bende kasko yaptırmak istiyorum anlayamadığım anadolu sigorta zaten %20 indirim yapıyor.DH indirimi artı bir indirimmi acaba? bilgilendirirseniz sevinirim
Sayın baharcann;
Evet DH indirimi artı bir indirim.
%20 Hasarsızlık indiriminiz olduğunu varsayalım. Birde kamu personeli olduğunuzu.
+ %20 Kamu indirimi kazanıyorsunuz (bu tüm kamu personeline tanınmış bir haktır)
+ %20 DH üyelerine özel bir indirim uygulamaktayız. (10 eşit taksit)
Ayrıca Word, Card Finans, Maximum Kartlara + %5 indirim uygulanıp, 6 eşit taksite bölebiliyoruz.
Yanlız yarın indirimin son günü, acele etmenizi
Adınız soyadınız, Cep Telefonu numaranız Tc kimlik numaranız memursanız kurum sicil numaranız Ve Aracınızın pkakasını umit@maltepesigorta.com.tr adresine mail göndermenizi veya 0543 678 38 68 numaralı telefondan bana ulaşmanızı tavsiye ederim.
Saygılarımla
Geçen sene aracım ergo isviçreden kaskoluydu. Adamlar mini onarımı öyle bir işletmiş ki tramere; aracım hasarlı çıkıyordu ve onlardan başkasına gidersem hasarsızlıktan yararlanamıyordum. Ben de anadolu sigortaya geçtim. Merkeze durumu anlatmışlar ve hasarsızlığım Anadolu Sigortada da devam etti. Neyse uzun lafn kısası, sigortamdan çok memnunum. Hele hele size %20 indirim yapılıyorsa bence değerlendirin derim.Piyasada çok rahat dolandıralabilirsiniz. Poliçenizin ayrıntısına dikkat edin. Mesela muafiyetler var, tek sürücü indirimi var. Bunlar hep fiyatı düşüren ama yeri geldiğinde çok saç baş yolduran şeyler. Mesela bildiğim kadarıyla Anadolu Sigorta hasarları 100 bin liraya kadar ödüyor. Bunun altı bile yok. Bazılarında bu değer 50 bin lira. Bir mercedes S serisine çarpsanız kaskonuz tamamını karşılamayabilir. Ben mesela bunu 250 bine çıkartmıştım. Bu sene bir kazam oldum. hiçbir şekilde beni arayıp didik didik etmediler. Sorunsuz bir şekilde ödediler. Yukarıda çamur atanlar olmuş. O kişilere istinaden yazdım. Sigortacılıkla veya Ümit Bey ile bir bağım yoktur. Yanlış anlaşılmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Seka_1905
Geçen sene aracım ergo isviçreden kaskoluydu. Adamlar mini onarımı öyle bir işletmiş ki tramere; aracım hasarlı çıkıyordu ve onlardan başkasına gidersem hasarsızlıktan yararlanamıyordum. Ben de anadolu sigortaya geçtim. Merkeze durumu anlatmışlar ve hasarsızlığım Anadolu Sigortada da devam etti. Neyse uzun lafn kısası, sigortamdan çok memnunum. Hele hele size %20 indirim yapılıyorsa bence değerlendirin derim.Piyasada çok rahat dolandıralabilirsiniz. Poliçenizin ayrıntısına dikkat edin. Mesela muafiyetler var, tek sürücü indirimi var. Bunlar hep fiyatı düşüren ama yeri geldiğinde çok saç baş yolduran şeyler. Mesela bildiğim kadarıyla Anadolu Sigorta hasarları 100 bin liraya kadar ödüyor. Bunun altı bile yok. Bazılarında bu değer 50 bin lira. Bir mercedes S serisine çarpsanız kaskonuz tamamını karşılamayabilir. Ben mesela bunu 250 bine çıkartmıştım. Bu sene bir kazam oldum. hiçbir şekilde beni arayıp didik didik etmediler. Sorunsuz bir şekilde ödediler. Yukarıda çamur atanlar olmuş. O kişilere istinaden yazdım. Sigortacılıkla veya Ümit Bey ile bir bağım yoktur. Yanlış anlaşılmasın.
Duyarlı yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim...
DEĞERLİ DONANIM HABER ÜYELERİ;
GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞUM %20 İNDİRİM KAMPANYASINA GÖSTERDİĞİNİZ YOĞUN İLGİNİN SEKTÖRDE Kİ DİĞER ACENTELERİN DİKKATİNİ ÇEKMİŞ OLDUĞUNU MEMNUNİYETLE TAKİP EDİYORUM...
BENDEN SONRA BİR ÇOK SİGORTACININ ÇEŞİTLİ İNDİRİMLERİ DONANIM HABER KULLANICILARINA YÖNLEDİRMELERİ, ÖNCELİKLE SİZİN NE KADAR GÜÇLÜ BİR AİLE OLDUĞUNUZU, ARDINDAN BU KAMPANYAYI DONANIM HABER'E YÖNLENDİRMEKLE NE KADAR DOĞRU BİR İŞ YAPTIĞIMI GÖSTERİYOR.
