Şimdi Ara

DH'ye rap şarkı konusunun kapatılması hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şarkıların geyiğine yazıldığını daha önceden söylemiştim.Geyiğe karşılık olarak ''ow yea man '' v.s cevaplar gelmişti tabii normal olarak.Zaten ''bana laf atan herkesin '' derken forumu kastetmemiştim.İroniydi tamamen.Yabancı filmlerde geçen alfların parodisi tamamen.Ciddiye alıp ciddi ciddi yorum yazıyorsunuz bir de.İroni denen bir şey var , anlamadıysan ona bir şey diyemem.Aynı laf -küfür olduğuna dair bir kanıt yoktu- 2.şarkıda da geçiyor.O konu neden kapatılmıyor ? Bu kadar kolay mı konu kapattırmak.Çek bir şikayet kapatılsın.Çok güzelmiş.

• çek git güzelim uzaklara çek gittt
  • owww yea
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathWall

owww yea

Arkadaş işe bak ya. 2 uyarı puanı aldığım günden beri dikkatimi çekiyor 50 kişi aynı lafı diyor birşey olmuyor. Sadece O*Y*M dedik diye(kısa yazdım nolur nolmaz) 2 uyarı puanı aldım. Umarım puan konusunda bana cömert davranan görevli arkadaş görür bu yazdığımı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

quote:

owww yea

Arkadaş işe bak ya. 2 uyarı puanı aldığım günden beri dikkatimi çekiyor 50 kişi aynı lafı diyor birşey olmuyor. Sadece O*Y*M dedik diye(kısa yazdım nolur nolmaz) 2 uyarı puanı aldım. Umarım puan konusunda bana cömert davranan görevli arkadaş görür bu yazdığımı.

Yazık ya

İlkokulda bende yapıyodum böyle

-Hocammm arkadaş da konuşuyo neden ona kızmıyorsunuz

şimdi kişi yaşla ilgili yorum yapıcak şaşırmayın

• Sana puanım 9 kankam !
  • quote:

quote:

owww yea

sorma ya gecende bana 33 gun verdıler sagolsunlar. yenı acıldı hesabım 1 uyarı puanı gorunuyor hala anlamadım ben nıye boyle? bıde smiley içerisinde "sana puanım 9 kankam" yazıyor bunun cezası yok sanırım? çok sık gorur oldumda.
  • quote:

quote:

quote:

owww yea

Yazık ya

İlkokulda bende yapıyodum böyle

-Hocammm arkadaş da konuşuyo neden ona kızmıyorsunuz

şimdi kişi yaşla ilgili yorum yapıcak şaşırmayın

Yazarken dipnot düşmeyi düşündüm @... üzerine alınma seninle ilgisi yok diye sonra vazgeçtim herhalde anlar diye. Yazdığımı tekrar okumanı tavsiye ediyorum. Çıkaracağın düşünce senin ceza yememen mi yoksa adminin bana uyarı puan vermesi mi? Eğer okuduğundan anladığın şey aynı ise türkçe öğretmenine selamlarımı söylüyorum.

• -sana puanım 10 kanka
    -oww yea man
  • Fuat adamımla alay etmeyin beyler,
    Hangi konuya girsem ow yea man
    bende kullanır oldum birden,
    ayıp yaptığınız o andaki o atmosfer,
    Ne dieceini bilememiş adam ,
    ne yapsın, her gün tv de g*t sallamıo :/
  • quote:

Orjinalden alıntı: byalfa

Fuat adamımla alay etmeyin beyler,
    Hangi konuya girsem ow yea man
    bende kullanır oldum birden,
    ayıp yaptığınız o andaki o atmosfer,
    Ne dieceini bilememiş adam ,
    ne yapsın, her gün tv de g*t sallamıo :/

ya ow yea man nedir bi de sonunda yaa man diyor orda gerçekten süper olmuş sana puanım 9 kanka deyip gitse normal yorum olur da ooowwwyea yaman nedir ya
  • gaza geldi büyük ihtimal , ne diğeceğini bilemedi bence , göznden öyle anlıyorum....
  • Bence yapımcıların zorlaması başka bişey olamaz kendi iradesiyle yaptığına inanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.