye diye düzeltilirse daha şık bir konu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

Başlık DH'ye diye düzeltilirse daha şık bir konu olur.

Alıntıları Göster
    Donanım Haber'e demek istemiştim, ama haklısınız. Uyarınız için teşekkür ederim
  • quote:

Sayın Hard Hacker;

Sizi Anadolu Sigorta değil, çalıştığınız acente madur etmiş. Sizde taktir edersiniz ki her mesleğin iyileri olduğu gibi kötüleri de olabiliyor.

Poliçe güncellemesinin üzerinden 1 geçtikten sonra iptal ederseniz şirket sigortalı olduğunuz sürenin parasını talep eder, acentenin sizi haberdar etmediğini bilemez. Anadolu Sigorta'nın bir kabahatini göremedim açıkçası.

Tabii yinede karar sizin.

Saygılarımla

• quote:

Beyan ile hasar onarımını sınırsız yapan tek kasko şirketinin ANADOLU SİGORTA olduğunu biliyor muydunuz?

Bunun yanısıra müşterilerine hiç sıkıntı çıkartmıyorlar birçok kez yaşadım..

Önceki sigortam ANKARA SİGORTA'ydı ve park halindeki aracıma vurup kaçtılar şeklindeki beyanım için önce kendi personelleri 2-3 kez aradı yok şöyle mi böyle mi burda mı şurda mı diye.. Sonrada çalıştıkları bir ekspertiz şirketi görevlisi geldi olay yerini inceledi etti.. Resmen 1 ay iş çıkarttılar..

ANADOLU SİGORTA'da ise her seferinde sorunsuz ödeme yaptılar saolsunlar.. Çok başarılı bir şirket!

Bu arada ANKARA SİGORTA bir tanıdığımın kazasında POLİS RAPORU olmasına rağmen! bu kaza alkollu yapılmış v.b. imalar yaparak perte çıkan araç için çok düşük bedel ödemeye çalıştı..

Uzun lafın kısası bundan sonra tek ANADOLU SİGORTA'yı bilirim.. Kesinlikle ücretini hakediyor.. Herkesede tavsiye ederim..

• quote:

quote:

Sayın Hard Hacker;

Sizi Anadolu Sigorta değil, çalıştığınız acente madur etmiş. Sizde taktir edersiniz ki her mesleğin iyileri olduğu gibi kötüleri de olabiliyor.

Poliçe güncellemesinin üzerinden 1 geçtikten sonra iptal ederseniz şirket sigortalı olduğunuz sürenin parasını talep eder, acentenin sizi haberdar etmediğini bilemez. Anadolu Sigorta'nın bir kabahatini göremedim açıkçası.

Tabii yinede karar sizin.

Saygılarımla

Ben acente falan tanımıyorum bı hata ettim bı kere kasko yaptırdım kendi kendine kasko yenileme talimatı verip beni mağdur eden Anadolu sigorta sen Sigorta'nın bı hatasını goremediysen bakış acini değiştir empati yap biraz senin cebindeki parayı senden habersiz alıp sonrada cebini kontrol etseydinde caldirmsaydin deseler napardin ...

• 13 ekimde biticek bir trafik sigortam var gecen yil ergodan yaptim %25 hasarsizlik var bir fiyat alabilirmiyim anadolu sigortadan

34bp1805
    Vergi nosu 1300430586

Eminim yuksek cikar ::)))
    Bu aracin gecen yil kaskosuda anadoludan yapilmis ::)) ben yoktum kesin ondandir bu yil %65 hAsarsizlik var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.