%20 KAMPANYAM YARIN SON BULUYOR, AMA YENİ KAMPANYALARIMLA SİZLERİ ALIRKEN DE KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİM.
SİZLER EN UYGUN FİYATA EN İYİ HİZMETİ ALMAYA LAYIKSINIZ.
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
SAYGILARIMLA...
Yarın Saat 12.00'ye kadar pm yoluyla yada umit@maltepesigorta.com.tr adresine gönderilen teklif talepleri Genel Merkez Onayına gönderilecektir.
Ad Soyad Plaka Ruhsat Saihibinin Tc Kimlik Numarası Memur ise Kurum Sicil Numarası ve Cep Telefonu Numarası* bilgilerinin gönderilmesi yeterlidir.
* Yazılı teklif veremediğim için telefon numarası önemlidir.
Saygılarımla
Yoğun İlginize teşekkür ederim. Pm'den soran arkadaşlar için genel cevaplayayım.
Kasko güncelleme tarihi 30 Ekim'e kadar olan herkes kasko teklifi alabilir, poliçesini güncelletebilir.
Saat 12.00'ye kadar teklif talepleri yanıtlandırılacaktır.
Saygılarımla
Selam değerli arkadaşlar,
Aracımı Haziran 2011 de devir almıştım. O zaman sadece zorunlu trafik sigortasını yaptırmış kaskoyu sonraya ertelemiştim. Forumda bu mesajı görene dek daha önce çalıştığım 2 acenteden de Anadolu sigorta için teklif aldım. Sonra forumdaki bu mesaj aracılığı ile Ümit beye ulaştım ve bir fiyat da kendisinden rica ettim. Size şu kadarını söyleyebilirim sanki Ümit bey daha önce bir tanışıklığımız varmışçasına sıcak ve samimi davranarak bana en uygun fiyatı verdi. Diğer iki acentede aldığım intiba bizleri "çantada keklik" olarak görmeleri ve nasılsa bu bizim müşteri bir yere kıpırdayamaz mantığı ile hareket ettikleri idi. Yeni poliçem ile her iki (ESKİ) acentedeki sigortacı arkadaşlara yaptığım ziyaretlerde çayımı içerken onların surat ifadelerini görmenizi isterdim.
Teşekkürler donanımhaber, Teşekkürler Ümit bey.
Kesinlikle sizinle yüzyüze tanışmak için ziyaretinize geleceğim.
Sağlıcakla kalın....
Kendisine PM de atacağım ama buradan da yazmak istedim. Ümit bey müthiş ilgili bir insan. Sadece maddi amaçlarla bu kadar yakinen ilgilenilebileceğini düşünmüyorum. Sanırım huyunun güzelliğinden kaynaklanıyor. Ben bazı özel sebeplerden dolayı kaskomu yaptıramayacağım. Ama bir sigorta işim olursa öncelikle kendisini arayacağım. Müthiş bir ilgi ve çözüm adamı. Huzurunuzda kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Herkese iyi günler.
Merhaba öncelikle Ümit beyle tanıştığım için çok memnunum daha önce bilmeden yaptırdığım kaskomun 3,500 TL olan kendisi sayesinde asıl değerinin 2300 TL Olduğunu öğrendim ve kendisinin müşterisi oldum çok kibar kaliteli bir insan kesinlikle sigorta ihtiyacınız varsa kendisine ulaşmanızı tavsiye ederim..
Benim anlayamadığım bir konu sıfırı 62000 tl olan golf tdi dsg confortline model aracın kasko değeri neden 51000 tl çıkıyor anlamadım.? sigortam nette baktığımda 57300 çıkıyor ama bana sigortacılar 51000 tl olduğunu söylüyorlar
Sayın Baharcann;
Sigorta Şirketleri Birliği 3 ayda 1 tüm araçların kasko bedellerini güncelleyerek resmi sitesinden duyurur. Kasko şirketlerinin sistemi de otomatik olarak değerleri oradan alır.
Ama talebiniz üzerine araç bedeliniz 60.000 TL olarak belirlenip poliçeniz hazırlanmıştır.
Saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: umitmuratoglu
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
13 ekimde biticek bir trafik sigortam var gecen yil ergodan yaptim %25 hasarsizlik var bir fiyat alabilirmiyim anadolu sigortadan
34bp1805 Vergi nosu 1300430586
Eminim yuksek cikar ::))) Bu aracin gecen yil kaskosuda anadoludan yapilmis ::)) ben yoktum kesin ondandir bu yil %65 hAsarsizlik var
Evet daha önce de söylediğim gibi Anadolu Sigorta'da Trafik Sigortası yüksek çıkar.
Yine daha önce belirttiğim gibi ben kaskoda iddialıyım.
