Şimdi Ara

DH Yurt Dışında Eğitim Görenler Kulübü ! 13 Ülke 37 Öğrenci ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
19
Favori
17.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

Orijinalden alıntı: bilge545

quote:

Güncellendi.Toplamda 9 ülke 24 öğrenciyiz ve cevap beklediğim 3-4 kişi daha var sayımız yavaş yavaş 30'a yükseliyor

MIT'ye nasıl girdin yav?

Kendi konumda açıkladım ama kendini bilmezler konuyu kirletince kapatmıştım.Özel mesaj yoluyla yanıtlayabilirim burayıda kirletmelerini istemiyorum.

Ben de alabilir miyim o özel mesajdan?

• quote:

quote:

quote:

Güncellendi.Toplamda 9 ülke 24 öğrenciyiz ve cevap beklediğim 3-4 kişi daha var sayımız yavaş yavaş 30'a yükseliyor

MIT'ye nasıl girdin yav?

Kendi konumda açıkladım ama kendini bilmezler konuyu kirletince kapatmıştım.Özel mesaj yoluyla yanıtlayabilirim burayıda kirletmelerini istemiyorum.

Hocam mümkünse bende öğrenmek isterim

• quote:

@_DIESEL_

Yurt dışında okuyorsanız okul ve ülkenizi yazarsanız listeye ekleyeyim.

@kaan_9292

Bekliyoruz.

Liste editlendi güncel..

Romanya

Carol Davila University of Medicine and Pharmacy
    http://en.wikipedia.org/wiki/Carol_Davila_University_of_Medicine_and_Pharmacy

Dis hekimligi fakultesi
  • Dostum beni güncelle

3) ***CoNDoR*** - Colorado School of Mines - Geophysics & University of Houston - Geophysics

Kabulüm geldi. University of Houston - M.Sc. Geophysics olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 28 Nisan 2011; 18:12:36 >
  • Güncel.
  • quote:

quote:

quote:

MIT'ye nasıl girdin yav?

dostum pm beklyiorum cidden merak ettim senin için sorun olmazsa açıklar mısın çünkü benim bildiğim öyle her başarılı adamı almıyolar ciddi zeki ve başarılı olmak gerekiyo

• Arkdaşlar bende macaristanda Eczacılık okumak istiyorum acaba Hangi firmayı önerirsiniz ELT i çok öneren oldu ama sizin fikirleriniz neler

Yurtdışında Üniversite okumanın zorlukları neler acaba Macaristanda Alacagım eczacılık diplomasıyla Türkiyede Direk Eczane açabiliyormuyum bu konuda düşünceleriniz neler acaba

iyi akşamlar
  • 9 Ülke 23 Öğrenci
  • Güncel.
  • Konuyu güncel tutmak istiyorsanız bir iki fotoğraf koyun üniversitenin, yaşadığınız şehrin, oturduğunuz sokağın vb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekström

Konuyu güncel tutmak istiyorsanız bir iki fotoğraf koyun üniversitenin, yaşadığınız şehrin, oturduğunuz sokağın vb.

+1907
  • Henüz başlamadığım için kendi çektiğim resimleri eklemem mümkün değil ancak Ağustos'ta gittiğimde bol bol fotoğraf çekip eklerim.

Yine de bir fikir sunması açısından bir iki fotoğraf ekleyeyim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 1 Mayıs 2011; 22:27:29 >

• ALMANCA SINAVINIDA GEÇTİM

Eylülde başlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 5 Mayıs 2011; 17:58:49 >

• Hayırlı olsun. Ben de üniversitenin vize başvurusunda kullanacağım I-20 formunu göndermek için istediği tüm belgeleri gönderdim bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

ALMANCA SINAVINIDA GEÇTİM

Eylülde başlıyorum

helal lan

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Eylülde başlıyorum

helal lan

Deswegen muss man fleißig sein. Ich bin für alle auslaendische Studenten ein Vorbild.

EE nasıl gidiyor arabayı al gel artık discoda fotografçı olacam iş buldum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: troy

quote:

Eylülde başlıyorum

helal lan

Deswegen muss man fleißig sein. Ich bin für alle auslaendische Studenten ein Vorbild.

EE nasıl gidiyor arabayı al gel artık discoda fotografçı olacam iş buldum.

hacı araba falan yalan şimdi sınavlar var bu aralar para kalmadı benzin alcak mübarek su gibi içiyor belki satıcam para lazım azcık rahat edim ben şimdi kıza kaçtım gelince yazarım daha

• Beyler bende avusturyada eğitim görmek istiyorum hiçbir bilgim yok ne yapmalıyım en baştan bi özetlermisiniz?
  • yokmu beyler bilgi vericek?
  • Kardeşim çok acele bilgi istiyorsan git yurtdışı eğitim danışmanlığına. Konu sanki çok aktifte sadece senin soruna cevap atmamış millet.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.