Şimdi Ara

DH Yurt Dışında Eğitim Görenler Kulübü ! 13 Ülke 37 Öğrenci ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
17.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o new yorkta okuyan arkadaşın nicki contranarya konusu uplanmış da ordan gördüm nickini hatta sizin de mesajınız var o konuda onun da ismini ilk mesajınıza ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 7 Mayıs 2011; 6:28:27 >
  • Bilen veya yardimci olabilecek arkadas vardir belki. Bu yaz 3ay Amerikaya gidecegim. Maryland veya Washington DC de dil okulu bilen veya daha once o okullarda egitim gormus biri var mi acaba?
  • Amerikada okuyan arkadaşlar , Los Angeles da 3 ögrenci kişinin aylık gideri şahsi olarak ne kadar olur? yemek evde pişicek öyle her gün dışarı çıkılmıcak arada çıkılıcak :)
  • Banada yetti artık. Yurtdışından ekonomik bir şekilde okumak istiyorum. Almanya gibi ülkere gideceğim ama ufacık bi bilgim yok. Biraz yardım edermisiniz?
  • Macaristan Budapest Semmelweis University Physiotherapy :
  • merhaba tr de devlet ünide inşaat müh. 2. sınıftayım seneye 3 olcak inş graz teknige geçmeyi düşünüyorum.grazı seçmemin sebebi viyanaya göre biraz daha yaşam şartlarının uygun olması diyebilirim.sormak istedigim graz teknige başvuruda neler gerekir?tr de gördügüm dersleri saydırmak istiyorum.bir de aylık gider ne kadar olur?teşekkürler
  • Arkadaslar Polonya hakkında size az bucuk bilgi vereyim..Polonya kısları soguk yazları gene soguk olan bir memleket:) mayıstayız hala havalar soguk ama ufaktan ısınmaya basladı diyebilirim..varsova baskenti ve pahallı diger sehirlere gore..is bulmak umidi tasıyanlar bu umidini bi kenara koysunlar tek olası yer donercilerdir ki oda hic parasına calısılıyor kendinize yazık edersiniz..Doga olarak mukembel bir dogası var gercekten gorulmeye deger bir sekilde dogası mevcut.Universitelerdeki ogrenci yasamı ukrayna rusya romanya bulgaristan gibi yerlerle karsılastırılmaz derecede iyi..Viyana universitesinden arkadaslar geldiginde buraya hayran kalmıslardı eglence ve universite yasamı konusunda cunku oralara gore cook ucuz..Para birimi Zloty 1 lira 1.7 zloty aylık 700 liraya gecinebilirsiniz 500 tl ye gecinende var 1000 tl ye gecinemeyende size baglı birsey..Ozel uniler universitesine gore kaliteli veya kalitesiz olabiliyor..Devlet okulları cok iyi ozellikle muhendislik dalnda politeknika wroclaw ve warsawa cok iyi sivil havacılık her ikisindede var hatta ben lehce okurum hemde sınıfta iyi olurum derseniz bedava atpl lisansı bile veriyorlar ki bizler icin zordur..Lehce dunyadaki en zor dil o yuzden ogrenirim filan demeyin sadece 2 bildiginiz iki two varya burda 17 halde cekimli hali var gramatikmen cok agır yani..cografi olarak ozellikle wroclawdaysanız bratislava viyana berlin prag cok uzagınızda degil..yabancılarra karsı ulkede herhangi bir olumsuzluk yok ozellikle wroclaw varsova gdansk gibi yerler yabancıları sever..istisnalar kaideyi bozmaz ama bayagı severler dogu kesimindeki illerde ise hala ufak caplı bi uyumsuzluk sorunu var ama alısıyorlar..ucretlere gelirsek size tl uzerinden soyliyeyim otobus bıletı 60- 70 kurus(1.30zl) doner 4tl(7-8zl) ortalama market alısverısı 100-150zl(60-80 tl) yurt ucretleri (280-400zl)160-220tl fiyatlar bu sekilde okullar genelde asagı yukarı 3000€ yıllık..Kesinlikle sınıfları kolay gecme veya hocaya rusvetti filan yok hatta bazı devlet okulları okula belli sure gitmeyince konsolosluga soluyor ve konsolosluk ailenizle irtibata geciyor..hocaların ırkcı oldugunu bi iki tane haric gormedim henuz..Polakların kafası cok fazla calısmaz pratik zeka hic yok..evrakalrınız tamam ise vize almada sıkıntı cekmessiniz..en az problem cıkaran konsolosluklardandır..Ekonomik acıdan okuyayım birseyler ogreneyim derseniz ukrayna romannya veya heleki bulgaristandansa burayı sıddetle tafsiye ederim.Yök denkligi var ornegin politeknika wroclawın 3 yıl universite iki senede masterını yaptıgınız zaman odtu den denklik veriyor.. kızları inanılmaz kolay ve avrupanın en guzeli kesinlikle..egerli eglencenin tadını kacırmadan okula devam ederseniz ve ekonomik bir yolla bunu halletmek istiyorsanız o kadar gordugum ulkelerden sonra burası en iyisi..Almanya Avusturya tabikii iyi ve universiteler cok kaliteli ama asırı derecede ders calısmanız gerekiyor artı Turk oldgunuz icin ve Turklerin bol oldugu icin Turkiyeden cokta farkı olmuyor..simdilik aklıma gelenler bunlar sorusu olanı cevaplıyabilirim resimleride ilerde eklerim bi kac gun icinde

• birde burda bir video ekliyeyim

http://www.youtube.com/watch?v=kuWdSvooqxg
  • tıp eğitimi alabileceğimiz hangi ülkeler var ve şartları neler yardımcı olabilecek varsa lütfen pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: H A L İ M

tıp eğitimi alabileceğimiz hangi ülkeler var ve şartları neler yardımcı olabilecek varsa lütfen pm atsın

makedonya goce dolcev çok ucuz bildigim kadarıyla 1000 euro diye duymuştum araştırabilirsin dostum eger ücret senin için önemliyse
  • Yaz Dostum Bulgaristan - MEDICAL UNIVERSITY - SOFIA

Ergoterapi ve rehabilitasyon (Fizik Tedavi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPY34

Arkadaslar Polonya hakkında size az bucuk bilgi vereyim..Polonya kısları soguk yazları gene soguk olan bir memleket:) mayıstayız hala havalar soguk ama ufaktan ısınmaya basladı diyebilirim..varsova baskenti ve pahallı diger sehirlere gore..is bulmak umidi tasıyanlar bu umidini bi kenara koysunlar tek olası yer donercilerdir ki oda hic parasına calısılıyor kendinize yazık edersiniz..Doga olarak mukembel bir dogası var gercekten gorulmeye deger bir sekilde dogası mevcut.Universitelerdeki ogrenci yasamı ukrayna rusya romanya bulgaristan gibi yerlerle karsılastırılmaz derecede iyi..Viyana universitesinden arkadaslar geldiginde buraya hayran kalmıslardı eglence ve universite yasamı konusunda cunku oralara gore cook ucuz..Para birimi Zloty 1 lira 1.7 zloty aylık 700 liraya gecinebilirsiniz 500 tl ye gecinende var 1000 tl ye gecinemeyende size baglı birsey..Ozel uniler universitesine gore kaliteli veya kalitesiz olabiliyor..Devlet okulları cok iyi ozellikle muhendislik dalnda politeknika wroclaw ve warsawa cok iyi sivil havacılık her ikisindede var hatta ben lehce okurum hemde sınıfta iyi olurum derseniz bedava atpl lisansı bile veriyorlar ki bizler icin zordur..Lehce dunyadaki en zor dil o yuzden ogrenirim filan demeyin sadece 2 bildiginiz iki two varya burda 17 halde cekimli hali var gramatikmen cok agır yani..cografi olarak ozellikle wroclawdaysanız bratislava viyana berlin prag cok uzagınızda degil..yabancılarra karsı ulkede herhangi bir olumsuzluk yok ozellikle wroclaw varsova gdansk gibi yerler yabancıları sever..istisnalar kaideyi bozmaz ama bayagı severler dogu kesimindeki illerde ise hala ufak caplı bi uyumsuzluk sorunu var ama alısıyorlar..ucretlere gelirsek size tl uzerinden soyliyeyim otobus bıletı 60- 70 kurus(1.30zl) doner 4tl(7-8zl) ortalama market alısverısı 100-150zl(60-80 tl) yurt ucretleri (280-400zl)160-220tl fiyatlar bu sekilde okullar genelde asagı yukarı 3000� yıllık..Kesinlikle sınıfları kolay gecme veya hocaya rusvetti filan yok hatta bazı devlet okulları okula belli sure gitmeyince konsolosluga soluyor ve konsolosluk ailenizle irtibata geciyor..hocaların ırkcı oldugunu bi iki tane haric gormedim henuz..Polakların kafası cok fazla calısmaz pratik zeka hic yok..evrakalrınız tamam ise vize almada sıkıntı cekmessiniz..en az problem cıkaran konsolosluklardandır..Ekonomik acıdan okuyayım birseyler ogreneyim derseniz ukrayna romannya veya heleki bulgaristandansa burayı sıddetle tafsiye ederim.Yök denkligi var ornegin politeknika wroclawın 3 yıl universite iki senede masterını yaptıgınız zaman odtu den denklik veriyor.. kızları inanılmaz kolay ve avrupanın en guzeli kesinlikle..egerli eglencenin tadını kacırmadan okula devam ederseniz ve ekonomik bir yolla bunu halletmek istiyorsanız o kadar gordugum ulkelerden sonra burası en iyisi..Almanya Avusturya tabikii iyi ve universiteler cok kaliteli ama asırı derecede ders calısmanız gerekiyor artı Turk oldgunuz icin ve Turklerin bol oldugu icin Turkiyeden cokta farkı olmuyor..simdilik aklıma gelenler bunlar sorusu olanı cevaplıyabilirim resimleride ilerde eklerim bi kac gun icinde

Nasıl Polonyada yaşıyorsunuz yığınla şey yazmışın bir Krakow dememişin

Polonyada okunacak tek yer Krakow bence warsav bildiğin Ankara hayat yok Krakow gece gündüz eğlencenini kalbinin attığı yer ve üniversiteli öğrencilerin yoğun yaşadğı şehir bu nedenle öğrenci açısından seçilebilitesi en yüksek şehirdir polonyada Kızlar konusunda en güzel demeyelimde bir macar yada çek kızlarıyla kafa kafayadır herhalde ama Avrupanın en kolay kızları olduğuna katılıyorum tecrübeyle bir çok kez sabittir

• quote:

Orijinalden alıntı: SPY34

Arkadaslar Polonya hakkında size az bucuk bilgi vereyim..Polonya kısları soguk yazları gene soguk olan bir memleket:) mayıstayız hala havalar soguk ama ufaktan ısınmaya basladı diyebilirim..varsova baskenti ve pahallı diger sehirlere gore..is bulmak umidi tasıyanlar bu umidini bi kenara koysunlar tek olası yer donercilerdir ki oda hic parasına calısılıyor kendinize yazık edersiniz..Doga olarak mukembel bir dogası var gercekten gorulmeye deger bir sekilde dogası mevcut.Universitelerdeki ogrenci yasamı ukrayna rusya romanya bulgaristan gibi yerlerle karsılastırılmaz derecede iyi..Viyana universitesinden arkadaslar geldiginde buraya hayran kalmıslardı eglence ve universite yasamı konusunda cunku oralara gore cook ucuz..Para birimi Zloty 1 lira 1.7 zloty aylık 700 liraya gecinebilirsiniz 500 tl ye gecinende var 1000 tl ye gecinemeyende size baglı birsey..Ozel uniler universitesine gore kaliteli veya kalitesiz olabiliyor..Devlet okulları cok iyi ozellikle muhendislik dalnda politeknika wroclaw ve warsawa cok iyi sivil havacılık her ikisindede var hatta ben lehce okurum hemde sınıfta iyi olurum derseniz bedava atpl lisansı bile veriyorlar ki bizler icin zordur..Lehce dunyadaki en zor dil o yuzden ogrenirim filan demeyin sadece 2 bildiginiz iki two varya burda 17 halde cekimli hali var gramatikmen cok agır yani..cografi olarak ozellikle wroclawdaysanız bratislava viyana berlin prag cok uzagınızda degil..yabancılarra karsı ulkede herhangi bir olumsuzluk yok ozellikle wroclaw varsova gdansk gibi yerler yabancıları sever..istisnalar kaideyi bozmaz ama bayagı severler dogu kesimindeki illerde ise hala ufak caplı bi uyumsuzluk sorunu var ama alısıyorlar..ucretlere gelirsek size tl uzerinden soyliyeyim otobus bıletı 60- 70 kurus(1.30zl) doner 4tl(7-8zl) ortalama market alısverısı 100-150zl(60-80 tl) yurt ucretleri (280-400zl)160-220tl fiyatlar bu sekilde okullar genelde asagı yukarı 3000€ yıllık..Kesinlikle sınıfları kolay gecme veya hocaya rusvetti filan yok hatta bazı devlet okulları okula belli sure gitmeyince konsolosluga soluyor ve konsolosluk ailenizle irtibata geciyor..hocaların ırkcı oldugunu bi iki tane haric gormedim henuz..Polakların kafası cok fazla calısmaz pratik zeka hic yok..evrakalrınız tamam ise vize almada sıkıntı cekmessiniz..en az problem cıkaran konsolosluklardandır..Ekonomik acıdan okuyayım birseyler ogreneyim derseniz ukrayna romannya veya heleki bulgaristandansa burayı sıddetle tafsiye ederim.Yök denkligi var ornegin politeknika wroclawın 3 yıl universite iki senede masterını yaptıgınız zaman odtu den denklik veriyor.. kızları inanılmaz kolay ve avrupanın en guzeli kesinlikle..egerli eglencenin tadını kacırmadan okula devam ederseniz ve ekonomik bir yolla bunu halletmek istiyorsanız o kadar gordugum ulkelerden sonra burası en iyisi..Almanya Avusturya tabikii iyi ve universiteler cok kaliteli ama asırı derecede ders calısmanız gerekiyor artı Turk oldgunuz icin ve Turklerin bol oldugu icin Turkiyeden cokta farkı olmuyor..simdilik aklıma gelenler bunlar sorusu olanı cevaplıyabilirim resimleride ilerde eklerim bi kac gun icinde

Güzel Sanatlar alanında eğitimi nasıl Polonya'nın dostum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jericho_!4

Banada yetti artık. Yurtdışından ekonomik bir şekilde okumak istiyorum. Almanya gibi ülkere gideceğim ama ufacık bi bilgim yok. Biraz yardım edermisiniz?

Almanya hakkında bilgi verebilirim, pm atman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Nasıl Polonyada yaşıyorsunuz yığınla şey yazmışın bir Krakow dememişin

Polonyada okunacak tek yer Krakow bence warsav bildiğin Ankara hayat yok Krakow gece gündüz eğlencenini kalbinin attığı yer ve üniversiteli öğrencilerin yoğun yaşadğı şehir bu nedenle öğrenci açısından seçilebilitesi en yüksek şehirdir polonyada Kızlar konusunda en güzel demeyelimde bir macar yada çek kızlarıyla kafa kafayadır herhalde ama Avrupanın en kolay kızları olduğuna katılıyorum tecrübeyle bir çok kez sabittir

Tamamen unutmusum surda yarım saatlik mesafedeyim kafa hep uzaklara gitmis krakowda guzel ama turistik bi yer sehir tamamen turist kaplı dolayısı ıle fıyatlar daha pahallı diger yerlerden varsova dedigin gibi ankara hayatı krakowda cok kaliteli universitelerde var ama sehirde hep turist hep turist bi ozelligin kalmıo sana bile turist gozuyle bakıolar ki bu cokda ii degil valla kendimde dahil suana kadar polonyadan ceke macaristana gidipte oradki kızları begenen hic gormedim cok ciddi soyluyorum illaki arada cok guzelleri oluyor ama begeni meselesi.. bu arada universiteli ogrencilerin yogun yasadıgı sehir wroclaw sehirde ortalama 24 universite var ama bılmen lazm ole kuru kuru gidince pek bisi yokmus gibi geliyor bir bilenle gidince takıl aklın kalır demedi deme

• quote:

Orijinalden alıntı: The.Unnamed.Feeling

Güzel Sanatlar alanında eğitimi nasıl Polonya'nın dostum ?

Okuyan erasmus arkadaslar var memnunlar pek alanım degil o yuzden bisey diyemiycem ama kimse sikayet etmedi simdiye kadar bisey diyemicem o yuzden
  • DSH'nın sözlü kısmınıda geçtim, artık rahatım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

DSH'nın sözlü kısmınıda geçtim, artık rahatım.

pm dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

pm dostum

Kardeşim sen PM atıyorsun, öbürü PM atıyor konunun manası kalmıyor. PM atacağınıza şuradan yazında herkes öğrensin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

pm dostum

Kardeşim sen PM atıyorsun, öbürü PM atıyor konunun manası kalmıyor. PM atacağınıza şuradan yazında herkes öğrensin.

Yok yahu bir anda aklıma geldi, pmde de belirttim zaten

edit İsviçre ile ilgili bütün bilgileri paylaşıcam zaten burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 12 Mayıs 2011; 11:02:11 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.