Aynı Aracın 28 Ekim'de Kaskosu da doluyor. Sizin için bir teklif hazırladım. Aradaki farkı net görebilmemiz için diğer firmalara bir bakalım.
Aracınız için;
Ergo : 1.580 TL
Güneş: 1.880 TL teklif verdi.
Şimdi Anadoluya bakalım.
Anadolu'nun aracınıza verdiği teklif : 1.097 TL + %20 Ofis İndirimim ile Fiyat: 917 TL (Peşin Fiyatına 10 taksit)
Word, Card Finans, İş Bankası kartınız varsa 6 Taksitli KASKO TEKLİFİNİZ: 871 TL
Verdiğim teklif kenarı köşesi kırpılmış, ucuz çıksın diye muhafiyet uygulanmış bir kasko teklifi değildir.
- 100.000 TL Mali mesuliyetli - Tedavi Masraflı - Deprem Sel Muhafiyetsiz - Mini Onarım Sigortalı FULL KASKODUR.
Tablo ortada, belki daha ucuz teklif almanız mümkün. Ama 18.150 TL Kasko değeri olan aracınız için aldığınız 871 TL'lik teklife çok uygun demek yanlış olmaz sanırım. (bu mesajı okuyan tüm kullanıcıların da yorumlarını bekliyorum)
Şimdi karar sizin; 40 - 50 TL daha uyguna başka bir şirkete kaskonuzu yaptırabilir, yada 0543 678 38 68 numaralı telefondan beni arayabilirsiniz.
Not: Teklifim P.tesi günü Saat: 12.00'a kadar geçerlidir.
sayın anadolu sigorta acentesi arkdaş bana bir fiyat verdi birde %20 özel indirim var dedi birde büyük rakam ve harfle yazdı sanki çok uygun fiyat vermiş gibi 871.00 tl
ben bugün aynı sigortayı ve kaskoyu araç değri aynı
18150.00 tl
ALLİANZ sigortadan 550.00 tl yaptırdım
trafik sigortası için iç fiyat vermedi çünkü anadolu sigortanın her zaman yaptığı fahiş fiyat uygulaması olduğu için ama ben merak ettiğim için fiyat aldım
850.00 tl
ben axadan 350.00 tl yaptırdım
her zaman söylüyorum ANADOLU SİGORTA GEREKSİZ PAHALI HİÇ GEREK YOK
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
gecen sene %60 hasarsizligim vardi 450 tl idi
Ne oldu, geçen sene %60 hasarsızlıkla 450 lira olan kaskoyu %65 hasarsızlıkla 550 liraya yaptırmışsınız. Esip gürlüyordun ama malesef fos çıkmışsın. Bunu memnuniyetle izliyorum.
Verdiğim 871 Liralık teklife gelince;
quote:
Orijinalden alıntı: umitmuratoglu
... Bu arada ayın 28'inden sonra muzaffer bir edayla nara atmaman için belirteyim. Hazırladığım teklif diğer firmalar ile arasındaki farkı görebilmen ve indirimin fiyatı nasıl etkilediğini görmen için 28'inden önce hazırlandığından %65 hasarsızlık indirimin yansıtılmadı. Buna rağmen 871 TL fiyat çıktı. Bu rakama birde %65 hasarsızlık indirimi eklenecek.
Yapacağın gereksiz gümbürtüyü bildiğim için daha 24 Eylül'de sana gerekli cevabı vermiştim. Son Olarak Bir Kaç Tavsiyem Olacak;
1 - Geçen 1 sene boyunca hasar yapmamamana rağmen kasko bedelinin daha pahalı çıkması normal bir durumdur Yaygara koparmaya gerek yoktur. 2 - Velev ki bir şirketten memnun değilsiniz veya özel bir kininiz var. O şirkette doğrudan veya dolaylı şekilde çalışan herkesi kötülemek, kara çalmak herşeyden önce insanlığa sığmaz. 3 - istediğin şirketle çalışmak bir haktır, ama kişisel kininden dolayı başkasının ekmeğiyle oynamaya, yaptığı ticarete kara çalmaya çalışmak düzgün psikolojili insanların yapacağı bir iş değildir.
Beni hiç tanımamanıza rağmen hemde birçok kişinin memnun kaldığı, doğru yaptığım bir işte bu kadar hırsla karalamaya çalışmanız arka planda başka bir nedenin olması gerektiğini düşündürüyor.
Neyse Size Sigorta Firmanızla mutluluklar dilerim. Çok Şükür Kampanyam boyunca birçok araç sahibine %20 indirimle çok uygun fiyatlara kasko yaptırma imkanı sağladım. Herşeye rağmen sana saygı duyuyor, iftira içermeyen eleştirilerini dikkate alıyorum. Bir gün hırsın nedeniyle kaskonu Anadolu sigortaya yaptırmamana pişman olmamanı ümid ediyorum...
Saygılarımla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme